Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Így reagált Marine Le Pen arra, hogy gyakorlatilag megbénították a pártját

2017. november 23. 12:58

PÁRIZS, 12:58

Az egyik legnagyobb francia bank, a Société Générale a Nemzeti Front számláinak megszüntetését kezdeményezte. Le Pen reagált a magyarázat nélküli lépésre.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Société Générale francia bank azt kérte a Marine Le Pen vezette Nemzeti Fronttól, hogy a párt szüntesse meg valamennyi számláját a pénzintézetnél.

A Nemzeti Front vezetője szerint a bank döntésének egyértelműen politikai töltete van, és mint ilyen, súlyos kérdéseket vet fel a demokráciával kapcsolatosan. Hiszen ez azt jelenti, hogy a Nemzeti Frontot gyakorlatilag száműzték a bankrendszerből. Mint mondta, jogi útra tereli a kérdést, és a HSBC ellen is fellép, amely Le Pen saját bankja, s amely szintén megszüntette kapcsolatát a politikussal.

Fotó: AFP

A Société Générale tagadta, hogy politikai okokból szüntette meg a Nemzet Front számláját, mindössze annyit közölt, hogy „a banktitokra tekintettel semmit nem mondhat egy magánjellegű ügyről”.

A párt ezért a Credit du Nord nevű banknál nyitott újra egy régi számlát, ugyanakkor pénzügyileg továbbra is meg van bénítva a Nemzeti Front. Képtelen bármiféle tranzakció kezdeményezésére, és a szimpatizánsoknak is sokkal körülményesebbé vált a párt anyagi támogatása.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Orbán: az első menet végén jól állunk

Orbán: az első menet végén jól állunk

közeleg a tél

Újabb videoüzenettel jelentkezett a miniszterelnök a brüsszeli uniós csúcsról.

A magyar emberek biztonságban készülhetnek az ünnepekre

A honvédelmi miniszter a hercegszántói határvédelmi bázison tartott állománygyűlést követő sajtótájékoztatón kijelentette, a magyar emberek biztonságban készülhetnek az ünnepekre, mivel Magyarország ma a világ egyik legbiztonságosabb országa, köszönhetően a magyar katonáknak és rendőröknek.

A pécsiek sem kérnek Soros György felforgató tevékenységéből

A pécsiek sem kérnek Soros György felforgató tevékenységéből

közeleg a tél

A pécsi Soros-kampányközpont létesítése elleni tiltakozó nyilatkozatot fogadott el a pécsi önkormányzat közgyűlése csütörtökön.

Az SPD tovább szórakozik Merkelékkel

Az SPD tovább szórakozik Merkelékkel

amerika, london, párizs

Három hónappal a választások után sem sikerült Merkelnek kormányt alakítani.

Sopron, a város, ami hű maradt

Sopron, a város, ami hű maradt

szabad vasárnap

1921. december 14-én hideg napra virradtak a soproniak. A városban munkaszüneti napot rendeltek el, így az üzletek és a hivatalok egytől egyig zárva voltak. Csak a kávéházakban, a vendéglőkben és a Kaszinóban volt nagy a nyüzsgés. A város lakói jól tudták, hogy fontos napra ébredtek, hiszen a választás tétje nem volt kevesebb, mint eldönteni, hogy a város magyar maradjon vagy az osztrákok kezére kerüljön.

Görög valóság: luxushotelekben szállásolják el a migránsokat

Mindezt persze EU-s támogatással, az európai adófizetők pénzéből.

Hátborzongató karácsonyi fenyegetéssel jelentkezett az ISIS

Hátborzongató karácsonyi fenyegetéssel jelentkezett az ISIS

amerika, london, párizs

Nem állnak le a dzsihadisták, legújabb online propagandaanyagukban ezúttal saját szomszédunkat fenyegették meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére