Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Hajrá, gyerekcsinálók!

2019. február 18. 16:00

Akik most kezdenek családalapításba, azok nagy támogatásokra számíthatnak. A képlet ilyen egyszerű, aki meg fröcskölődni akar, az fröcskölődni fog.

Az évértékelő óta a bevándorláspárti ellenzék mást se csinál, csak levegő után kapkod. Józan érveket nem találnak arra, hogy miért is olyan borzasztóan rossz és kirekesztő a hétpontos akcióterv, úgyhogy marad a személyeskedés és az ízléstelen fröcsögés.

Aki szerint a nők csak tenyészkancák a kormány szemében és a gyerekek csak hiteltörlesztő kuponok, az először is szégyellje magát, másodszor pedig üljön vissza az általános iskola második osztályába, nagyjából akkor ismerkednek meg a gyerekek a szövegértelmező feladatokkal. Persze a többség pontosan érti miről van szó, épp ezért fáj nekik ennyire a családtámogatás.

Ők azok, akik a migránsok befogadásában látják a népesedéspolitika „okos” szervezését, nem pedig a családtámogatásban.

Ezek a bevándorláspártiak annyira utálják Orbánt, hogy az országukat is inkább látnák gyarmatként. Az egyik fő szószólójuk, Hont András szerint például befogadással és integrálással kell az elöregedés problémáját kezelni: „A mi leszármazottaink néhány árnyalatnyival sötétebb színűek lesznek, mint mi".

De nem átallnak előásni vörösinges múmiákat sem, ha önigazolásról van szó. Vajda Zsuzsanna például hosszan fejtegeti legutóbbi cikkében, hogy miért is olyan borzasztó ez a hétpontos akcióterv. Igaz, gondolatmenetében többször hasra esik, amikor pedig véletlenül oda fut ki, hogy még alá is támasztja a kormány családtámogatásának fontosságát, gyorsan tesz egy gyűlölködő megjegyzést a miniszterelnökre.

Például Vajda szerint a mai szülők azért is vállalnak kevesebb gyermeket, mert ezzel az áldozattal képesek csak a megfelelő mértékben biztosítani az anyagi és érzelmi forrásokat, ami a gyerekeik felneveléséhez szükséges. Majd azt fejtegeti, hogy mennyire fontos lenne lélektani szempontból is, ha az anyák visszamehetnének dolgozni. A kormány hétpontos akcióterve viszont éppen erről szól: olyan anyagi támogatást ad a gyermeket vállaló pároknak, ami akár sorsfordító is lehet, hiszen van, aki pont a pénzhiány miatt nem gondolkozik a családalapításon. A bölcsődék számának növelésével és a nagyszülői gyed bevezetésével pedig segíti az anyákat a munka világába való visszatérésben. Persze a Soros-ösztöndíjas Vajda csak fröcsögni akart egyet a kormány családpolitikáján, még akkor is, ha közben elkalandozott és véletlenül igazolta annak fontosságát.

És persze itt van a lyukas zoknis Hadházy Ákos, aki az érvek hiányában egyenesen a Hitleréhez hasonlította Orbán családpolitikáját. Hadházy politikai teljesítménye az utóbbi időben az MTVA-székháznál való éjszakázásban mutatkozott meg, úgy tűnik, maga is belátta, hogy ez kevés, ezért most összeesküvés-gyártással folytatja. A cél valószínűleg ugyanaz: uszítás, hisztériakeltés.

Ami a bevándorláspárti ellenzéket illeti, nekik most begyulladt az egójuk.

Ahogy van bursitis vagy hepatitis, úgy van egoitis is. Ennek tünetei pedig most láthatók csak igazán: üres fröcsögés, nők méhével való érvelés, személyeskedés, migránsok érdekeinek a magyar gyerekek elé állítása. Mindez lehetőleg hangosan, sértődötten, duzzogó, orrhúzogató stílusban.

Pedig a helyzet világos: gyermeket vállalni kihívás, a kormány pedig segít azoknak, akik erre vállalkoznak. Mert a kormány szerint a gyermek érték, az ügy pedig fontos. Aki a családtámogatás ellen van, az a gyerekek ellen van. A képlet ilyen egyszerű. Aki meg fröcskölődni akar, az fröcskölődni fog.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

amerika, london, párizs

Súlyos pénzbüntetést kapott egy párizsi házaspár a hétvégén, miután olyan ruházatban jelentek meg a közterületen, amelyen a sárgamellényesek egyik politikai javaslata szerepelt.

A muszlim imavezetők 90 százaléka külföldről érkezik Németországba

Az imámok közel 90 százaléka külföldről, elsősorban Törökországból és Észak-Afrikából érkezik a németországi mecsetekbe - derült ki a Konrad Adenauer Stiftung tanulmányából.

Németország európai FBI-t hozna létre a jelenlegi Europolból

A CDU/CSU európai uniós választási programja a közös hadsereg mellett már egy európai rendőri nyomozóhatóság, egy európai FBI létrehozását is a német jobbközép pártok uniós céljai között nevesít.

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

piszkostizenkettő

Az amerikai demokraták - és csatolt globalista testvéreik szerte a világon - a 2016-os elnökválasztás óta nem tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy Trump elnök lett. Ezért azóta fölvették azt a pózt, ami legjobban illeszkedik lényegükhöz: a toporzékoló, hisztériás kisgyerekét.

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikről semmit sem tudunk

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikről semmit sem tudunk

csak neked, csak most

Villáminterjú Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértővel a terrorizmusról és az elmúlt hét ezzel kapcsolatos történéseiről.

G. Fodor Gábor: a keresztény kultúrához való viszony sorskérdés

G. Fodor Gábor: a keresztény kultúrához való viszony sorskérdés

kétharmad

A keresztény kultúrához való viszony nem vitakérdés, hanem sorskérdés - jelentette ki G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke az alapítvány Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának? címmel megrendezett konferenciáján.

Václav Klaus: Brüsszel durvább propagandát tol, mint a szovjetek

Václav Klaus: Brüsszel durvább propagandát tol, mint a szovjetek

amerika, london, párizs

Václav Klaus volt cseh államfő a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben kifejtette, hogy az Európai Parlament az EU hivatalos propagandaszerve, amely az integrációt támogatja. Szocialisták és kereszténydemokraták együtt küzdenek az ellen, aki bírálni meri ezt a hivatalos európai álláspontot.

A kereszténység a jelenünk és a jövőnk

A kereszténység a jelenünk és a jövőnk

kétharmad

Beszámoló a Századvég Alapítvány konferenciájának kerekasztal-beszélgetéséről, melynek résztvevői Bodnár Dániel, a Tett és Védelem Alapítvány elnöke, Juhász Hajnalka miniszteri biztos, Gyorgyovich Miklós, a Századvég Alapítvány vezető kutatója és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője voltak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére