Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Hála a CNN-nek, a Sesame Street Elmója is elmondja a gyerekeknek, hogy milyen jó fejek a menekültek

2017. június 30. 11:28

A világszerte ismert Sesame Street gyermekműsor készítői a CNN-nel és a Menekültügyi Főbiztossággal közösen a Facebookon külön online fogadóórát tartottak a sorozat azon epizódjáról, amelyben egy menekülttáborba látogattak el. A nemzetközi migráció támogatói szerint fontos a migránsok befogadásának helyességéről már óvodás korban meggyőzni a bevándorlási célországok őshonos lakosságát.

A CNN a saját műsorfolyama mellett a Facebookon még külön élő interjúval propagálta a szerinte kiemelkedően fontos Sesame Street gyermekműsor és a Nemzetközi Menekültügyi Főbiztosság közös kísérleti programját, amely az óvodás korúakat célozta a menekültek befogadásának elősegítése érdekében.

A Szezám utca hagyományosan a gyermekek szemszögéből vizsgálja a világot. A menekültek kérdése pedig olyan téma, amiben úgy gondoltuk, hogy meg kell próbálnunk valamit tenni."

– mondta el a menekültekkel kapcsolatos erőfeszítéseikről Sherrie Westin, a Sesame Workshop Global Impact ügyvezető alelnöke a CNN adásában.

A Sesame Street menekültbefogadó epizódját reklámozó műsorban az is elhangzott még, hogy a gyerekműsort készítő cég és a menekülteket segítő szervezet egy, a menekültek és bevándorlók befogadását segítő komplex óvodai nevelési és oktatási programot fejleszt majd ki közösen.

A Sesame Streettel és a menekültekkel kapcsolatos CNN-es Facebook-fogadóóra legfőbb üzenete az volt, hogy a menekült gyerekek mind jó fejek és segíteni kell nekik.

Az adásban a Szezám utca szereplői részéről megszólaló szőrmók Elmo szerint a menekült gyerekek pont ugyanolyanok, mint a gyerekek világszerte (csak néha a szüleik közül valamelyik olyan öngyilkos merénylő, aki egyáltalán nem tartja jó fejeknek az őket befogadókat).

A menekült gyerekek is szeretnek játszani és tanulni, mint Elmo és az ő összes barátja a Szezám utcában."

– mondta el a Facebook Live interjú során Elmo a CNN-nek nyilatkozva.

A Sesame Street Elmo nevű szereplője a Facebookon azt is elmondta, hogy ő személyesen Jordániában már meglátogatott egy szíriai menekülttábort, és az utazás "nagyon csodálatos volt, mert ott Elmo sok új barátra lelt".

Elmo a közösségi portál és a CNN közös videóanyagában arról is beszélt, hogy szomorúvá és ijedtté tette őt az, hogy nem élhet mindenki ott, ahol szeretne.

Elmo ezért arra kért minden gyereket, hogy segítsenek a menekült embereknek.

Elmo nem beszélt a bevándorlók és a terrorizmus közötti kapcsolatról, ahogy arról sem, hogy a Szíriát elhagyó migránsok között vajon hány súlyos bűnöket elkövető híve lehet az Iszlám Államnak, amely bestiális módon sértette meg az egyetemes és alapvető emberi jogokat és emberiességet.

Elmo nem beszélt továbbá a migránsok és menekültek közötti különbségekről sem, valamint arról sem, hogy milyen költségei vannak a migránsok befogadásának és hogy ezekért cserébe vajon elvárható-e a bevándorlóktól a befogadó országok szokásainak és hagyományainak elfogadása, vagy legalább tiszteletben tartása.

Ezen felesleges összefüggések helyett Elmo csak azt hangsúlyozta a gyerekek és szüleik számára, hogy nagyon fontos kedvesnek lenni a migránsokkal, hogy ezáltal is örömet lehessen szerezni nekik. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Most akkor hány nem létezik valójában?

Most akkor hány nem létezik valójában?

kétharmad

Liberális körökben az egyik legfelkapottabb téma manapság a gender, vagyis a társadalmi nemek elmélete. A genderhívők nem a biológiai nemekben, vagyis a férfiban és nőben gondolkodnak, hanem tucatnyi társadalmi nemben. A genderszabadságnak az is része lehet, hogy valaki reggel még férfinak érzi magát, de estére már nőként viselkedik. Ezt a "tudományt" a jövőben a magyar kormány nem kívánja államilag finanszírozni a magyar egyetemeken. Mondanom sem kell, a libsi hiszti egyből beindult.

Élő adásban jelentkezett be a boszniai mészáros

Élő adásban jelentkezett be a boszniai mészáros

amerika, london, párizs

A háborús bűncselekmények miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok pénteken élő adásban jelentkezett be telefonon a szerbiai Happy Televízióban, ezért az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT) úgy döntött, a következő egy hónap során felvételt készít az elítélt beszélgetéseiről.

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár Chemnitzbe látogatott. A kelet-németországi város arról vált híressé az elmúlt hónapokban, hogy egy gyilkos migráns miatt nagy tüntetések folytak a városban. Az elmúlt hónapokban egyre csökkent a feszültség, ám Merkel megérkezése kiverte a biztosítékot és a tüntetők újra ellepték az utcákat.

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

amerika, london, párizs

The "Global Compact for Safe, Orderdly and Regular Migration" is about to be signed in December. However, the tendency we see is that more and more countries are backing out of the agreement. Let us examine the reasons behind this phenomenon.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére