Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
bulvár
 
 
 
 

Háború tört ki New Yorkban a rendőrök és a Dunkin' Donuts gyorsétterem-hálózat között

2017. augusztus 8. 16:38

New York városának rendőrsége, az NYPD és a helyi rendőrségi szakszervezet bojkottot hirdetett a kávét és süteményeket (főként fánkokat) kínáló Dunkin' Donuts ellen, miután a gyorsétteremlánc egyik munkavállalója megtagadta a rendőrök kiszolgálását. A rendfenntartók elleni gyűlölet miatt megtagadott kiszolgálás ügye hetek óta tart, és nem látszik remény a botrány rendezésére.

A The New York Post beszámolója szerint a rendőrök és a fánkozó-cukrászdalánc közötti háborút az robbantotta ki, hogy a Dunkin' Donuts egyik eladója két rendőr kiszolgálását kerek perec megtagadta, egyszerűen azt közölve az egyenruhásokkal, hogy ő nem szolgál ki rendőröket. 

A város rendőrségi szakszervezete szerint jogtalan és elfogadhatatlan a rendőrök kiszolgálásának a megtagadása. 

A szakszervezet vezetője, Michael Palladino úgy vélte, hogy a kiszolgálás megtagadása összefüggésben van az olyan, a rendőrökre nézve sértő közelmúltbeli kijelentésekkel, mint amilyet New York polgármestere is tett. 

A rendőrségi szakszervezeti vezető szerint New York polgármestere, Bill de Blasio számos alkalommal tett sértő, a rendőröket démonizáló kijelentést, ami hozzájárult annak a közhangulatnak a megteremtéséhez, amelyben a Dunkin' Donuts eladója vette magának a bátorságot a rendőrökkel szembeni gyűlöletének a leplezetlen kifejezéséhez.  

Az Egyesült Államokban különösen érdekes hírek számít a rendőrök kiszolgálásának a megtagadása egy Dunkin' Donuts üzletben, mivel Amerika-szerte él az a sztereotípia, miszerint a rendőrök számítanak az USA legnagyobb fánkfogyasztóinak.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

kinyílott a pitypang

Karácsony Gergely március 15-én azt ígérte meg a választóinak, hogy ha felhatalmazást kap a kormányzásra, akkor "törvényesség nélkül működne Magyarország". Videókon mutatjuk, hogy mit ígért Karácsony Gergely.

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

spring is coming

Európa furcsa halála - avagy a könyv, amely a magyar miniszterelnök érdeklődését is felkeltette.

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

amerika, london, párizs

Lassan egy éve, hogy az iraki kormányerők visszafoglalták az Iszlám Állam korábbi bástyáját, azonban az igazi szörnyűségekre csak most került fény.

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

spring is coming

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben - nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A tömegben akart robbantani egy migráns Németországban

Elfogtak egy 20 éves szíriai migránst Hamburgban, aki a vád szerint iszlamista terrortámadást tervezett a városban.

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

Fletó flaskája

Fletó flaskája

piszkostizenkettő

A 888.hu kollektívája nevében, én, a méltatlan külsős szerző vonakodva bár, de azért szeretettel Vágó Gábornak adományozom a Heti Mondás díjat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére