Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
bulvár
 
 
 
 

Horror a szülővárosomban: véréből ivott és megette ismerősét egy drogos fiatal

2017. november 28. 16:22

SEPSISZENTGYÖRGY, 16:22

A székelyföldi Sepsiszentgyörgyön egy 16 éves vádlott, miután szétverte a 21 éves barátja fejét egy kővel, ivott a véréből, mi több, áldozata nyakát is elmetszette, állkapocscsontját nyelvestől, arcbőröstől levágta, hazavitte és evett belőle. 

A Székely Hírmondó által feltárt hátborzongató történetet a megyei rendőrségi közleményből tudjuk rekonstruálni.

A szóvivő elmondta, hogy nagyon sok drogos, tudatmódosító szereket fogyasztó személy van Székelyföldön is. A gyilkossággal vádolt személy is bevallotta, hogy 7 éves kora óta napi rendszerességgel szippant ragasztót. A 16 éves – öncsonkító, magát több helyen megvágó – fiú nagymamája gondozása alatt áll, ám Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, de a hajléktalanok között lógott folyton.

A jegyzőkönyvekből kiderült, hogy a gyilkosság előtt a két fiatal egy közeli szupermarketben 5 liter vodkát és 10 liter sört vásárolt, ezt az utcán kezdték el fogyasztani, ám a csendőrség megbírságolta őket, ezért behúzódtak a betonelemek alá.

Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, illetve a vallomás szerint elkezdtek vitatkozni. A 16 éves fiú ráült áldozatára, és egy kővel szétverte annak fejét. Ezután egy üvegdarabbal elvágta az áldozat torkát, és nyelvestől, arcával együtt kivágta az állkapocscsontját. Ezt ő maga mesélte el rengeteg részletet megadva és nevetve – idézi a lap a rendőrségi szóvivőt.  A rendőrség kérdéseire válaszolva elmondta, hogy nem bánja tettét, mi több, arról is beszámolt, hogy a markából 5-6 tenyérnyi vért is megivott áldozatából – tájékoztatott az ügyész.

A szörnyűségek itt nem értek véget, a halott állkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle. A testvére is megerősítette, hogy a 16 éves fiú valóban evett a testrészekből. Ezt az apjuknak is elmesélték, aki nevetett az egészen, lefeküdt és másnap munkába ment.

A rendőrség a fiú apjától tudta meg azt is, hogy a fiatal másnap a helyszínen, az állomáson levő hídról végignézte, ahogy a törvény emberei helyszínelnek és ezt követően pedig hazament.

(Székely Hírmondó)

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

kinyílott a pitypang

Karácsony Gergely március 15-én azt ígérte meg a választóinak, hogy ha felhatalmazást kap a kormányzásra, akkor "törvényesség nélkül működne Magyarország". Videókon mutatjuk, hogy mit ígért Karácsony Gergely.

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

spring is coming

Európa furcsa halála - avagy a könyv, amely a magyar miniszterelnök érdeklődését is felkeltette.

Amit a jobbikos képviselő tett, az a választás rendje elleni bűncselekmény

Amit a jobbikos képviselő tett, az a választás rendje elleni bűncselekmény

spring is coming

Ezt Gulyás Gergely egy sajtótájékoztatón mondta a hétfőn napvilágra került kiskunhalasi hangfelvételről.

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

amerika, london, párizs

Lassan egy éve, hogy az iraki kormányerők visszafoglalták az Iszlám Állam korábbi bástyáját, azonban az igazi szörnyűségekre csak most került fény.

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

spring is coming

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben - nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A tömegben akart robbantani egy migráns Németországban

Elfogtak egy 20 éves szíriai migránst Hamburgban, aki a vád szerint iszlamista terrortámadást tervezett a városban.

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére