Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Így lett Verhofstadt a migráció fő támogatója

2019. április 9. 18:38

Soros legfőbb szövetségese mindig is rebellisnek számított.

Guy Verhofstadtot ma sokan csak Soros György legfőbb szövetségeseként ismerik. A migrációt leginkább támogató képviselőt már fiatalkorában is rebellisnek tartották, és úgy tűnik, hogy a lázadó, romboló énje soha nem nőtt fel igazán.

A nyolcvanas évek közepén Wilfried Martens kormányában volt miniszterelnök-helyettes és költségvetési miniszter, de nem sokáig: tekintélyromboló magatartása miatt folyamatos konfliktusokba keveredett, ami odáig vezetett, hogy az akkori miniszterelnök kizárta kormányából. Gúnynevet is kapott, csak „a kölyök”-ként utaltak rá éretlen stílusa és közösségromboló viselkedése miatt. Az impulzuskontroll-zavar és az állandó figyelem középpontjába vágyódás tettekre sarkallta: miután az akkori miniszterelnök kizárta kormányából, ő lett az ellenzék vezetője.

A pár évvel későbbi kormányalakításra tett próbálkozásai azonban kudarcba fulladtak. Egy időre visszavonult, majd a kilencvenes évek végén visszafogottabban tért vissza, a neoliberális radikális hozzáállását (egy időre) visszaszorította, ami miniszterelnökké választását is segítette. A siker azonban egy ciklusig élt, a 2003-as kormányalakítása után egyre instabilabbá, gyengébbé vált. Kormánya válságról válságra bukdácsolt, miközben olyan társadalmi vitákat és óriásira nőtt politikai konfliktust kellett volna orvosolnia, ami az egész ország kettészakadásával fenyegetett. Verhofstadt nem volt képes ellátni miniszterelnöki feladatait, nem tudta felelősségteljesen vezetni országát, előrehozott választásokat kezdeményezett, hogy a kormányzása alatt felgyülemlett gondokra majd az utódja találjon megoldást.

Fotó: AFP
Miután hazája politikusaként kudarcot vallott, 2009-ben az Európai Parlament liberális pártcsaládja, az ALDE képviselője lett.   

Verhofstadt múltbeli viselkedése semmiben nem különbözik a mostani EP-ben látott kamaszos attitűdjétől. A hibáiból tehát nem tanult, ugyanazt a közösségromboló, egyéni érdekeket minden elé helyező viselkedést folytatja, amit „kölyökkorában”.

Korai politikai pályájára jellemző impulzív, indulatvezérelt viselkedése folyamatosan visszaköszön. Láthatóan nem egy korszak volt ez számára, alapattitűdjét láttuk akkor is kibontakozni, az EP-ben csak újabb teret kapott indulatai kiélésére. A rögeszmés gondolkodása Magyarországgal kapcsolatosan arra enged következtetni, hogy valóságérzékelése eltorzult. Ám az irracionális gondolkodása mégis vezérfonal lett a brüsszeli bevándorláspárti politikusok számára. Verhofstadt impulzív alkata és grandiózus személyisége befolyásoló hatással van a közelében levő irányíthatókra, az őt támogató hazai bevándorláspárti politikusokra és aktivistákra is.

Verhofstadt magyarellenessége viszont már rég túllépte az észszerűség határát:

politikai ellenfeleivel szemben érzett gyűlölete miatt képes egy egész országot démonizálni. Így pedig „tökéletes” Soros-szövetséges lett belőle. A migráció támogatásával saját egyéni és a kiszolgált hatalmak gazdasági érdekei is biztonságban vannak a spekuláns árnyékában. „A kölyök” tehát a lehető legjobb választás volt impulzív alkata miatt a liberálisok meggyőzésére. Hogy tetteikkel pedig milyen lavinát indítottak el, az nem érdekli őket, Verhofstadt korábban is utódjaira bízta a maga által okozott romok eltakarítását. Miért lenne ez itt és most másképp?

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

ökojobb

Az ökoszisztémára leselkedő legnagyobb veszélyt a trópusi esőerdők eltűnése jelenti.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma!

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

amerika, london, párizs

A spanyol belpolitikában egyre népszerűbbé váló VOX párt kijelentette, mit kezdene a bevándorlási válsággal: megmászhatatlan falat húznának a migránsok megállítására.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

hajrá, magyarok!

A Magyar Kupa elődöntőjében lejátszott szerdai mérkőzéssel folytatódik a Pörge szurkol!

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

kétharmad

Elfogadhatatlannak nevezte a csütörtökön megszavazott ukrán nyelvtörvényt Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának úgy nyilatkozott: a magyar nemzeti közösség jogait sértő törvény Petro Porosenko távozófélben lévő elnök szellemiségét idézi, aki magyarellenes politikát folytatott.

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

amerika, london, párizs

A világ legrégebbi labdarúgó-versenysorozatának, az angol FA-kupának győztesei mostantól nem ünnepelhetnek többet pezsgővel, miután a muszlim focistákra való tekintettel az angol labdarúgó-szövetség (FA) az inkluzivitás jegyében betiltotta az évtizedek óta élő hagyományt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére