Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Heller Ágnes a végén még belép a Jobbikba?

2017. november 29. 16:58

Az önmagát a magyarországi liberalizmus főideológusának tartó Heller Ágnes a Magyar Narancsban beszélt a balliberális univerzum végső érvéről, vagyis arról, hogy most miért is kellene minden ballib pártnak összefognia a korábban szélsőséges, antiszemita megnyilvánulásokkal operáló Jobbikkal. Az indok rém egyszerű: azért, mert ezt ő mondja, aki egy holokauszttúlélő.

A 2010 előtt minden vélt vagy valós magyarországi antiszemita jelenséget kérlelhetetlenül elítélő és üldöző Heller Ágnes most a Magyar Narancsban erősítette meg, hogy nem csak a Jobbik, de ő is megváltozott:

Mindenki azzal jön, hogy az antiszemitáktól védi az országot meg az ellenzéket. Uramisten, én vagyok a holokauszt-túlélő, és nem ők! Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy ha nincs együttműködés a Jobbikkal, akkor a Fidesz fog hatalmon maradni. Ha a Fidesz hatalmon marad, az tragédia Magyarországnak. Nem egy bonyolult ügy ez"

– mondja ezt az a Heller Ágnes, aki korábban még a Jobbik által keltett antiszemitizmus miatt a nácizmus visszatértétől rettegve aggódott Magyarországon és külföldön egyaránt. 

Heller öngyilkossággal is példálózott már

Öngyilkosság, ha nem fog össze az ellenzék, és tragédia lenne, ha a Fidesz még négy évig vezetné az országot, ezért a Jobbikkal is össze kell fogni"

– ezt már a Hír TV-ben mondta Heller Ágnes, ahol aztán hozzátette, hogy meglátása szerint az ellenzék nem lesz képes leváltani a Fideszt, ha kettőnél több lista lesz a 2018-ban.

Heller szerint, ha az ellenzéki pártok ideológiai megfontolásokból külön-külön indulnak, akkor veszíteni fognak, és ebben "öngyilkosság gondolkodni". Úgy vélte, már nem a bal-, és a jobboldal között feszül konfliktus, így semmi más nem számít, csak a fideszes zsarnokság elleni küzdelem.

Az önmagát liberális atyaúristennek tartó Heller még azt is elmondta, hogy bár ő sem ért egyet a cukika Jobbikkal, de szerinte akkor is mindenképpen kompromisszumot kell kötnie a baloldalnak és a Jobbiknak.

Heller szerint Vona olyan, mint Sztálin

Mint ismeretes, nemrég a Mandineren már hasonló magvas gondolatokat osztott meg a Jobbikba hirtelen beleszerelmesedett Heller Ágnes a ballibek és a hajdani radikális párt szerinte szükséges együttműködéséről. 

Az Amerikai Egyesült Államok és Churchill is együttműködött Sztálinnal, mert volt valaki, akit le kellett győzni”

– mondta Heller, aki többek között ezzel indokolta, hogy a balliberális oldalnak miért is kellene összefognia a Jobbikkal. A Jobbik korábbi zsidóellenes kijelentéseiről azt mondta, hogy szégyenletesnek tartja azokat, de nem akar a múlttal foglalkozni.

Fotó: Kozma Zsuzsi
Heller atomcsapást mért saját magára

Heller Ágnes ideológiai és politikai ámokfutásában talán az a legdöbbenetesebb, hogy a Fidesz-kormánnyal szemben mostanra kontrollálhatatlanná vált gyűlölete miatt az MSZP-SZDSZ hajdani megmondóembere azt bizonyította be a napokban, hogy bizony alaptalanok voltak a korábban másokat ( főleg a jelenlegi kormányt) antiszemitizmussal vádoló kijelentései.

Heller mostani pálfordulása világos bizonyítékát adja annak, hogy a filozófus valójában csak bizonyos politikai célok érdekében, és egyáltalán nem objektív szempontok alapján "antiszemitázott" és antiszemitázik, avagy retteg Magyarországon.

Ráadásul, amit Heller most mond - a nagy ellenzéki technikai választási koalíció megkötését követelve- , az megcsúfolja a demokráciát, és egyúttal lenézi a választópolgárokat, de ugyanakkor még értelmetlen, sőt (!) választástechnikai szempontból kifejezetten káros is a ballib ellenzék számára.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

kétharmad

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma!

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

amerika, london, párizs

Migránsoknak emléket állító obeliszket állítottak fel Kasselben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A rendőrség szerint rövidzárlat okozta a tüzet a Notre-Dame-ban

A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet.

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

amerika, london, párizs

A Belga Állambiztonsági Szolgálat (VSSE) bejelentése szerint már száz fölé emelkedett az országban azoknak a szélsőségesen radikális iszlamista eszméket valló szalafista csoportoknak a száma, amelyek nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek minősülnek. A radikális iszlamizmus brüsszeli megerősödése Belgium és az EU terrorellenes erőfeszítéseinek a kudarcát jelenti.

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

amerika, london, párizs

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel Essen városában lángoltak az autók, személyi sérülés nem történt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére