Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

2018. november 13. 14:13

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

1988. november 13-án alakult meg a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ).

A Kádár-rendszer demokratikus ellenzékének egyik szervezetéről volt szó ekkor, az 1990-es választásokon sokan még nem is tudták, valójában milyen pártra szavaztak. Korabeli szereplők elmondása alapján az első parlamenti választásokon sok olyan szavazója is volt az SZDSZ-nek, aki még nem nagyon tudta elkülöníteni őket az MDF-től, nem tudták, hogy mennyire internacionalista, nemzetellenes alakulatról van szó, mindössze a harcos antikommunista retorika győzte meg őket.

Erre jó bizonyíték a választási térképek tanulmányozása is, 1994-től rendre ugyanazokban a körzetekben volt erős az SZDSZ, persze folyamatosan romló eredményekkel. 1990-ben viszont több olyan helyen is nyertek, ahol később soha.

Aki előbb nem ébredt fel – bár volt rá alkalom elég, például a Demokratikus Charta aláírása –, annak 1994-ben biztossá vált, hogy mennyire hiteltelen pártról van szó. Persze ne felejtsük el a "négyigenes népszavazást" sem, ahol először mutatták ki foguk fehérjét.

Az addig antikommunista, vagy annak tűnő párt koalícióra lépett az MSZP-vel. Az MSZP Horn Gyula vezetésével akkor még tényleg vastagon utódpárt volt, tele egykori kommunistával. Ezekkel állt össze az állítólagosan antikommunista SZDSZ.

Elsőre nehéz kérdésnek tűnik, hogy mi volt a legrosszabb az 1990-től máig tartó időszakban a magyar politikai életben. Pedig a válasz egyszerű: a SZDSZ hatalomra kerülése.

Arra nincs módom és helyem, hogy az SZDSZ összes bűnét felsoroljam, így egy szubjektív és rövid lista következik!

1. A 2004-es kampány

Máig tartom, hogy jóérzésű ember olyan pártra nem szavaz, amelyik összekapcsolható a 2004-es magyarellenes kampánnyal. Számomra ez a legfőbb és legfontosabb töréspont a magyar politikában. 2004-ben az SZDSZ és az MSZP a határon túl élő magyarok ellen uszított, azzal kampányoltak, hogy nem jár állampolgárság az elszakított területen élő magyarságnak. Miért? Túl drága lenne, ők nem is magyarok, 23 millió román, stb. Ezt sem elfelejteni, sem elnézni nem szabad!

2. A megélhetési bűnözés fogalmának elterjesztése

Kuncze Gábor belügyminisztersége alatt (Jézusom, ilyen tényleg volt!) süllyedtünk arra a szintre, hogy bizonyos összeghatár alatt elnézték a lopást. Ennek károsságát nem is érdemes bővebben fejtegetni.

3. A rasszizmus kártyája

Bármi, ami segítette volna a cigányság felemelését, azzal halt el Magyarországon, hogy az SZDSZ és hozzájuk köthető emberek hatalmas rasszistázásba kezdtek. Hogy mást ne mondjak: "azért, mert cigány vagyok?".

4. A liberalizmus fogalmának lejáratása

Elég Kossuth Lajosra gondolni ahhoz, hogy tudjuk: önmagában a liberalizmus nem rossz dolog. A mai Magyarországon viszont a liberális ("libsi") kifejezés szitokszónak számít. Nem véletlenül, ez az SZDSZ munkásságának eredménye.

5. Demszky Gábor főpolgármestersége

Aki budapesti, az tudja, miről beszélek. 4-es metró, központi helyeken élő és verekedő hajléktalanok, mocsok.

6. Az egészségügy és az oktatás szétverése

Ehhez csak két nevet említenék: Horváth Ágnes és Magyar Bálint.

7. Hatalmas cinizmus 2006-ban

A gyurcsányi rendőrterrorból az SZDSZ is kivette a maga részét. Kuncze Gábor elképesztő cinizmussal beszélt azokról, akiket a Fidesz nagygyűlése után vertek szét a rendőrök, míg Demszky Gábor kitüntette Gergényi Pétert, Gyurcsány rendőrparancsnokát.

8. Uszítás az árpádsávos zászló és más magyar nemzeti jelképek ellen

Az SZDSZ és a hozzájuk köthető szellemi kör terméke a magyar nemzeti érzelmű emberek lenácizása, kigúnyolása. Ez a szokás sajnos nem pusztult ki az SZDSZ megszűnésével, bizonyos körökben máig tovább él a "szadesz" szellemisége. Nekik üzenjük: soha nem fogtok visszajönni!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

kinyílott a pitypang

A magyar egészségügy tökéletes működéséről Varju László gyurcsányista politikus szerzett elévülhetetlen bizonyítékokat. Az MTVA-s pankrációja után azt állította, hogy "agyonverték", "komoly bordasérülést" is beképzelt magának, de a kellő hatás és a "jó" propagandafotók kedvvért még volt pofája a mentősök idejét is rabolni.

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

amerika, london, párizs

A Szent Péter-bazilika mellett egyéb keresztény templomok is szerepeltek a szomáliai migráns célpontjai között. Azt tervezte, hogy karácsonykor viszi véghez a robbantásokat.

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

kétharmad

A Századvég friss közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

piszkostizenkettő

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

amerika, london, párizs

Mélypontra süllyedt Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége az elmúlt hónapban a sárgamellényesek franciaországi tiltakozásai nyomán, miközben úgy tűnik, hogy a nemzeti jobboldal vezetője, Marine Le Pen nagy előnyt kovácsolt a helyzetből - ezek a fő következtetései az Odoxa francia közvélemény-kutató intézet kedden ismertetett felmérésének.

Óriási változások a családpolitikában

Óriási változások a családpolitikában

A szocialista-liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bővítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sőt nyugdíjprémium kifizetését is lehetővé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetően.

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

amerika, london, párizs

For days now, MPs from the Hungarian opposition are trying to provoke a conflict with the police in hopes of accusing the Hungarian government of being a brutal dictatorship. Of course, it is all a facade, and even though there is clear evidence for this, the left-leaning media is all too happy to assist the dishonest MPs in their endeavour - showing us exactly what the problem is with mainstream media and leftist, liberal politicians nowadays.

Századvég: jövőre is négyszázalékos lehet a gazdasági növekedés

A kiigazított adatok alapján a gazdaság a rendszerváltás óta mért leggyorsabb ütemben bővült.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére