Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Így gyűr maga alá mindent az iszlám és a multikulturalizmus

2018. május 11. 13:58

Ha bárkinek is kétsége van afelől, hogy az iszlám nemcsak képes, hanem be is akarja tölteni azt a légüres teret Európában, amely a hagyományos értékeink és kulturális identitásunk önkéntes feladásának következménye, annak érdemes egy pillantást vetnie Nagy-Britannia közéletének és egyéb történéseinek elemzésére - akár egyetlen hónapra lebontva.
Egy átlagos szigetországi április vagy az iszlám és a multikulturalizmus címzetes hónapja?
Fotó: AFP

Ebben az összegzésben arra teszünk kísérletet, hogy napra lebontva összegyűjtsük azokat az iszlámmal és a bevándorlással kapcsolatos közéleti eseményeket Nagy-Britanniában, amelyek alapvetően meghatározták a múlt hónapban a britek közbeszédét, napirendjét – ezzel is demonstrálva, hogy a mintegy 4,5 millióra tehető szigetországi muszlim közösség mennyire aránytalanul nagy szeletet hasít ki a mindennapi történésekből, társadalmi folyamatokból.

Április 1. 

A muzulmán közösségek nyomására a Tanárok Országos Szakszervezetének egyes munkatársai elítélő hangnemben nyilatkoznak a brit Közoktatási Hivatal által az általános iskolákban elrendelt fejkendőtilalomról. A hivatal tájékoztatása szerint a tilalmat a gyermekek fiatalkorára tekintettel és az integráció elősegítésére ötlötték ki. Csakhogy a muzulmán közösségi nyomásnak köszönhetően a kezdeményezést iszlamofóbnak, rasszistának és kirekesztőnek bélyegezték egyes tanárok. Kauser Jan muzulmán oktató szerint

a szabályozás egy regresszív lépés, mely arra kényszeríti az érintetteket, hogy tartsák az iskolán kívül a kulturális, nyelvi és vallási identitásukat."

Az oktatóban természetesen fel sem merült, hogy az általa megfogalmazottak lennének esetleg a feltételei a sikeres, békés integrációnak.

Április 5. 

A patinás brit The Economist című gazdasági lap marokkói értesülésekre hivatkozva azt fejtegeti, hogy egy helyi újság (Al-Ousboue) szerint II. Erzsébet brit királynő egyenes ági leszármazottja Mohamed prófétának. Indoklásukban kifejtik, 43 generációra visszamenőleg – szerintük – bizonyítható, hogy II. Erzsébet királynő vérvonala a középkori, muzulmán Spanyolországon keresztül elvezet Mohamed próféta lányához, Fatimához. 

Április 6. 

A holland állampolgársággal rendelkező szomáliai Aweys Shikhey azért kerül be a szigetországi híradásokba, mert terrorcselekmény előkészítése miatt nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A két feleséggel rendelkező férfi egy harmadik, dzsihadista nővel próbált Londonon keresztül a Közel-Keletre szökni annak reményében, hogy csatlakozzon a helyi iszlamistákhoz. Meghallgatásán többek között angol zsidók lemészárlásának ötletéről és a brit királynő elleni merénylet kivitelezésének előkészületéről vallott.

A brit demokrácia által garantált szólásszabadság jegyében tüntetnek londoni muszlimok a demokrácia ellen

Fotó: AFP
Április 8.

A skót kormányzat óva intette a tanárokat attól, hogy "brit értékekről" beszéljenek azokon az iskolai felvilágosító órákon, ahol a terrorizmusról esik szó. Elmondásuk szerint a tantermekben lévő muszlimok fiatalok könnyedén úgy érezhetik, nekik választaniuk kell: britek lesznek vagy muszlimok. Ugyanezen kormányzati intelem keretében a tanároknak azt ajánlották, mellőzzék az "iszlamista terrorizmus" kifejezést, elég csak azt mondani, hogy "terrorizmus".

Április 9.

Egy aznap megjelenő riport szerint a nagy-britanniai Birmingham városában, amely a muszlim közösségek közkedvelt települése a maga tengernyi mecsetével, naponta átlagban két nő esik nemiszerv-csonkítás (FGM) áldozatául. 2017-ben egyébként összesen 622 nőt csonkítottak meg ily módon.

Április 10.

A 61 éves Shamsu Iqbal, aki a brit belügyminisztérium munkatársa volt, 11 év börtönbüntetést kapott mivel az illegális bevándorlást elősegítő tevékenysége közben lebukott. Az általa is működtetett "gépezet" mintegy 437 illegális bevándorlónak segített abban, hogy azok törvénytelen módon elkerüljék a Nagy-Britanniából való kitoloncolásukat.

Április 12. 

A 35 éves Ibrahim Hussain 23 év letöltendőt kapott azért, mert több ízben is megerőszakolt egy 12 éves kislányt. A meghallgatása során kiderült, nemcsak ő, hanem 5 másik társa is megerőszakolta a kisgyermeket. Mi több, Hussain az erőszaktevést megelőzően éppen óvadék ellenében tartózkodott szabadlábon, mivel a hatóságok egy 6 éves kislány megrontásával gyanúsították korábban.

Április 13. 

A szigetországi kereskedelmi híradók egész este Alexanda Amon Kotey ügyéről tudósítanak, akiről kiderült, korábban rendőrök és katonák lemészárlására készült Angliában. A férfit egyébként kurd fegyveresek 2018 januárjában a szíriai határhoz közel tartóztatták fel. Azóta nyoma veszett.

Április 14. 

A multikulturalizmus és az iszlám térhódításának csodálói számára igencsak kedvezőtlen felmérést közöltek: a megkérdezettek 43 százaléka úgy látja, a brit kisebbségek közti kapcsolat rohamosan romlani fog az elkövetkezendő években. Mindössze 14 százaléknyi válaszadó értékelte úgy, hogy az eltérő identitású közösségek egyre jobb viszonyt fognak ápolni egymással. A megkérdezettek 33 százaléka pedig egyenesen azt gondolja, az iszlám veszélyt jelent a brit társadalom mindennapi életvitelére, emellett 51 százaléknyi megkérdezett úgy látja, a bevándorlás túlságosan megterheli az ország egyes intézményeit.

Április 18.

Autójával szándékosan átgázolt egy úttesten fekvő férfi fején, ezért – a korábban már terrorizmussal is megvádolt – Shahid Ali 12 évnyi börtönbüntetést kapott. A híradásokba azért került be, mert kihallgatása során azzal védekezett, az incidenst követően kétszer is imádkozott áldozatáért, akit amúgy cserben hagyott.

Április 20.

Taiyab Hussain, Mohammed Hizar Rizwan, Shaheem Ratyal és Sohail Raja Ali külön-külön 17 év börtönbüntetést kapott, miután kiderült, a fiatalkorú bűnözők több kiskorú lányt megerőszakoltak. Legfiatalabb áldozatuk alig múlt el 13 éves.

Tősgyökeres, ám iszlamizálódott brit fiú a keresztény terrorizmus ellen tüntet Londonban

Fotó: AFP
Április 24.

A Brit Muzulmánok összpárti parlamenti csoportja úgy döntött, kezdeményezni fogják, hogy egy kellően kiterjesztett definíciót alkossanak az "iszlamofóbiáról", hogy az mind a muszlimok, mind pedig a politikai pártok számára is nemcsak elfogadható, hanem világosan is alkalmazható legyen. A csoport elnöke egyébként az a Sayeeda Warsi, aki az első muzulmán nőként szerepelt a brit kormány kabinetjében. Emlékezetes, pályafutása nem tartott sokáig, hiszen a brit kormány korábbi Izrael-párti politikája miatt nyilvánosan lemondott.

Április 25.

A konzervatívok által delegált Peter Lucey tanácsost polgármesteri posztjáról való azonnali lemondásra szólították fel, miután a baloldali, munkáspárti kollégái hivatalosan panaszt tettek ellene. Wokingham konzervatív polgármesterének mindössze annyi volt a bűne, hogy a Facebook és a Twitter felületén bekövette és belájkolta többek között a holland Szabadságpárt vezetőjét, Geert Wilderst; az English Defence League nevezetű brit önvédelmi ligát; a Breitbart London főszerkesztőjét, Raheem Kassamot és az európai migrációt és iszlamizációt kutató Gatestone Institute nevű agytrösztöt. Emellett megosztott olyan online tartalmakat is, melyek a tömeges bevándorlás okozta veszélyekről szóltak. Így hát a multikulturális lobbinak köszönhetően el is búcsúzott a karrierjétől.

Április 27.

Hazel Barrett, a Coventry University professzorának interjúja hatalmasat megy Nagy-Britanniában, ebben kifejti: az orvosok, ápolónők és tanárok félnek felhívni egyes muzulmán családok figyelmét arra, hogy a női nemi szerv megcsonkítása (FGM) nemcsak bűncselekmény, hanem egy embertelen, veszélyes gyakorlat, mivel azok azonnal rájuk sütik a rasszista billogot.


Szintén ezen napon kapott 15 évnyi börtönbüntetést az az imám, aki egy 19 éves nőt erőszakolt meg miközben "kiűzte belőle az ördögöt". A hírhamisítás zászlóshajója, a BBC az imámot "hamis kuruzslóként" jellemezte – gondosan elrejtve muszlim vallását –, miközben Komar Uddin soha sem tagadta, hogy mecsetekben praktizált.

Április 30.

Ezen a napon nevezte ki Theresa May brit miniszterelnök a pakisztáni származású Sajid Javidot a belügyminisztérium fejének. Mint ismert, Javid pakisztáni bevándorlók gyermekeként született Nagy-Britanniában, apja buszsofőrként dolgozott, ugyanúgy, mint London munkáspárti polgármesterének, a szintén pakisztáni bevándorló családban született Sadiq Khannak az apja.

A fentiek fényében talán nem túlzás kijelenteni, hogy egy 60 milliós országban az iszlám igencsak sikeresen képes a maga 4,5 milliós közösségével uralni a közbeszédet a saját napirendjével, ügyeivel és sajnálatos incidenseivel. A kérdés csupán az, vajon a britek ennek mennyire örülnek, ha egyáltalán észreveszik ezt?

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

amerika, london, párizs

Macron Franciaországában évek óta nő a zömmel afgánok által beadott menedékkérelmek száma. A bevándorlásellenes Olaszországban közben homlokegyenest más tendenciát figyelhetünk meg.

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

fehér férfi

Orvosi pozíciókba hirdettek felvételt, azonban kikötötték, hogy csak feketék jelentkezhetnek.

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

amerika, london, párizs

Az osztrák bűnügyi hivatal vezetője szerint ennek az egyik fő oka a bevándorlás.

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

amerika, london, párizs

A kilépési megállapodást elutasító brit alsóházi szavazást követően egyre kellemetlenebb helyzetben vannak a Brüsszelben és Strasbourgban székelő bürokraták.

Hadházy már két napja lyukas zokniban harcol a sajtószabadságért

A felvételek tanúsága szerint Hadházy Ákos képviselő úr kifeslett zokniban harcol a demokráciáért, az európai korrupcióüldöző szervezetért és a sajtószabadságért.

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

amerika, london, párizs

Kutatás bizonyítja, hogy 2018-ban a liberális médiumok hiába hivatkoznak magukra "objektív" hírforrásként, hiszen amikor Donald Trump elnökről van szó, voltaképpen végletesen előítéletesek.

Üvegzseb: az egyik liberális irodalmi egyesület nem nagyon tud elszámolni a közpénzzel

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület nem tud elszámolni a számlájukra érkezett közpénzzel. Egymásnak estek, majd még a Magvető Kiadó is kihátrált mögülük.

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

amerika, london, párizs

Egy amerikai műsorban beszéltek a milliárdos rezidenciájáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére