Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Háború tört ki New Yorkban a rendőrök és a Dunkin' Donuts gyorsétterem-hálózat között

2017. augusztus 8. 16:38

New York városának rendőrsége, az NYPD és a helyi rendőrségi szakszervezet bojkottot hirdetett a kávét és süteményeket (főként fánkokat) kínáló Dunkin' Donuts ellen, miután a gyorsétteremlánc egyik munkavállalója megtagadta a rendőrök kiszolgálását. A rendfenntartók elleni gyűlölet miatt megtagadott kiszolgálás ügye hetek óta tart, és nem látszik remény a botrány rendezésére.

A The New York Post beszámolója szerint a rendőrök és a fánkozó-cukrászdalánc közötti háborút az robbantotta ki, hogy a Dunkin' Donuts egyik eladója két rendőr kiszolgálását kerek perec megtagadta, egyszerűen azt közölve az egyenruhásokkal, hogy ő nem szolgál ki rendőröket. 

A város rendőrségi szakszervezete szerint jogtalan és elfogadhatatlan a rendőrök kiszolgálásának a megtagadása. 

A szakszervezet vezetője, Michael Palladino úgy vélte, hogy a kiszolgálás megtagadása összefüggésben van az olyan, a rendőrökre nézve sértő közelmúltbeli kijelentésekkel, mint amilyet New York polgármestere is tett. 

A rendőrségi szakszervezeti vezető szerint New York polgármestere, Bill de Blasio számos alkalommal tett sértő, a rendőröket démonizáló kijelentést, ami hozzájárult annak a közhangulatnak a megteremtéséhez, amelyben a Dunkin' Donuts eladója vette magának a bátorságot a rendőrökkel szembeni gyűlöletének a leplezetlen kifejezéséhez.  

Az Egyesült Államokban különösen érdekes hírek számít a rendőrök kiszolgálásának a megtagadása egy Dunkin' Donuts üzletben, mivel Amerika-szerte él az a sztereotípia, miszerint a rendőrök számítanak az USA legnagyobb fánkfogyasztóinak.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

kinyílott a pitypang

Vajda Mihály egykoron még baloldali "sztárértelmiséginek" számított, mára azonban teljesen leamortizálta magát. Önéletrajzi könyvében becsmérlően beszél a magyarokról, parasztoknak nevezi őket, de a zsidókról sem éppen politikailag korrekten nyilatkozik.

Babis február végéig szeretné megalakítani új kormányát

Andrej Babis, a legutóbbi csehországi választásokon a legtöbb mandátumot szerző ANO mozgalom vezetője azt szeretné, ha az új cseh kormányt államfőként Milos Zeman nevezné ki még akkor is, ha elveszíti a jövő heti elnökválasztást, és a kormány február végéig megalakulna - derül ki abból az interjúból, amely csütörtökön jelent meg a Mladá Fronta Dnes című napilapban.

Ha minden igaz, lesz új amerikai nagykövetünk

Ha minden igaz, lesz új amerikai nagykövetünk

közeleg a tél

A Magyar Idők úgy tudja, a republikánus kötődésű David Corstein lehet hazánkban a következő misszióvezető.

"Mindent elkövetünk a migrációs kiskapuk eltűnéséért"

"Mindent elkövetünk a migrációs kiskapuk eltűnéséért"

közeleg a tél

A kormány mindent elkövet, hogy fizikai és jogi értelemben egyaránt eltűnjenek az illegális bevándorlók által kihasznált kiskapuk, ezt a célt is szolgálja a "Stop Soros" törvénycsomag - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

Trump tényleg zseni: megadóztatta a liberális atyaúristent, az Apple-t

Trump megválasztása óta végtelen sivalkodásba kezdtek a liberális közgazdászok. Az amerikai elnök nemrég bebizonyította, hogy tényleg zseni.

Európa és az ő "értékei"

Európa és az ő "értékei"

889

Önök tudják, mik azok az "európai értékek"? Vagy mik azok az "uniós értékek"? Nem? Na ugye! Honnan is tudhatnánk...

A MeToo-kampány elérte a célját: 24 órában égnek a telefonvonalak az USA-ban

Égnek a szexuális zaklatásokat regisztráló forróvonalak Amerikában: rekordszámú áldozat jelentkezett a MeToo-kampány kezdete óta.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére