Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Így erőlteti rá az abortuszpártiságot Soros az írekre

2018. február 6. 13:40

DUBLIN, 13:40

Írország esete jól mutatja, hogy Soros György ahová csak tudja, el akarja terjeszteni a nyílt társadalomról alkotott vízióját – mindezt ráadásul a magyarországihoz nagyon hasonló forgatókönyv alapján.

Írország azért került az utóbbi időben a figyelem középpontjába, mert egyike azon európai országoknak, amely egyöntetűen életpárti. A katolikus többségű ország alkotmánya szerint a magzatnak és az édesanyának egyenlő jogai vannak; terhességmegszakítás csak abban az esetben lehetséges, ha a magzat veszélyezteti a nő életét. Mondani sem kell, az írek túlnyomó többsége nem szeretné a művi terhességmegszakítás liberalizálását.

Fotó: AFP
A változás kikövetelésének azonban van egy ára

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, május végén tartanak népszavazást az abortusz kérdéséről az országban, a kezdeményezést a Soros György érdekköréhez tartozó szervezetek érték el szisztematikus, tűpontos és jó előre megtervezett munkával.

A milliárdos üzletember az ír Amnesty Internationalt (AI) használta fel arra, hogy nyomást gyakoroljon a dublini kormányra. Ehhez 137 000 eurós – átszámolva 43 millió forintos – támogatást biztosított az AI-nak a Nyílt Társadalom Alapítvány.

2017-ben a külföldről kapott támogatási pénzek felhasználását vizsgáló ír államigazgatási szerv, a Standards in Public Office Commission (SIPO) arra jutott, hogy az AI tiltott támogatást kapott – az ugyanis az 1997. évi választási törvénybe ütközik, amely kimondja, hogy a 100 eurót meghaladó, külföldről kapott támogatás esetén harmadik félként kell magukat feltüntetniük. Ismerős, nemde?

A Soros György támogatását élvező Amnestynek így most vissza kell fizetnie a támogatás összegét, amelyből a szervezet természetesen azt a következtetést vonta le, hogy Írországban veszélybe kerültek a civilek. A szervezet írországi vezetője, Colm O’Gorman szabályos ellenkampányba kezdett. Szerinte ugyanis a választási törvény megsérti „a nemzetközi emberi jogokat” és

ezen az alapon úgy gondoljuk, hogy mint emberi jogi szervezet, minden lehetséges eszközzel szembe kell helyezkednünk az ír hatóság döntésével.”

És hogy mi ebből a tanulság?

Nos elsősorban az, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásai közvetve vagy közvetlenül, de keményen politikai célokat szolgálnak, erre pedig (itt már Írország példájától elvonatkoztatva) két választ lehet adni: vagy küzdeni ez ellen, és nemet mondani a nemzetet és családot szétbarmolni kívánó világképre – vagy azt, amit az ellenzék is csinál: elbagatellizálja az ügyet, mismásol, kínos poénokkal próbálja elütni az egész ügyet. Nem baj, legalább ez is mutatja, hogy tyúkszemükre léptünk.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére