Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Igény a lámpavasra

Apáti Bence

2017. szeptember 7. 16:58

Tegnap rakott ki a Jámbor Mérce, egy a nevéhez legkevésbé sem illő, köztéri lincseléssel viccelődő cuki posztot.

A lámpavasra való igény az elmúlt időszakokhoz képest számottevő növekedést mutat a közbeszéd állapotáért aggódó liberális – és természetesen betiltott – médiamunkásoknál. 

Tegnap rakott ki a Jámbor Mérce, egy a nevéhez legkevésbé sem illő, köztéri lincseléssel viccelődő cuki posztot. Azóta sűrű nyócnyócócazás közepette új posztban jelzik, hogy leszedték a jobberek akasztásával poénkodó tréfájukat, ellenben a mi pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó anyánkat, hogy ezért – mármint, hogy levették – nem kapnak jutifalatot. Tőlünk…

Ezekről a fiatalemberekről még azt érdemes tudni, hogy eltartott kisujjal szoktak ájulás közeli állapotba kerülni egy-egy kevéssé cizelláltan megfogalmazott jobber publicista írásától. 

Ilyenkor a haverjaik – az örök aláírók és fekete öves díjvisszaadók – a felháborodástól szinte megfulladva sikoltanak, hogy micsoda mucsai szintre süllyed a "polgári újságírás", és azonnali hatállyal elrohannak aláírni. És visszaadni. No persze csak akkor, ha bokros teendőjük engedi. 

A hazai közállapotokért és közbeszédért az eszméletvesztésig aggódó, elnyomott liberális fotelforradalmárok ugyanis rendkívül elfoglaltak. Heti három tüntetésen kell torkuk szakadtából bajszos szarozni, gecizni, cigányozni, és öld a rendőrtözni

Amikor pedig berekedtek, és már nem jön ki több hang azon a demokratikus, nyugatos torkukon, akkor hazamennek és a jobboldali polgártársaik lámpavasra akasztásáról, dögkútba vetéséről, és teherautóra hányásáról kommentelnek. 

Fakultatív programként egyesek ezek után másnap este bemennek a betiltott ellenzéki televíziók betiltott kálmánolgáihoz, ahol ürgebőrbe varrt gyíkemberek, konteók és összeesküvés-elméletek gyakori ismételgetése közben arról értekeznek, hogy a forró, zavargásokkal terhelt őszt csak a Fidesz-média találta ki. Ilyenről szó sincs. Az ellenzék úriemberként fog élére vasalt öltönyben, elegánsan tüntetni a demokráciáért. 

Persze – teszik hozzá gondterhelt arccal –, ők megértik, ha valakinél netalán elszakad a haladás finomra szőtt cérnája, hisz már tényleg nem lehet kibírni ezt, amit ez az Orbán művel. 

Szóval Kettős Mérce, kedves András! 

Tök jó, hogy levettétek, de szóljatok már légyszi a kommentelőiteknek is, hogy nem gondoltátok komolyan ezt a lámpavasas dolgot, mert az imént benéztem, és nekem tökre úgy tűnt, hogy ők viszont nagyon is.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére