Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Háborús állapotok uralkodnak a fehérellenes Dél-Afrikában

2018. szeptember 12. 21:58

Egy nap alatt átlagosan 56 embert gyilkolnak meg a bandaháborúkban.

Egyre csak fokozódik a helyzet a legdélebbi afrikai országban, ahol már nem túlzás kijelenteni, háborús állapotok uralkodnak. Ezt ismerte el az állam egyik vezető politikusa, aki szerint Dél-Afrika egyes negyedeiben képtelenek fenntartani a rendet. Az apartheid vége óta az elmúlt hónapokban regisztrálták arányaiban a legtöbb gyilkosságot. Márciusig harminc százalékkal nőtt meg az emberölések száma, átlagosan 56 ember hal meg erőszakos bűncselekmények következtében egy nap alatt. 

Fotó: AFP

Bheki Cele rendőrségi miniszter elismerte, hogy no-go zónák vannak egyes nagyvárosokon belül, ahova rendszeresen megtámadják a rendfenntartó erők tagjait az utcai bandák. Cele elismerte, hogy a gyilkosságok mellett a nemi erőszakok száma is drasztikus emelkedésben van. 

A dél-afrikaiak most egy háborús zónában élnek; van, ahol béke van, van, ahol folyamatosak a harcok és az utcai lövöldözések"

– mondta egy neve elhallgatását kérő magas rangú hivatalnok, aki szerint további több mint hatvanezer rendőrre lenne szükség, hogy megfékezzék az erőszakot. 

A statisztikák szerint a legtöbb brutális bűncselekmény Nyugat-Fokföldön történik, ahol többek között a turisták egyik legkedveltebb célpontja, Fokváros található, ezenkívül Gauteng régiót is elárasztotta az erőszak, ahol a másik két legnagyobb város, Johannesburg és Pretoria található. 

Sok olyan terület van az országban, ahova a rendőrök egyáltalán nem mennek be. Ott törvények sincsenek"

– mondta Johan Burger egyetemi oktató, a Biztonsági Tanulmányok Intézetének a munkatársa. 

Fotó: AFP

A parlamenti bizottsági tag szerint a rendőrségnek jobban kéne összpontosítania azokra a területekre, ahol most a vérengzés folyik. 

Korábban beszámoltunk róla, hogy a kormányzat gyakorlatilag üldözi a fehér farmtulajdonosokat, akik ezért kétségbeesetten próbálnak megszabadulni földjeiktől, egyelőre nem sok sikerrel. Elkeserítő a helyzet jelenleg Dél-Afrikában, de szinte garantálható, hogy ez a politika rövid és hosszú távon is negatív következményekkel fog járni az ország számára.

A dél-afrikai elnök, Cyril Ramaphosa szerint azért kell erőszakkal, kompenzáció nélkül elvenni a fehér farmerek földjeit, hogy "helyrehozzák a régi hibákat". A bűnügyi statisztikák szerint egy év alatt csaknem 638 támadás érte a fehér földművelőket az országban, összesen 74 embert gyilkoltak meg csak azért, mert fehér volt.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

amerika, london, párizs

A kvótakirály természetesen védelmébe vette az ENSZ migrációs csomagját. Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerint azért nem akarnak az országok csatlakozni a migránspaktumhoz, mert nem ismerik annak a tartalmát.

Bulgária is csatlakozott a lázadókhoz: nem írják alá az ENSZ migrációs paktumát

Újabb ország mondott nemet az ENSZ azon paktumára, amely emberi jogként ismerné el a migrációt.

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

amerika, london, párizs

Újabb hangfelvételek bizonyítják: a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek azon ügyködnek, hogy kijátsszák a határellenőrzést, hogy így segítsenek a migránsoknak a törvények áthágásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére