Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben

2018. március 17. 17:30

Bécsi iszlám vezető ismerte el, hogy az integráció nem működik. Az Echo TV Informátor című műsora az osztrák fővárosban készített interjút a bécsi iszlám szövetség első emberével, aki őszintén beszélt arról, hogy már Bécsben is kialakultak párhuzamos társadalmak. Az oknyomozó műsornak sikerült bejutni Ausztria egyik legnagyobb mecsetébe is, ahol péntekenként ötezer muszlim imádkozik.

A Bécsi Iszlám Központban minden pénteken körülbelül ötezer ember imádkozik. Az osztrák fővárosban élő muszlimok többsége a saría, vagyis az iszlám erkölcsi és morális elv szerint éli az életét.

Nyugat-Európa országaiban már vannak olyan területek, ahol saría rendőrség és bíróság is működik. A bécsi muszlimok azt mondják, hogy az iszlám törvények mellett ők betartják az osztrák szabályokat is. Persze ez nem mindig igaz, hiszen az utóbbi időben nagyon megnőtt az olyan bűncselekmények száma, amelyeket migránsok követtek el. Elég csak az elmúlt időszak késes támadásaira gondolni. Az osztrák-muszlim együttélést az is nehezíti, hogy a bevándorlók közül sokan nem tanulnak meg németül.

Az integráció még a Bécsi Iszlám Szövetség vezetője szerint sem működik. Harun Erciyas úgy véli, a párhuzamos társadalmak jelensége komoly problémát okoz:

Sajnos Bécsben is létezik a párhuzamos társadalom jelensége, korábban egyébként ebből a szempontból is jobb volt a helyzet.”

Az Informátornak nyilatkozó Michael Ley iszlámszakértő szerint a muszlimok esetében nem beszélhetünk integrációról, hiszen nekik ez nem is céljuk.

Nincs esély a beilleszkedésre, hiszen egyre több muszlim ember érkezik ide. Sokkal inkább az látszik, hogy párhuzamos társadalmak alakulnak ki. És ezek a párhuzamos társadalmak azt jelentik, hogy nincs integráció. Ezeken a részeken a saría szerint élnek az emberek”

– nyilatkozta a szakértő, majd így folytatta:

A tömeges inváziónak nem a beilleszkedés a célja, hanem az irányítás. Ez itt a nagy probléma. Az iszlám nem fogad el senkit. A Korán azt mondja, hogy »foglalj el másik országot«. Az iszlám nem ismer el más vallásokat, csak egyetlen vallás létezik, ami az iszlám. A világ első embere is iszlám vallású volt – a muszlimok szerint.”

A politikai gondolkodó az Echo TV műsorában azt mondta, hogy jelenleg iszlamizáció zajlik Európában és szó sincs együttélésről.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

amerika, london, párizs

Tim Cook, az Apple vezetője szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következő hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

amerika, london, párizs

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére