Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ha nem a néppártosodásba, akkor Volner Jánosba bukik majd bele a Jobbik

888.hu

2016. július 31. 14:58

Bűncselekmény hiányában elutasították Volner János feljelentését, amit amiatt tett, mert szerinte politikusi minőségében, titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megfigyelték, amikor egy fiatal nővel a bokrok közé hajtott. A jobbikos képviselő az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz is fordult, hogy vizsgálja meg, nem szereltek-e fel nyomkövetőt az autójára.

Egy hónapja jelent meg a Riposton néhány kép a Jobbik alelnökéről, akit félreérthető helyzetben fényképeztek le. A fotókon látható volt, ahogy a jobbikos politikus egy Pécel határában lévő bokros területre lehúzódott az autójával egy fiatal nő társaságában, aki nem a felesége.

A fotókat a Ripost egyik olvasója készítette, aki egy benzinkútról követte őket. A jobbikos politikus azzal magyarázta az esetet, hogy "hölgyismerősének" pisilnie kellett és egy szál cigarettát is elszívott. Arról viszont nem akart beszélni, milyen a viszonya a feleségével és azzal nővel, akivel titokban lefotózták. A Jobbik médiaosztálya szerint Volner a titokzatos nővel már hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van. A Ripost nem sokkal ezután kiderítette hogy a nő, akivel Volner Jánost lefényképezték, a Jobbik-frakció jogásza. Később, június 28-án a politikus elismerte, hogy kapcsolata van a vele lefotózott nővel.

Az eset után Volner feljelentést tett, mert szerinte titkosszolgálati eszközök alkalmazásával figyelték meg politikusi minőségében.

A járási ügyészség viszont bűncselekmény hiányában elutasította a feljelentést – írta meg a Lokál Gyugyi Csillára, a Pest Megyei Főügyészség szóvivőjére hivatkozva. A Központi Nyomozó Főügyészség a döntést azzal indokolta, hogy az eset nem hozható összefüggésbe Volner közjogi tisztségével.

Mindeközben a Népszabadság arról írt, hogy Volner János egy "kormánypárti sajtótermék" újságírójától tudta meg, hogy a megfigyelési ügyében nem merült fel bűncselekmény gyanúja:

Én még semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptam senkitől."

- mondta a lapnak Volner János, aki ősztől a Jobbik frakcióvezetője lesz. A politikus többek között elmondta, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult, hogy vizsgálják meg, nem szereltek-e fel a kocsijára nyomkövetőt vagy lehallgatót.

Na jó, a csajt tisztázta, de mi van a fantommá vált cégekkel?

Eredetileg az ATV hozta nyilvánosságra, hogy Volner egyik cégét, a Gavron Kft.-t az „iregszemcsei cégtemető” néven emlegetett, kiterjedt bűnügy egyik – időközben elítélt – szereplője vette meg: a cégtemetőben több száz, tartozással terhelt cég „tűnt el”. Köztük a Volner által alapított Gavron is, amely a Szekszárdi Törvényszék szerint 12,3 millió forint adótartozással vált köddé. A vevő százezer forintért vette meg Volneréktól a céget. Az ATV szerint jóval a cég eladása előtt, 2006 és 2007 során keletkezett több mint tízmillió forint adóhiány, miután Volnerék jogosulatlanul vontak le általános forgalmi adót. Volner akkor beperelte az ATV-t, de a pert elvesztette, ugyanis később kiderült, az ítéletet nem fellebbezte meg.

A Volner Bútor, a Prezent Bútor és az Építőanyagpláza is Volnerhez köthető. Közös a cégekben, hogy mind a hármat rövidebb-hosszabb működés után a cégbíróság törölte, ami jellemzően fizetésképtelenség, behajthatatlan adótartozás, illetve a cég fantommá válásának megállapítása után következik be.
Volner megcsalt feleségére íratta minden értékes ingatlanját

Nemrég kiderült, hogy Volner János minden értékesebb ingatlanját a felesége nevére íratta: egy 1500 m2-es telken álló 180 m2-es családi házat, egy üdülőt Budapesten a XI. kerületben, Zalatárnokon egy 3229 m2-es szőlőt, Pusztaedericsen egy szántót és legelőt, Szentkozmadombján egy beépítetlen belterületet. Az Origo által megkérdezett jogász azt mondta: ha ezt azért tette, hogy vagyonát megmentse, akkor valószínűleg hibázott. 

Na és amúgy mizu a Jobbiknál?

A Jobbik legutóbbi tisztújító kongresszusán Volner Jánost, Toroczkai László, Z. Kárpát Dániel, Sneider Tamás, Fülöp Erik és Janiczak Dávid mellett alelnökké választották. A hivatalos indoklás szerint Vona azért vétózta meg három korábbi alelnök – Novák Előd mellett Szávay István és Apáti István – újrázását, mert állítólag túl „radikálisok” voltak a magát néppártnak és kormányzóképesnek feltüntetni próbáló Jobbik számára. Vona a Novákhoz hasonló néppártosodást bíráló hangokat próbálta kiszorítani a pártvezetésből. Az antidemokratikus és kirekesztő pártelnöki lépések miatt Novák Előd kifakadt, és többek között azt is elmondta a sajtónak, hogy Vona Gábor a legnagyobb csendben szövetkezett Simicska Lajossal, nyilvánvalóan azért, hogy az ő pénzén futtassák fel a Jobbikot.

Fotó: MTI Fotóbank

Simicska a Népszabadság információi szerint elhatározta, hogy a választásokig hátralévő két évben a Jobbikot fogja segíteni. Simicska egyik bizalmasa, Schlecht Csaba arról beszélt: jót tenne az országnak, ha 2018-ban Vona Gábor lenne a miniszterelnök. Így felmerül a kérdés, hogy Novák Elődöt valójában nem radikalizmusa miatt kellett eltávolítani a Jobbikból, hanem azért, mert sokszor bírálta Simicska Lajost.

A néppártosodást erőltető párt elnöke, Vona Gábor a nagy középre húzásban Volner Jánosnak is meghatározó szerepet kínált, akinek 2015 májusában a Facebookon megjelent gondolatai még a nemzeti radikalizmust éltették:

Bejegyzésében Volner bevallotta, hogy, 2007. augusztus 25-én, a Magyar Gárda megalakulásakor hallotta először beszélni Vona Gábort, és azonnal elhatározta, hogy a „tehetséges fiatalembert” Magyarország miniszterelnökévé teszi. Arról is írt, hogy röviddel később már a romagyilkosságok helyszínén, Tatárszentgyörgyön mondott beszédet a Magyar Gárda Mozgalom első felvonulásának házigazdájaként. Volner posztjában hangsúlyozta:

a nemzeti radikalizmus remekül összefér a néppártosodással."

Ilyen sületlenségeket is csak a "híres" szentpétervári kamuegyetemen oktatnak...

Gratulálunk Vona Gábornak a remek alelnök választáshoz! Ahogy Török Gábor is megmondta, Vona egy "gondolkodó típusú, sokszor szinte tépelődő politikus". Úgy tűnik Vonának érdemes lett volna egy kicsit tovább tépelődnie. Vajon kormányfőként is ilyen "kiváló" döntéseket hozna a szúrós tekintetű pártelnök?

(Origo)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket

Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket

hajrá, magyarok!

Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap!

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

piszkostizenkettő

Hiába próbáltak meg mindent a bevándorláspárti globalista erők a nemzetállamok szuverenitásának védelmét és a kötelező migránsbetelepítés elutasítását képviselő Magyarország szankcionálására. A Fideszt és Orbán Viktort lejáratni akaró európai elit egyetlen politikai célja sem valósult meg. Magyarország viszont méltósággal, önálló európai tényezőként jött ki a vitából.

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

kinyílott a pitypang

Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

hajrá, magyarok!

Marco Rossi szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy élete meccsére készül. Ezzel nincs egyedül!

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

ökojobb

Felelős gondolkodásra van szükség a Föld megmentése érdekében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére