Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Hogyan nem voltam Brüsszelben

ifj. Lomnici Zoltán

2017. április 27. 19:08

Közel Soroshoz, avagy a HVG, 444 és a 24.hu hazugságai.

A balliberális hvg.hu 2017. április 27-én internetes felületén 11:26 perckor közzé tett egy tudósítást "Távol Sorostól: megint tüntet a CÖF Brüsszelben" címmel. A helyszíni tudósítás a Civil Összefogás Fórum demonstrációjáról számolt be.

Az események sorában a következő volt olvasható: "Imádkozás után ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász következett, aki arról beszélt, hogy nagyon bátor ember, mert a világ szerinte legveszélyesebb városában van éppen, amelyet a politikai prostitúció ural. Bár Sorost fél 12-re várták."

Tekintettel arra, hogy a jelzett időpontban Budapesten tartózkodtam, így természetesen a több mint 1000 km-re lévő eseményen nem lehettem jelen.

Politikai véleménynyilvánításról esetünkben szó sem lehet, hiszen tényeket közölnek, és nagy fokú negligenciára jellemző, hogy nem észlelték, ahogyan a reggeli órákban a köztelevízióban beszéltem élő adásban Soros György és magyarországi csatlósai káros tevékenységéről, amit a Századvég friss közvélemény-kutatása is alátámaszt.

hvg.hu főszerkesztője azóta elnézést kért, és helyreigazítást közölt, bár azt nem említette, hogy kivel kevertek össze.

Az internetes lap hazug állítása azonban nemcsak az érintett oldalon, hanem 24.hu nevű portálon és a 444.hu-n is megjelent, és több órával a hvg.hu helyreigazítása után is olvasható volt: "Ezek után Miatyán (sic!) és Lomnici Zoltán következett. A tüntetés békésen, méltósággal zajlik!"

Mindeközben a 444 is exkuzálta magát, azonban a fentiekből az érintett médium vonatkozásában az alábbiakat feltételezhetjük:

  1. Mivel a lap beszámolt az eseményről és gunyoros stílusban megjelölt írásában, céljuk egyértelműen lejárató jellegű volt.
  2. Tudott a lap a hvg.hu időközben terjedelmesnek mondható helyreigazításáról, azonban Valer Kot, illetve Maria Nemcová, Soros György felvigyázói nem értek rá éppen, így nem hagyták jóvá az érintett korrekciót.
  3. A 444.hu-nál rendkívül gyenge színvonalú szakmai munka folyik, amely egyébként egyértelmű személyi változásokat vonna maga után egy tisztességes internetes lapnál.

Még akkor is, ha Soros György markában vannak.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

amerika, london, párizs

Egy befolyásos román szakértő azt kifogásolta bejegyzésében, hogy Magyarország két erdélyi focicsapatot is támogat. Írásának címében Csíkszeredát és Sepsiszentgyörgyöt Románia szívének nevezi.

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

A kormány az EU-hoz és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák miatt

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön bejelentette: a kormány Brüsszelhez és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák ügyében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére