Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Igény a lámpavasra

Apáti Bence

2017. szeptember 7. 16:58

Tegnap rakott ki a Jámbor Mérce, egy a nevéhez legkevésbé sem illő, köztéri lincseléssel viccelődő cuki posztot.

A lámpavasra való igény az elmúlt időszakokhoz képest számottevő növekedést mutat a közbeszéd állapotáért aggódó liberális – és természetesen betiltott – médiamunkásoknál. 

Tegnap rakott ki a Jámbor Mérce, egy a nevéhez legkevésbé sem illő, köztéri lincseléssel viccelődő cuki posztot. Azóta sűrű nyócnyócócazás közepette új posztban jelzik, hogy leszedték a jobberek akasztásával poénkodó tréfájukat, ellenben a mi pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó anyánkat, hogy ezért – mármint, hogy levették – nem kapnak jutifalatot. Tőlünk…

Ezekről a fiatalemberekről még azt érdemes tudni, hogy eltartott kisujjal szoktak ájulás közeli állapotba kerülni egy-egy kevéssé cizelláltan megfogalmazott jobber publicista írásától. 

Ilyenkor a haverjaik – az örök aláírók és fekete öves díjvisszaadók – a felháborodástól szinte megfulladva sikoltanak, hogy micsoda mucsai szintre süllyed a "polgári újságírás", és azonnali hatállyal elrohannak aláírni. És visszaadni. No persze csak akkor, ha bokros teendőjük engedi. 

A hazai közállapotokért és közbeszédért az eszméletvesztésig aggódó, elnyomott liberális fotelforradalmárok ugyanis rendkívül elfoglaltak. Heti három tüntetésen kell torkuk szakadtából bajszos szarozni, gecizni, cigányozni, és öld a rendőrtözni

Amikor pedig berekedtek, és már nem jön ki több hang azon a demokratikus, nyugatos torkukon, akkor hazamennek és a jobboldali polgártársaik lámpavasra akasztásáról, dögkútba vetéséről, és teherautóra hányásáról kommentelnek. 

Fakultatív programként egyesek ezek után másnap este bemennek a betiltott ellenzéki televíziók betiltott kálmánolgáihoz, ahol ürgebőrbe varrt gyíkemberek, konteók és összeesküvés-elméletek gyakori ismételgetése közben arról értekeznek, hogy a forró, zavargásokkal terhelt őszt csak a Fidesz-média találta ki. Ilyenről szó sincs. Az ellenzék úriemberként fog élére vasalt öltönyben, elegánsan tüntetni a demokráciáért. 

Persze – teszik hozzá gondterhelt arccal –, ők megértik, ha valakinél netalán elszakad a haladás finomra szőtt cérnája, hisz már tényleg nem lehet kibírni ezt, amit ez az Orbán művel. 

Szóval Kettős Mérce, kedves András! 

Tök jó, hogy levettétek, de szóljatok már légyszi a kommentelőiteknek is, hogy nem gondoltátok komolyan ezt a lámpavasas dolgot, mert az imént benéztem, és nekem tökre úgy tűnt, hogy ők viszont nagyon is.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Budapesten a Red Bull Air Race-é volt a hétvége

Végre vége van! A budapestieket megosztja a verseny, de már nem kell aggódni, véget ért a Red Bull Air Race, mindenki nyugodtan pihenhet.

Ennyi volt: az olaszok is beálltak a kvótaőrültek sorába

Ennyi volt: az olaszok is beálltak a kvótaőrültek sorába

amerika, london, párizs

Új, radikálisabb kvótarendszer bevezetését szorgalmazta Brüsszelben az olasz kormányfő. Az olasz kormánypártok tehát mások kárára szeretnének megszabadulni a migránsoktól, és így szeretnék betartani kampányígéretüket, miszerint pár hónap alatt félmillió migránst helyeznének az olasz határokon kívülre.

Az elfeledett balkáni útvonalon várakoznak a migránsok

Az elfeledett balkáni útvonalon várakoznak a migránsok

amerika, london, párizs

Az olaszoknak köszönhetően egyre több szó esik a Földközi-tengeren keresztül érkező migránsokról, de ameddig Európa oda koncentrál, elfeledkezik a balkáni útvonalon vesztegelő illegális bevándorlókról.

Anglia földbe döngölte Panamát

A Panama elleni gólzáporos győzelemmel Anglia már biztos továbbjutó.

Orbán Viktor: azért támadnak, mert sikeresek vagyunk

Orbán Viktor: azért támadnak, mert sikeresek vagyunk

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Brüsszel alapvetően azért támadja őt, mert határozottan képviseli a magyar kormányzat és a visegrádi országok (V4) politikáját, amely ma sikeresebb, mint Európa nyugati felének politikája.

Nincs mese: demográfiai katasztrófa felé közelít Európa

Nincs mese: demográfiai katasztrófa felé közelít Európa

amerika, london, párizs

Az Osztrák Tudományos Akadémia (ÖAW) kutatói tüzetesen megvizsgálták az európai népesség tendenciáit az 1990 és 2017 közti időszak között, és igen aggasztó eredmények születtek.

Magyar cigányokat vertek félholtra ukrán nacionalisták

Lemberg külvárosában kárpátaljai magyar cigányok táborára támadtak maszkos ismeretlenek az éjjel, egy ember meghalt.

Belháború tört ki a síró kislány fotója miatt a Trump-ellenes médiában

Belháború tört ki a síró kislány fotója miatt a Trump-ellenes médiában

amerika, london, párizs

A TIME magazin erősen manipulatív jelleggel közölte címlapon a kétéves hondurasi kislány fotóját, amellyel Trump bevándorláspolitikáját kívánták kritizálni. A magazin azonban nem ismerte el, hogy félrevezette olvasóit, emiatt viszont váratlan helyről, a CNN-től kapott a magazin éles kritikát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére