Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Így erőlteti rá az abortuszpártiságot Soros az írekre

2018. február 6. 13:40

DUBLIN, 13:40

Írország esete jól mutatja, hogy Soros György ahová csak tudja, el akarja terjeszteni a nyílt társadalomról alkotott vízióját – mindezt ráadásul a magyarországihoz nagyon hasonló forgatókönyv alapján.

Írország azért került az utóbbi időben a figyelem középpontjába, mert egyike azon európai országoknak, amely egyöntetűen életpárti. A katolikus többségű ország alkotmánya szerint a magzatnak és az édesanyának egyenlő jogai vannak; terhességmegszakítás csak abban az esetben lehetséges, ha a magzat veszélyezteti a nő életét. Mondani sem kell, az írek túlnyomó többsége nem szeretné a művi terhességmegszakítás liberalizálását.

Fotó: AFP
A változás kikövetelésének azonban van egy ára

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, május végén tartanak népszavazást az abortusz kérdéséről az országban, a kezdeményezést a Soros György érdekköréhez tartozó szervezetek érték el szisztematikus, tűpontos és jó előre megtervezett munkával.

A milliárdos üzletember az ír Amnesty Internationalt (AI) használta fel arra, hogy nyomást gyakoroljon a dublini kormányra. Ehhez 137 000 eurós – átszámolva 43 millió forintos – támogatást biztosított az AI-nak a Nyílt Társadalom Alapítvány.

2017-ben a külföldről kapott támogatási pénzek felhasználását vizsgáló ír államigazgatási szerv, a Standards in Public Office Commission (SIPO) arra jutott, hogy az AI tiltott támogatást kapott – az ugyanis az 1997. évi választási törvénybe ütközik, amely kimondja, hogy a 100 eurót meghaladó, külföldről kapott támogatás esetén harmadik félként kell magukat feltüntetniük. Ismerős, nemde?

A Soros György támogatását élvező Amnestynek így most vissza kell fizetnie a támogatás összegét, amelyből a szervezet természetesen azt a következtetést vonta le, hogy Írországban veszélybe kerültek a civilek. A szervezet írországi vezetője, Colm O’Gorman szabályos ellenkampányba kezdett. Szerinte ugyanis a választási törvény megsérti „a nemzetközi emberi jogokat” és

ezen az alapon úgy gondoljuk, hogy mint emberi jogi szervezet, minden lehetséges eszközzel szembe kell helyezkednünk az ír hatóság döntésével.”

És hogy mi ebből a tanulság?

Nos elsősorban az, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásai közvetve vagy közvetlenül, de keményen politikai célokat szolgálnak, erre pedig (itt már Írország példájától elvonatkoztatva) két választ lehet adni: vagy küzdeni ez ellen, és nemet mondani a nemzetet és családot szétbarmolni kívánó világképre – vagy azt, amit az ellenzék is csinál: elbagatellizálja az ügyet, mismásol, kínos poénokkal próbálja elütni az egész ügyet. Nem baj, legalább ez is mutatja, hogy tyúkszemükre léptünk.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

kétharmad

Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

amerika, london, párizs

A főbiztos, Filippo Grandi szerint Európában nincs semmiféle migrációs válság, az európai politikusoknak pedig "nem kéne civakodnia néhány hajó miatt", utalva itt a migránsokat taxizó hajókra.

Nincs panasz Duterte teljesítményére

Nincs panasz Duterte teljesítményére

amerika, london, párizs

Bár a nemzetközi sajtó elég sokszor támadja a Fülöp-szigeteki elnök drogellenes háborúját, a filippínók mégis elégedettek Rodrigo Duterte lépéseivel.

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés volt vezetőjét, Hans-Georg Maassent azért menesztették pozíciójából, mert gyakorlatilag azt mondta, Merkel orbitálisat hazudott. A döntésnek olyan óriási visszhangja lett, hogy az egész kormánykoalíció beleremegett.

Dömötör: nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet, akiknek a kezében ott van a kerítésvágó

Dömötör Csaba szerint nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet és a biztonságot, "akik kezében ott a kerítésvágó".

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére