Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
csak neked, csak most
 
 
 
 

Hollik: Soros egyértelművé tette, hogy a 2018-as választások tétje Magyarország függetlensége

2017. november 29. 12:54

Hazudik a Sorost védő Momentum, amikor a civiltörvény kapcsán a magyar civil társadalomra hivatkozik, mert csak a kizárólag politikai befolyásolással foglalkozó Soros-hálózatnak van gondja az átláthatósági törvénnyel - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A KDNP-s politikus szerint Magyarország függetlenségének a megőrzése, a saját sorsunkról való döntés joga lesz a 2018-as választás tétje, mivel az amerikai milliárdos, Soros György minden eszközével beszállt a választási kampányba, hogy befolyásolja a jövő évi voksolás eredményét.

888. hu: Miért van az, hogy a már nagyban zajló választási kampányban az ellenzék legfőbb mondanivalója a választópolgárok felé csupán az, hogy kiállnak Soros György és a Soros-terv mellett?

Hollik István: A balliberális ellenzék szóban letagadja a Soros-terv létezését, de amikor gombot kell nyomni valamilyen szavazás alkalmával, akkor mindig kiállnak Soros mellett. Érthetetlen az, amit csinálnak, hiszen hol teljesen letagadják a Soros-terv létezését, hol pedig azt mondják, hogy van, de nem úgy. Most legutoljára például azt mondták, hogy amit az Európai Parlamentben elfogadtak a képviselők, az nem is a Soros-terv. Ugyanakkor viszont ugyanerről az ügyről minden magyar parlamenti képviselő kapott a napokban egy levelet Szanyi Tibor szocialista EP-képviselőtől, amelyben a még a saját megfogalmazása szerint is arról beszél, hogy feketén-fehéren egy felső korlát nélküli betelepítési kvótát szavazott meg az Európai Parlament. Szanyi azt írja a levelében, hogy végül is hívhatjuk ezt annak, de szerinte ez mégsem az.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

888.hu: A Momentum alelnöke múlt hét kedden neurotikus állapotban, meglehetősen alpári stílusban megzavarta az ön sajtótájékoztatóját.

Hollik István: A történtekből egyértelműen kiderült, hogy nekünk és a momentumosoknak egészen más a demokráciafelfogásunk. Szerintem nem az a demokrácia, hogy nem meghallgatjuk, hanem túlordibáljuk egymást, hogy belekiabálunk a másik szavába úgy, hogy az nem tudja elmondani a véleményét. A Momentummal ellentétben mi még akkor is meghallgatjuk a másik véleményét, ha nem is értünk vele egyet.

888.hu: Mi lesz a történet folytatása?

Hollik István: Miután Soproni Tamás, a Momentum alelnöke kiordibálta magát, azzal a kérdéssel fordult felém, hogy én vállalok-e vele egy nyílt vitát a civil szervezetek külföldi támogatásának átláthatóságáról szóló törvénnyel kapcsolatban. Én pedig már akkor megígértem neki, hogy igen, kész vagyok vele vitázni. Azóta már egyeztettünk is erről, és nagy valószínűséggel december első hetében meg is tartjuk ezt a nyilvános vitát. Remélem, hogy Soproni Tamás a vitában majd hajlandó lesz engem is meghallgatni.

888.hu: A keddi sajtótájékoztatót megzavaró momentumos politikus szemmel láthatóan szinte önkívületi állapotban volt, amikor előadta a mondókáját. Soproni pusztán azért viselkedett elfogadhatatlanul, mert fájt neki az igazság? Mert nagyon is igaz az, amit Ön akkor elmondani akart, mégpedig, hogy a momentumos aláírásgyűjtés egész egyszerűen a Soros-terv melletti kiállásról szól?

Hollik István: Az biztos, hogy amit ők a civil átláthatósági törvénnyel kapcsolatos aláírásgyűjtésükkor megfogalmaztak, az egy hazug állítás. Ők azt mondják, hogy a Fidesz–KDNP-kormány és a törvény ellehetetleníti a civileket. Ez egy hazugság. Ma Magyarországon közel 60 ezer civil szervezet működik, amelyeknek kevesebb fél százaléka kap valahonnan külföldről valamilyen támogatást. A külföldről támogatást kapó szervezeteknek a nagy része tiszteletben álló és munkáját kiválóan végző szervezet, amely azért kap nemzetközi segítséget, mert jól végzi a munkáját. Ezek karitatív, segítő szervezetek. Érdekes módon ezek a szervezetek a törvényi regisztráció előírását nem élik meg úgy, hogy az az ő működésüket ellehetetlenítené. Regisztrálnak, majd végzik tovább a dolgukat. Az ellehetetlenítésről egyedül csak azok a szervezetek beszélnek, akiket Soros György finanszíroz. Ez alapján pedig logikusan csakis arra a következtetésre lehet jutni, hogy a momentumos aláírásgyűjtés most azokat a civil szervezetek védi, amelyek egyébként az elmúlt években folyamatosan támadták a kormányt, és amelyeket Soros György támogat.

888.hu: Ezeknek ráadásul többségükben nincs is karitatív tevékenységük, hanem pusztán politikai befolyásolással foglalkoznak.

Hollik István: Így van. Ráadásul olyan szervezetekről van szó, amelyeknek semmilyen beágyazottságuk sincs a magyar társadalomba. Ellentétben azokkal a külföldről támogatott, valóban karitatív tevékenységet végző szervezetekkel, amelyeknek országos hálózataik vannak, és sok száz önkéntessel rendelkeznek. Ezzel szemben viszont a Soros által támogatott szervezeteknek van négy-öt alkalmazottja. Ezeknél jobb esetben az alkalmazottak többsége magyar, de rosszabb esetekben még a munkatársak zöme sem magyar. Budapesten van egy darab irodájuk, ám mégis azt látjuk, hogy a médiában való megjelenésük, ismertségük, elismertségük ehhez képest nagyon nagy, amivel befolyásolni képesek a magyar közéletet. Ezeknek a szervezeteknek a tevékenységét 95 százalékban – külföldi forrásokból – Soros György és a hálózata biztosítja. Nekünk ezért lett az a célunk, hogy ha ezek a szervezetek már ilyen politikai tevékenységet folytatnak civilként, akkor legalább tudjanak a magyar emberek arról, hogy kiknek az érdekében is dolgoznak ezek a szervezetek. A civiltörvény erről szól, és ezért nem tetszik ez a Momentumnak.

888.hu: A nemzeti konzultációra hivatkozva Soros György nemrég személyesen is beszállt a magyar választási kampányba a videoüzenetével. Illetve a hálózatának a képviselői bejelentették, hogy kampányba kezdenek Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy Soros vállaltan befolyásolni akarja majd a 2018-as választások eredményét?

Hollik István: Ezt nem lehet másképp értelmezni, hiszen Soros György személyesen maga mondta el most, hogy ő egy ellenkampányt indít a nemzeti konzultációval szemben, amit nem tudunk, és nem is lehet másképp értékelni, mint hogy Soros György bele akar szólni a magyar belpolitikába. Teljesen nyilvánvaló, hogy bele akar szólni a jövő évi országgyűlési választások kimenetelébe, és ehhez a rendelkezésére álló pénzügyi forrásait és a hálózatát fogja felhasználni.

888.hu: Mi a tétje a Soros György, a hálózata, valamint a Sorost Magyarországon kiszolgáló ballib politikai erők és a Fidesz-kormány közötti harcnak a 2018-as választásokon?

Hollik István: Nem járhat sikerrel Soros György, az ő nyílt társadalom elnevezésű elméletének a világra kényszerítésével, mert a milliárdos ezzel egy természetellenes dolgot akar az emberekre erőltetni. Amikor Soros György arról beszél, hogy meg kell szüntetni a nemzetállamokat, akkor arról beszél, hogy ő el akarja venni az emberek otthonait, a kultúráját és a nyelvét is. A nyílt társadalom utópiája elfogadhatatlan a számunkra. Ha megnézzük Magyarország közelmúltbeli történelmét, akkor azt láthatjuk, hogy amikor a szocialisták voltak hatalmon, akkor olyan helyzetbe kormányozták az országot – 2010-re is például –, amikor nem voltunk az urai saját magunknak. Az IMF diktálta, hogy mit csináljon Magyarország és hogyan másszon ki abból a gödörből, ahová a szocialisták taszították az országot. Az államadósság az egekben volt, és a nagy része külföldi kezekben volt. A bankok és a közműcégek nagy része külföldi tulajdonban volt, tehát azt mondhatjuk, hogy nem voltunk az urai saját magunknak. Ehhez képest a Fidesz-KDNP a hét év alatt stabil lábakra állította az országot, visszanyertük a függetlenségünket és a saját utunkat járjuk. Pontosabban kiküzdöttük magunknak, hogy saját magunk dönthessünk a saját sorsunkról. Ezek alapján pedig kimondható, hogyha Magyarországnak mások mondják meg, hogy mit csináljon, akkor Magyarország gyengül, illetve mások nyerészkednek rajta. Ha viszont mi magunk döntünk a saját sorsunkról, akkor azt lehet látni, hogy Magyarország erősödik, egyre nagyobb a gazdasági növekedés és egyre több lesz a munkahely. Éppen ezért ha olyan példátlan támadás éri Magyarországot, mint amit most Soros György meghirdetett, akkor az a legfontosabb, hogy megőrizzük azt a függetlenséget és szabadságot, amit mostanra kiküzdöttünk magunknak.

OLVASTAD MÁR?

csak neked, csak most
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt

Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt

amerika, london, párizs

Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.

A vízért és a földért törnek ki a jövőbeli konfliktusok

A vízért és a földért törnek ki a jövőbeli konfliktusok

century-on

Afrikában már most milliók élnek egy Baranya megyényi zöld területen, de az elpazarolt energiaforrások szűkössége a jövőbeni konfliktusok egyik okozója lehet.

Macron elintézte: rekordszámú menedékkérő van náluk és maradni akarnak

A feltételezések szerint rekordszámú bevándorlási kérelmet kell majd elbírálniuk a francia hatóságoknak. Az országba érkező migránsok háromnegyedét ráadásul szinte képtelenség, hogy kiutasítják.

Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek

Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek

piszkostizenkettő

Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Salvini: ha győzünk, elvállalom az Európai Bizottság vezetését

A bevándorlásellenes olasz politikus szívesen lenne az Európai Bizottság elnöke.

A 888.hu újságíróival indult el a Sajtóklub 2.0

A 888.hu újságíróival indult el a Sajtóklub 2.0

8)8)8

Tegnap este elstartolt az Echo TV-n a Sajtóklub 2.0. Az alapanyaghoz a 888 is hozzájárult, így a PestiSrácok.hu újságírója mellett a műsor állandó vendége lesz Falusi Vajk és Oláh Gellért.

Újjáéled-e a fekete konzervativizmus az Egyesült Államokban?

Újjáéled-e a fekete konzervativizmus az Egyesült Államokban?

piszkostizenkettő

Kanye West rapper kijelentette, hogy nem veszítette el a kontrollt, csak a demokratákét. Ez azonban a rasszista gyökerű, de immáron a fekete közösséget csapdában tartó amerikai liberálisokból hiszterikus rohamot váltott ki. Az okokat elemezzük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére