Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Heller Ágnes a végén még belép a Jobbikba?

2017. november 29. 16:58

Az önmagát a magyarországi liberalizmus főideológusának tartó Heller Ágnes a Magyar Narancsban beszélt a balliberális univerzum végső érvéről, vagyis arról, hogy most miért is kellene minden ballib pártnak összefognia a korábban szélsőséges, antiszemita megnyilvánulásokkal operáló Jobbikkal. Az indok rém egyszerű: azért, mert ezt ő mondja, aki egy holokauszttúlélő.

A 2010 előtt minden vélt vagy valós magyarországi antiszemita jelenséget kérlelhetetlenül elítélő és üldöző Heller Ágnes most a Magyar Narancsban erősítette meg, hogy nem csak a Jobbik, de ő is megváltozott:

Mindenki azzal jön, hogy az antiszemitáktól védi az országot meg az ellenzéket. Uramisten, én vagyok a holokauszt-túlélő, és nem ők! Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy ha nincs együttműködés a Jobbikkal, akkor a Fidesz fog hatalmon maradni. Ha a Fidesz hatalmon marad, az tragédia Magyarországnak. Nem egy bonyolult ügy ez"

– mondja ezt az a Heller Ágnes, aki korábban még a Jobbik által keltett antiszemitizmus miatt a nácizmus visszatértétől rettegve aggódott Magyarországon és külföldön egyaránt. 

Heller öngyilkossággal is példálózott már

Öngyilkosság, ha nem fog össze az ellenzék, és tragédia lenne, ha a Fidesz még négy évig vezetné az országot, ezért a Jobbikkal is össze kell fogni"

– ezt már a Hír TV-ben mondta Heller Ágnes, ahol aztán hozzátette, hogy meglátása szerint az ellenzék nem lesz képes leváltani a Fideszt, ha kettőnél több lista lesz a 2018-ban.

Heller szerint, ha az ellenzéki pártok ideológiai megfontolásokból külön-külön indulnak, akkor veszíteni fognak, és ebben "öngyilkosság gondolkodni". Úgy vélte, már nem a bal-, és a jobboldal között feszül konfliktus, így semmi más nem számít, csak a fideszes zsarnokság elleni küzdelem.

Az önmagát liberális atyaúristennek tartó Heller még azt is elmondta, hogy bár ő sem ért egyet a cukika Jobbikkal, de szerinte akkor is mindenképpen kompromisszumot kell kötnie a baloldalnak és a Jobbiknak.

Heller szerint Vona olyan, mint Sztálin

Mint ismeretes, nemrég a Mandineren már hasonló magvas gondolatokat osztott meg a Jobbikba hirtelen beleszerelmesedett Heller Ágnes a ballibek és a hajdani radikális párt szerinte szükséges együttműködéséről. 

Az Amerikai Egyesült Államok és Churchill is együttműködött Sztálinnal, mert volt valaki, akit le kellett győzni”

– mondta Heller, aki többek között ezzel indokolta, hogy a balliberális oldalnak miért is kellene összefognia a Jobbikkal. A Jobbik korábbi zsidóellenes kijelentéseiről azt mondta, hogy szégyenletesnek tartja azokat, de nem akar a múlttal foglalkozni.

Fotó: Kozma Zsuzsi
Heller atomcsapást mért saját magára

Heller Ágnes ideológiai és politikai ámokfutásában talán az a legdöbbenetesebb, hogy a Fidesz-kormánnyal szemben mostanra kontrollálhatatlanná vált gyűlölete miatt az MSZP-SZDSZ hajdani megmondóembere azt bizonyította be a napokban, hogy bizony alaptalanok voltak a korábban másokat ( főleg a jelenlegi kormányt) antiszemitizmussal vádoló kijelentései.

Heller mostani pálfordulása világos bizonyítékát adja annak, hogy a filozófus valójában csak bizonyos politikai célok érdekében, és egyáltalán nem objektív szempontok alapján "antiszemitázott" és antiszemitázik, avagy retteg Magyarországon.

Ráadásul, amit Heller most mond - a nagy ellenzéki technikai választási koalíció megkötését követelve- , az megcsúfolja a demokráciát, és egyúttal lenézi a választópolgárokat, de ugyanakkor még értelmetlen, sőt (!) választástechnikai szempontból kifejezetten káros is a ballib ellenzék számára.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

amerika, london, párizs

Macron Franciaországában évek óta nő a zömmel afgánok által beadott menedékkérelmek száma. A bevándorlásellenes Olaszországban közben homlokegyenest más tendenciát figyelhetünk meg.

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

fehér férfi

Orvosi pozíciókba hirdettek felvételt, azonban kikötötték, hogy csak feketék jelentkezhetnek.

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

amerika, london, párizs

Az osztrák bűnügyi hivatal vezetője szerint ennek az egyik fő oka a bevándorlás.

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

amerika, london, párizs

A kilépési megállapodást elutasító brit alsóházi szavazást követően egyre kellemetlenebb helyzetben vannak a Brüsszelben és Strasbourgban székelő bürokraták.

Hadházy már két napja lyukas zokniban harcol a sajtószabadságért

A felvételek tanúsága szerint Hadházy Ákos képviselő úr kifeslett zokniban harcol a demokráciáért, az európai korrupcióüldöző szervezetért és a sajtószabadságért.

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

amerika, london, párizs

Kutatás bizonyítja, hogy 2018-ban a liberális médiumok hiába hivatkoznak magukra "objektív" hírforrásként, hiszen amikor Donald Trump elnökről van szó, voltaképpen végletesen előítéletesek.

Üvegzseb: az egyik liberális irodalmi egyesület nem nagyon tud elszámolni a közpénzzel

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület nem tud elszámolni a számlájukra érkezett közpénzzel. Egymásnak estek, majd még a Magvető Kiadó is kihátrált mögülük.

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

amerika, london, párizs

Egy amerikai műsorban beszéltek a milliárdos rezidenciájáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére