Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Igény a lámpavasra

Apáti Bence

2017. szeptember 7. 16:58

Tegnap rakott ki a Jámbor Mérce, egy a nevéhez legkevésbé sem illő, köztéri lincseléssel viccelődő cuki posztot.

A lámpavasra való igény az elmúlt időszakokhoz képest számottevő növekedést mutat a közbeszéd állapotáért aggódó liberális – és természetesen betiltott – médiamunkásoknál. 

Tegnap rakott ki a Jámbor Mérce, egy a nevéhez legkevésbé sem illő, köztéri lincseléssel viccelődő cuki posztot. Azóta sűrű nyócnyócócazás közepette új posztban jelzik, hogy leszedték a jobberek akasztásával poénkodó tréfájukat, ellenben a mi pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó anyánkat, hogy ezért – mármint, hogy levették – nem kapnak jutifalatot. Tőlünk…

Ezekről a fiatalemberekről még azt érdemes tudni, hogy eltartott kisujjal szoktak ájulás közeli állapotba kerülni egy-egy kevéssé cizelláltan megfogalmazott jobber publicista írásától. 

Ilyenkor a haverjaik – az örök aláírók és fekete öves díjvisszaadók – a felháborodástól szinte megfulladva sikoltanak, hogy micsoda mucsai szintre süllyed a "polgári újságírás", és azonnali hatállyal elrohannak aláírni. És visszaadni. No persze csak akkor, ha bokros teendőjük engedi. 

A hazai közállapotokért és közbeszédért az eszméletvesztésig aggódó, elnyomott liberális fotelforradalmárok ugyanis rendkívül elfoglaltak. Heti három tüntetésen kell torkuk szakadtából bajszos szarozni, gecizni, cigányozni, és öld a rendőrtözni

Amikor pedig berekedtek, és már nem jön ki több hang azon a demokratikus, nyugatos torkukon, akkor hazamennek és a jobboldali polgártársaik lámpavasra akasztásáról, dögkútba vetéséről, és teherautóra hányásáról kommentelnek. 

Fakultatív programként egyesek ezek után másnap este bemennek a betiltott ellenzéki televíziók betiltott kálmánolgáihoz, ahol ürgebőrbe varrt gyíkemberek, konteók és összeesküvés-elméletek gyakori ismételgetése közben arról értekeznek, hogy a forró, zavargásokkal terhelt őszt csak a Fidesz-média találta ki. Ilyenről szó sincs. Az ellenzék úriemberként fog élére vasalt öltönyben, elegánsan tüntetni a demokráciáért. 

Persze – teszik hozzá gondterhelt arccal –, ők megértik, ha valakinél netalán elszakad a haladás finomra szőtt cérnája, hisz már tényleg nem lehet kibírni ezt, amit ez az Orbán művel. 

Szóval Kettős Mérce, kedves András! 

Tök jó, hogy levettétek, de szóljatok már légyszi a kommentelőiteknek is, hogy nem gondoltátok komolyan ezt a lámpavasas dolgot, mert az imént benéztem, és nekem tökre úgy tűnt, hogy ők viszont nagyon is.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán jön a hó

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán egyre borúsabb, szelesebb időre kell számítani. Néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, és többfelé a hó is esni fog.

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

amerika, london, párizs

A német származású tinilány, Linda W. hat év letöltendő börtönbüntetést kapott Irakban - értesült a német média. Korábban az is felmerült, hogy halálra ítélhetik, mivel tevékenységével közrejátszhatott az Iszlám Állam sikeres működésében.

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

amerika, london, párizs

Berlinben a migránsok által elkövetett erőszak és a gyermekházasságok ellen demonstráltak szombaton a Women's March elnevezésű felvonuláson, amelyen megjelentek szélsőbaloldali ellentüntetők is.

Kerekesszékes vívásban is a magyarok a császárok

Négy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel zárta a magyar válogatott az egri kerekesszékes vívó világkupaversenyt, amelyre 19 ország 150 sportolója nevezett.

Macron egyre népszerűtlenebb

Emmanuel Macron francia államfő tetszési mutatója egy hónap alatt hat pontot esett vissza, jelenleg a franciák 44 százaléka elégedett a politikájával - derül ki az Ifop közvélemény-kutató intézet felméréséből, amelyet vasárnap ismertetett a Le Journal du Dimanche című hetilap.

Magyarország az első!

Magyarország az első!

piszkostizenkettő

Miközben tőlünk nyugatabbra polgári-konzervatív és nemzeti fordulatra áhítoznak, miközben egyes országokban arról zajlik a vita, hogy szabad-e használni a "haza" szót, hogy szabad-e kereszténynek nevezniük saját országukat, addig Magyarországon már nyolc éve részesei lehetünk ennek a korszaknak, a 2010-ben bekövetkezett fordulattal.

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

spring is coming

A támadások kereszttűzébe egy háromgyerekes család került.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére