Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Húzzatok a pi888ba, nagyon liberális vagyok!

Kovács Tibor

2016. május 25. 11:48

Tudjátok, hogy néz ki a gyakorlatban „Szavazz a liberálisokra különben lelőjük a kutyádat!”? Liberális vagyok! Húzzá' szavazni a pi888ba! Fellöklek és mellbe váglak! Így szépen sorjában.

Justin Trudeau

Fotó: AFP

A liberálisok mindig is erősek voltak a tolerancia diktatúrájában, de ezt igyekeznek titkolni. Ritkán buknak le, de most ezt alaposan megtették. Le került az álarc a világ „legmenőbb” politikusáról, akit a világsajtó az új politikai elit példaképeként, modern kor politikájának igazi alapítójaként ünnepelt megválasztásakor. Hipertoleráns, hiperliberális, hiperhiper. Volt bokszoló, bungee jumping oktató, tetovált, 46 éves liberális szépfiú. Ő a kanadai kormányfő, Trudeau, akit egyszerűen csak menőnek nevezett a sajtó. Az első ember, aki nem csak dumál a liberalizmusról, hanem úgy is él, és van elég bátorsága úgy is kormányozni.

A világ kevés liberális kormányfőinek egyike, aki esélytelenként nyerte meg a választást és azonnal lenyűgözte a világot. Kormánya fele nő, de van muszlim, indiai, meleg, szóval a szivárvány minden színe, amolyan igazi üres propaganda kormány. A menekültválság kapcsán azonnal hihetetlen humánumot mutatott és 25 ezer szír befogadását jelentette be. Kis szépségfolt csupán, hogy a menekülteket mazsolázzák, vagyis komoly ellenőrzéseken kell átesniük és csak megfelelő képzettség esetén mehetnek Kanadába. Ez azonban nem árthat a 3 gyerekes mintaapa és mintaminiszterelnök imázsának. Ez ott így megy és kész.

Egy évnek sem kellett azonban eltelnie és kibújt a szög a zsákból. Kiderült a kanadai szépfiú valóban baloldali liberális, vagyis a toleranciát, még a tolerancia feláldozása árán is megvédi, sőt ha kell, akár erőszakkal is. Ő is, mint annyi rendes elvtársa, a liberalizmus gyakorlatát a tolerancia diktatúrájaként képzeli el.

Az egyik renitens konzervatív képviselő és néhány társa, közöttük egy nő, a parlamentben beszélgetni mert, amikor ő már elrendelte a szavazást, valami nemes és felemelő ügy érdekében, amivel sokkal jobbá tudja majd tenni a világot. Talán épp a fák és a szöcskék jogainak védelmét akarták törvénybe iktatni, vagy az elítélt terroristák azon jogát szabályozó törvényt fogadták el, hogy választhassanak a Playstation és az Xbox között a börtönben.

A történelem eme néhány kerékkötője azonban meg akarta akadályozni ebben „ŐT”. Sok mindenre kiterjed a tolerancia, liberálisoknál, de erre azért nem. Elvégre mindennek van határa! A liberális atyaúristen éppen megakarja menteni a világot a gonosz konzervatívoktól, ezek az ellenségek meg ott úgy próbálják megakadályozni, hogy nem ülnek le és nem szavaznak? Mi ez, ha nem az emberiség jobbik részének elárulása, vagy épp ellenforradalom. Mert az rendben van, már valakik úgy vállalnak gyereket, hogy 8 éves korukra maguk dönthessék el, hogy fiúk vagy lányok legyenek, (mert a nem az választás kérdése), hogy aztán nemsokára joguk legyen a hormonterápiához is. De, hogy egy ellenzéki képviselő nem azt csinálja, amit a kormányfő mond, no azt már nem. A toleranciának is van határa.

A világ csúcs liberálisa, mivel a szép szó nem használt azt tette, amit tenni kell annak, aki tudja, hogy aki a jó céllal szembeszáll, az nem méltó a toleranciára. A jó cél szentesíti az eszközt és a kommunizmusban felnőtteknek nem kell magyarázni, hogy ez mit jelent. A világ liberálisainak példaképe, ekkor a kamerák kereszttüzében odarontott a csoportosuláshoz és hangos „get the fuck out of my way!” (Húzz a pi888ába!) felkiáltással, a karjánál fogva elrántotta az ellenzéki képviselőt, miközben erőteljes ütést mért könyökkel a félrelökött képviselőnő melleire. Ugyan állítólag nem azért, hogy tudja hol a helye, hanem ahogy állította, a hölgyet csak véletlenül vágta könyökkel mellbe, ami meglehetősen kétséges magyarázat, mivel ő maga lökte félre egy másodperccel korábban, de ne akadjunk fenn a részleteken.

A szépfiú, aki korábban, mint mondtuk bokszoló volt fizikai erejét használta egy politikai vita megoldására. Nem szívesen lennék a felesége, ha ilyen könnyen elveszti a türelmét és ennyire agresszív tud lenni. Ki tudja otthon mik történnek?

Az egész eset igazi nyomora azonban az, hogy ezek után nem válik a világ szégyenévé az illető. Pont olyan hitelességgel fogja majd képviselni azokat a „nemes” elveket, amiket eddig is képviselt, nem veszít hitelességéből, kritizálhat másokat intoleranciájukért és hatalmi arroganciájukért.

Azért egy gondolat kísérletet megérne, hogy mit írna a világsajtó, ha a magyar miniszterelnök vágna könyökkel mellbe egy ellenzéki képviselőnőt?

De a világ nem igazságos, úgyhogy ezen ne agyaljunk!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére