Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Így mosdatja a ballib sajtó Simicskát és az Indexet

2017. április 21. 17:28

Bár már tavaly nyáron megírtuk, hogy a Jobbikkal összeálló vállalkozó rá akar tenyerelni az Indexre, sokan kacsának minősítették a hírt, de csütörtökön kiderült, valóban így történt. A legmeglepőbb, hogy az üzlet megkötése, pontosabban az opciós lehetőség lehívása után is folytatja a mosdatást a baloldali oldalak többsége.

Már tavaly nyár óta lehetett tudni, hogy Simicska Lajos át akarja venni a hatalmat az Index felett. Mikor először napvilágot látott az a hír, hogy a Jobbik mögé beálló milliárdos felvásárolná a Spéder Zoltán kezében lévő portált, akkor a ballib sajtó vállt vállnak vetve mondta azt, hogy ennek semmilyen alapja nincs, egyszerű hazugság. Aztán persze őket is utolérte a valóság, erre április 20-ig kellett várni.

A kormánysajtóban garantáltan hamis hírt próbálták elterjeszteni, hogy az Indexet a háttérből régóta Simicska szerkeszti, és Jobbik-barát lappá alakítja át."

– írta korábban a Soros György mellbimbóján csüngő 444.

A nyíltan baloldali Népszava is beszámolt korábban Simicska üzleti próbálkozásáról, azonban ők is azt írták, hogy a vállalkozó nem tenyerel teljes egészében az Indexre, nem hívja le opciós jogát. Nem volt meg minden jel szerint a szerkesztőségi összhang, hiszen olyan cikkek is megjelentek náluk, majd a 168 óránál is, hogy a vállalkozó lehet majd az Index következő vezetője. Érdekesség, hogy ezek a cikkek már nem találhatóak meg a 168 óránál

A Simicska-mocsárban a 24.hu nevű oldal úszott a legmélyebbre, ugyanis azt írták, hogy Jobbikkal koalícióra lépő oldal továbbra is megtarthatja a függetlenségét.

Simicska vélhetően egy olyan jogi konstrukciót keresett az Indexnek, amivel biztosítani tudja, hogy ne tudják elvenni a másik, szintén kegyvesztetté vált üzletembertől, Spéder Zoltántól a piacvezető online tartalomszolgáltatót, az ne kerüljön a kormány közelébe, de biztosított legyen a portál jövőbeni „független" működése"

– írja a Szalay Dániel és Medvegy Gábor fémjelezte bejegyzés.

Ismerve a Simicska család stílusát, igencsak komoly változások lehetnek majd az Indexnél. Nem lepődünk meg, ha a jövőben a Jobbikot dicsőítő vezércikkek jelennek majd meg a lapon.

Ha a portál folytatni kívánja a szókimondó stílusát, akkor akár Simicska "faszdarabolós" Ádámot is felvehetik majd mint ötletgazda.

Lajosfordulás

A Hír TV-n futó Kálmán Olga-show is jó példa lehet arra, hogy milyen is lesz majd az Index. A műsor indulása óta a baloldali élharcosok és a múltjukat szembeköpő, cukisodó jobbikosok adogatják egymásnak a kilincset, hogy egy jót bájcsevegjenek a hiperobjektív Kálmán Olgával. A műsorba amúgy visszajáró vendég Vona Gábor is, aki gyakran hirdeti a párt legújabb programjait is, amit természetesen semmiféle kritika vagy visszakérdés nem követ.

Annak ellenére nem foglalkozott a Simicska-jelenséggel a baloldali média, hogy meg sem említették, vagy ha igen, akkor hazugságnak állították be Schlecht Csaba, a Lánchíd Rádió vezetőjének azon szavait, melyben kifejtette, hogy Spéder kiszáll az Indexből, "akkor Lajos valószínűleg el tudja kapni".

A HVG is imád süllyedni

A jobboldalisággal nem vádolható lap tegnap este óta csak azon dolgozik, hogy bajtársaikat mentse, hiszen minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy azt a látszatot keltsék, hogy a lap nem a Jobbik mecénása kezébe került. Érdemes megnézni a lap ezen cikkét, melyben egyenesen letagadják, hogy Simicskához került az Index.

Ez az opció valóban része volt ennek a még 2014-ben kötött megállapodásnak, érvényesítették is, így került a Magyar Nemzetben és Hír Tv-ben érdekeltséggel bíró Pro-Rátához az Index.hu Zrt.  Azonban most ezt a részesedést ruházták át az alapítványra, vagyis a Hvg.hu forrása szerint Simicskáéknak végül nem sikerült tulajdonosi befolyást szerezniük az Indexben, noha Nagy Ajtony Csaba ügyvéd igazgatósági tagsága miatt felvetődik a kérdés, valóban nem lesz-e a milliárdosnak lehetősége befolyásolni a lap sorsát"

– írja a lap, ami valahogy elfelejtette megjegyezni, hogy Nagy Ajtony Csaba Simicska unokaöccse. 

Panyi Szabi, Dull Szabi, Dezső Bandi! Sosincs késő kiszállni!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

szabad vasárnap

A Star Wars-univerzum kétségkívül generációkat meghatározó világ a filmtörténelemben. Az első trilógia klasszisra sikeredett, a folytatások viszont már hagytak némi kívánnivalót maguk után.

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

amerika, london, párizs

A techóriás több száz appnak továbbítja a Gmail-felhasználók adatait, pedig ezen gyakorlatát a tavalyi évben elvileg befejezte. Ismét megkérdőjeleződik ezzel a techóriások megbízhatósága.

Cseh lap: kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

A Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap pénteki jegyzetében írt Magyarországról.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

amerika, london, párizs

Folytatódik Trump főbírójelöltjének állítólagos zaklatási botránya. Brett Kavanaugh vádlója feltételeket szab a szenátusi meghallgatásához, közben pedig újabb részletek derültek ki az ügyről.

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

kétharmad

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP győri erős embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselői megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor című műsorának beszélt csalódottságáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére