Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Harcba kell szállni a humanitárius bűnözőkkel

2017. július 4. 15:28

Ideje lenne leleplezni az NGO-knak nevezett humanitárius bűnözőket, akiknek segédletével ismét százezrek árasztják el Európát.

A német jobboldali Junge Freiheit publicistája, Michael Paulwitz szerint álcázó és ködösítésre szolgáló kifejezések képezik az Észak-Afrikából és a Közel-Keletről érkező tömeges bevándorlás propagandisztikus kísérőzenéjét.

»Menekültek« – ez a legszélesebb körben elterjedt hazugság-terminustechnicus, amely morálisan lefegyverzi és védtelenné teszi Európa nemzeteit a folyamatos invázióval szemben. »Nem kormányzati szervezetek« (NGO) – ez az egyik legújabb szó, ami belopakodott a köztudatba, amely a nyilvánosság módszeres megtévesztését szolgálja a népvándorlás dimenziói és az ezzel összefüggő érdekkörök tekintetében”

– írja véleménycikkében a német szerző.

Paulwitz álláspontja szerint időközben masszívan teret nyert a nemes lovagok szentimentális képe. Ezen szervezetek (NGO-k) inflációt idéző gyarapodása a Földközi-tenger déli részén közvetlenül összefüggésben áll a migránsáradat felduzzadásával. Ebben az évben több mint 200 ezren érkeztek Líbián keresztül, tehát lényegesen többen, mint 2016-ban.

Míg tavaly az NGO-szervezetek a „mentési bevetések” egynegyedében vettek részt, ez a szám jelenleg egyharmad. A földközi-tengeri útvonal főútvonalként vette át a környező államok által sikeresen lezárt balkáni útvonal szerepét az Európába való bevándorlás tekintetében, és ez lényegében a „nem kormányzati szervezetek” működésére vezethető vissza.

Kéz a kézben a bűnözőkkel

Ezek a szervezetek ténylegesen „humanitárius szállítókként” látják el a szervezett szállítóbandák bűnös üzletei jó részét. A bandáknak kezdetben az olasz partok közelébe kellett szállítaniuk emberi szállítmányaikat, most közvetlenül a líbiai partok közeléből hozzák el őket. Ez csökkenti a helyi szállítók költségeit, akiknek csak pár mérföldre kell elvinniük ügyfeleiket, ezáltal üzletük bővül, és több profitot termel.

Fotó: AFP

Az a gyanú pedig kézenfekvő, hogy az NGO-s szállítók a csempészést végző líbiai bűnözőkkel kéz a kézben tevékenykednek, és osztoznak a profiton. A szicíliai Catania főállamügyésze, Carmelo Zuccaro, aki egyedül áll az NGO csempészmaffiájával szemben, Beppe Grillóhoz – az „Öt Csillag” ellenzéki pártfőnökhöz – hasonlóan nyilatkozott. A líbiai parti őrség stabil, kézzelfogható bizonyítékokról beszél, és a Frontex, az EU határvédelmi ügynöksége is vélelmezi az NGO „vízitaxisainak” lehetséges cinkosságát.

Michael Paulwitz szerint groteszk a helyzet, hiszen az EU hivatalosan biztosítani akarja külső határait, és meg akarja akadályozni az illegális migrációt a földön és a vízen. Pénze is van, hogy stabilizálja Líbiát, hogy a Kadhafi halála óta (melyhez vezető EU-tagállamok is nagyban hozzájárultak) összeomlott part menti határőrizetet felállíthassák. Ugyanakkor az Európai Unió tétlenül, jóindulatúan hagyja, hogy a területéről operáló NGO-szervezetek meghiúsítsák a líbiai parti őrség azon fáradozását, hogy az illegális migránsokat visszatartsák, a szállítók infrastruktúráját megsemmisítsék.

Az ellentmondás magában az EU-s migrációs politikában rejlik. Az EU ugyanis csak feladatai egyikének tekinti a külső határok illegális migrációval szembeni védelmét”

– írja a szerző, aki szerint mindezek mellett ott van a migránsok „védelmének” kötelezettsége, valamint az illegálisan érkező bevándorlók Európában történő letelepítése ideiglenesen vagy hosszú távra.

Az illegális bevándorlást végül is legalizálják

A végső cél az, hogy az illegális bevándorlást legalizálják: a migránsokat a „védelem” nevében, hivatalos EU-missziók keretében továbbra is óvják, és Európa földjére hozzák ahelyett, hogy azonnal visszafordítanák őket. Ennek folytán az állítólagos „nem kormányzati szervezetek” kormányzati eljárások segítőiként és végrehajtóiként tekinthetnek magukra; de a könnyen pótolható csempészhajók álszent megsemmisítéséről persze azonnal lemondanak, miközben európai haditengerészeti hajók ingyenesen szállítják célba azok utasait – olvasható Paulwitz írásában.

Fotó: AFP

A szerző úgy véli, amíg nem kérdőjeleződik meg az Európai Unió migrációs politikája, addig a határvédelemmel kapcsolatos tevékenység puszta szemfényvesztés. Ez vethető az osztrák külügyminiszter, Sebastian Kurz szemére is, aki egyrészről közönséghatékonyan követeli a földközi-tengeri útvonal lezárását, másrészről pedig a brüsszeli letelepítési programok fő támogatója.

Harc a humanitárius bűnözőkkel szemben

Ausztrália jól példázza, hogy a tenger felől érkező migrációt nagyon hatékonyan lehet megakadályozni. Ennek feltétele annak a politikai csábításnak a megszüntetése – amire a migránsok hagyatkoznak, amikor útra kelnek Európa felé; rengeteg pénzt fizetnek ki a bűnözőknek, miközben életveszélynek teszik ki magukat. A migránsok bíznak ugyanis a szociális juttatásokban, melyek államilag finanszírozott, gondtalan életet ígérnek számukra.

Paulwitz szerint vissza kell nyerni a tagállamok körében azt a kezdeményezést: melynek megfelelve – ahogyan a közép-európai visegrádi államok is – következetesen megtagadják az EU letelepítésről szóló politikáját, és ami azt jelenti, hogy a humanitárius bűnözők tevékenységét és nimbuszát leleplezik. A német NGO-k öt szervezettel és hat hajóval képviseltetik magukat a Földközi-tengeren.

A német igazságszolgáltatásnak nem kellene tovább egyedül hagynia Zuccaro főállamügyészt a rosszban sántikáló, »nem kormányzati szervezetek« elleni harcában”

– zárja írását a Junge Freiheit publicistája.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

szabad vasárnap

A Star Wars-univerzum kétségkívül generációkat meghatározó világ a filmtörténelemben. Az első trilógia klasszisra sikeredett, a folytatások viszont már hagytak némi kívánnivalót maguk után.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére