Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Hogyan nem voltam Brüsszelben

ifj. Lomnici Zoltán

2017. április 27. 19:08

Közel Soroshoz, avagy a HVG, 444 és a 24.hu hazugságai.

A balliberális hvg.hu 2017. április 27-én internetes felületén 11:26 perckor közzé tett egy tudósítást "Távol Sorostól: megint tüntet a CÖF Brüsszelben" címmel. A helyszíni tudósítás a Civil Összefogás Fórum demonstrációjáról számolt be.

Az események sorában a következő volt olvasható: "Imádkozás után ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász következett, aki arról beszélt, hogy nagyon bátor ember, mert a világ szerinte legveszélyesebb városában van éppen, amelyet a politikai prostitúció ural. Bár Sorost fél 12-re várták."

Tekintettel arra, hogy a jelzett időpontban Budapesten tartózkodtam, így természetesen a több mint 1000 km-re lévő eseményen nem lehettem jelen.

Politikai véleménynyilvánításról esetünkben szó sem lehet, hiszen tényeket közölnek, és nagy fokú negligenciára jellemző, hogy nem észlelték, ahogyan a reggeli órákban a köztelevízióban beszéltem élő adásban Soros György és magyarországi csatlósai káros tevékenységéről, amit a Századvég friss közvélemény-kutatása is alátámaszt.

hvg.hu főszerkesztője azóta elnézést kért, és helyreigazítást közölt, bár azt nem említette, hogy kivel kevertek össze.

Az internetes lap hazug állítása azonban nemcsak az érintett oldalon, hanem 24.hu nevű portálon és a 444.hu-n is megjelent, és több órával a hvg.hu helyreigazítása után is olvasható volt: "Ezek után Miatyán (sic!) és Lomnici Zoltán következett. A tüntetés békésen, méltósággal zajlik!"

Mindeközben a 444 is exkuzálta magát, azonban a fentiekből az érintett médium vonatkozásában az alábbiakat feltételezhetjük:

  1. Mivel a lap beszámolt az eseményről és gunyoros stílusban megjelölt írásában, céljuk egyértelműen lejárató jellegű volt.
  2. Tudott a lap a hvg.hu időközben terjedelmesnek mondható helyreigazításáról, azonban Valer Kot, illetve Maria Nemcová, Soros György felvigyázói nem értek rá éppen, így nem hagyták jóvá az érintett korrekciót.
  3. A 444.hu-nál rendkívül gyenge színvonalú szakmai munka folyik, amely egyébként egyértelmű személyi változásokat vonna maga után egy tisztességes internetes lapnál.

Még akkor is, ha Soros György markában vannak.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére