Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Háborítatlan természet

Sz. Bence

2017. július 9. 16:28

Egy olvasónk küldte

A liberalizmus az elnyomásnak újfajta feltételeket szab, több szabadságot hirdet egyeseknek, míg korlátokat szab másoknak, így beállítva a jól ismert "kibékíthetetlen ellentétek" installációt, majd ennek központi szerepet adva az "elnyomottak" mellé állva igyekszik a védelmező szerepét magára húzni úgy, hogy abból minél nagyobb politikai hasznot kovácsoljon.

E tekintetben a mai liberális szellem fejlettebb a hagyományos marxista eszméknél. Egy elképzelt ideális liberális társadalomban a húst fogyasztó polgárokat könnygázzal oszlatják a rohamrendőrök amikor azok megzavarják a vegetáriánusok demonstrációját, az autósokat pedig gumilövedékkel igyekeznek jobb belátásra bírni, akárhányszor nem veszik figyelembe a kerékpáros káderek jogait.

Azonban hiába rendelkeznek azonos jogokkal, a természet rendje szerint amikor az autós és a kerékpáros forradalmian összecsap, rendre az utóbbi marad alul. Nagy furfang kell ahhoz, hogy ez ne így történjen.

Ma már nyilvánvaló, hogy ez a bolygó technikai okokból nem kedvez a liberális ideológiának.

Az uniós zászló alatt vonuló prájdosok elől tegnap eltűntek az autósok, szabadabban lehetett tekerni mint eddig bármikor, maradtak a büszkék, kiknek sanyarú sorsuk és elnyomott létük fordulatot vett, és néhány tucat jobbikostól eltekintve senkit sem zavartak kirívó viselkedésükkel. Tegnap olyan körülmények között vonulhattak ők, ahogy kevés helyen Európában, és itthon mindmáig sohasem.

Az ezidáig igába hajtott LMBTQ-s alkatok végre előléptek a sötétből, lerázták láncaikat, s már oda is csaptak volna, mikor is feltűnt nekik, hogy társadalmi elfogadottságuk itthon ma már nyugatias minta alapján érvényesül. Azzal azonban, hogy ők célt értek, feloldódott a liberális érdekcsoportok által kiküzdött ellentét, megbékélt a két fél, elültek a hullámok. Ennek nem mindenki örülhet: a liberális politikai hálózatok sokat veszthetnek ezen, hiszen a projekt lezárult, több haszon itt már nem terem, a valaha egymással szemben álló csoportok törekvései párhuzamot vettek, megszűnt a harc, mit vezetni lehetne.

A nemzetközi liberális presales kénytelen új ügyfeleket felhajtani, akiknek eladhatják magukat egy kis politikai hűség reményében, és akikkel folytathatják osztályharcukat a többségi társadalmak ellen: világ migránsai, egyesüljetek!

Mindezek után joggal merül fel a kérdés, hogy vajon mi fog egy homoszexuálist a jövőben arra sarkalni, hogy baloldali pártra szavazzon – legyen az Gyurcsány vagy a Momentum –, amikor ma már Fidesztől is megkap szinte mindent, amire évek óta vágyott. A kormányzó párt láthatóan rugalmasan áll a kérdéshez.

Hiszen a nemzeti morál ma erősebb mint valaha, így már másnak is juthat hely a nap alatt. Aki nincs velünk, az akár ellenünk is lehet – bátraké a szerencse, de mindig jobb a békesség.

Ugyan nem volt ez mindig így. Emlékszem, amikor Demszky 2006 októberében Budapestért-díjjal tüntette ki Gergényit, amiért meztelenre vetkőztetett tüntetőket veretett félholtra, és sortűz alá vették a kormányellenes tömeget, majd ezt követően a szocik összehoztak egy államcsődöt, és eladták az országot az IMF-nek, nullára redukálták a beruházások mértékét, és a nyugati bankok érdekeit védték a csőbe húzott magyar családokéval szemben.

Ekkor már nem is reméltük, hogy még a mi életünkben lehet Magyarországnak egy olyan kormánya, amelyik a béke megteremtésére törekszik, mindig, minden körülmények között minket, magyarokat képvisel, az ország érdekeit helyezi előtérbe és még az olyan kilátástalan helyzetekben is, mint amit Brüsszel önkényes migránspolitikája és Soros üzleti lobbija jelent, biztos kézben tartja az ország jobb sorsának alakulását, és nemzeti érdekek mentén kialakított politikát folytat.

A baloldal 2007-ben karanténba zárta a Pride-ot. Hét év jól átgondolt kormányzás és stratégiai döntések sora kellett ahhoz, hogy a szocialista kormány pusztítását a Fidesz e téren is helyreállítsa, és lefektesse egy egészséges lelkületű, befogadó nemzet alapjait. Sikerrel jártak.

Bedöntöttük Európa kapuját, ismét bizonyítottunk. Megyünk előre és jönnek utánunk. Nemzeti érdekek mentén meghatározott politika, ami egyszerre nyitott és barátkozó, ugyanakkor megfontolt és józan: Maccabi és Pride, határvédelem és érdekérvényesítés Brüsszellel szemben.

Maradjon is ez így még hosszú ideig!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

hajrá, magyarok!

Folytatódik a Pörge szurkol, most egy másodosztályú találkozóval.

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

kétharmad

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden Moszkvába látogatott, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.

A politikai kereszténység védelmében

A politikai kereszténység védelmében

piszkostizenkettő

Nem kevesebb, hanem több politikai kereszténységre volna szükség.

Ezt nyilatkozta Orbán és Putyin Moszkvában

Ezt nyilatkozta Orbán és Putyin Moszkvában

kétharmad

Kiegyensúlyozottnak és kiszámíthatónak nevezte a Magyarország és Oroszország közötti kapcsolatot Orbán Viktor miniszterelnök kedden Moszkvában a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel való tárgyalása előtt.

Az ellenzék nemzetpolitikája ismét csődöt mondott

Az ellenzék nemzetpolitikája ismét csődöt mondott

kétharmad

Elképzelhetetlen más európai országban, hogy egy párt EP-képviselője saját országa ellen szavazzon - erről Deák Dániel beszélt az Echo TV Informátor című műsorának. A Figyelő főmunkatársa szerint azzal, hogy a magyar ellenzéki pártok megszavazták a magyarellenes Sargentini-jelentést, "negatív hungarikumot" alkottak.

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

Megszületett Orbán Ráhel második gyermeke.

Sérülés, eltiltás és egy önjáró szerb rontja a Vidi esélyeit a csütörtöki El-meccs előtt

Sérülés, eltiltás és egy önjáró szerb rontja a Vidi esélyeit a csütörtöki El-meccs előtt

hajrá, magyarok!

Kovácsik Ádám, Huszti Szabolcs és Danko Lazovics sem fog pályára lépni a fehérorosz BATE Boriszov ellen az Európa-liga csoportkörének első fordulójában. A szerb támadót ráadásul végleg elveszítette a magyar bajnok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére