Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ha nem a néppártosodásba, akkor Volner Jánosba bukik majd bele a Jobbik

888.hu

2016. július 31. 14:58

Bűncselekmény hiányában elutasították Volner János feljelentését, amit amiatt tett, mert szerinte politikusi minőségében, titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megfigyelték, amikor egy fiatal nővel a bokrok közé hajtott. A jobbikos képviselő az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz is fordult, hogy vizsgálja meg, nem szereltek-e fel nyomkövetőt az autójára.

Egy hónapja jelent meg a Riposton néhány kép a Jobbik alelnökéről, akit félreérthető helyzetben fényképeztek le. A fotókon látható volt, ahogy a jobbikos politikus egy Pécel határában lévő bokros területre lehúzódott az autójával egy fiatal nő társaságában, aki nem a felesége.

A fotókat a Ripost egyik olvasója készítette, aki egy benzinkútról követte őket. A jobbikos politikus azzal magyarázta az esetet, hogy "hölgyismerősének" pisilnie kellett és egy szál cigarettát is elszívott. Arról viszont nem akart beszélni, milyen a viszonya a feleségével és azzal nővel, akivel titokban lefotózták. A Jobbik médiaosztálya szerint Volner a titokzatos nővel már hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van. A Ripost nem sokkal ezután kiderítette hogy a nő, akivel Volner Jánost lefényképezték, a Jobbik-frakció jogásza. Később, június 28-án a politikus elismerte, hogy kapcsolata van a vele lefotózott nővel.

Az eset után Volner feljelentést tett, mert szerinte titkosszolgálati eszközök alkalmazásával figyelték meg politikusi minőségében.

A járási ügyészség viszont bűncselekmény hiányában elutasította a feljelentést – írta meg a Lokál Gyugyi Csillára, a Pest Megyei Főügyészség szóvivőjére hivatkozva. A Központi Nyomozó Főügyészség a döntést azzal indokolta, hogy az eset nem hozható összefüggésbe Volner közjogi tisztségével.

Mindeközben a Népszabadság arról írt, hogy Volner János egy "kormánypárti sajtótermék" újságírójától tudta meg, hogy a megfigyelési ügyében nem merült fel bűncselekmény gyanúja:

Én még semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptam senkitől."

- mondta a lapnak Volner János, aki ősztől a Jobbik frakcióvezetője lesz. A politikus többek között elmondta, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult, hogy vizsgálják meg, nem szereltek-e fel a kocsijára nyomkövetőt vagy lehallgatót.

Na jó, a csajt tisztázta, de mi van a fantommá vált cégekkel?

Eredetileg az ATV hozta nyilvánosságra, hogy Volner egyik cégét, a Gavron Kft.-t az „iregszemcsei cégtemető” néven emlegetett, kiterjedt bűnügy egyik – időközben elítélt – szereplője vette meg: a cégtemetőben több száz, tartozással terhelt cég „tűnt el”. Köztük a Volner által alapított Gavron is, amely a Szekszárdi Törvényszék szerint 12,3 millió forint adótartozással vált köddé. A vevő százezer forintért vette meg Volneréktól a céget. Az ATV szerint jóval a cég eladása előtt, 2006 és 2007 során keletkezett több mint tízmillió forint adóhiány, miután Volnerék jogosulatlanul vontak le általános forgalmi adót. Volner akkor beperelte az ATV-t, de a pert elvesztette, ugyanis később kiderült, az ítéletet nem fellebbezte meg.

A Volner Bútor, a Prezent Bútor és az Építőanyagpláza is Volnerhez köthető. Közös a cégekben, hogy mind a hármat rövidebb-hosszabb működés után a cégbíróság törölte, ami jellemzően fizetésképtelenség, behajthatatlan adótartozás, illetve a cég fantommá válásának megállapítása után következik be.
Volner megcsalt feleségére íratta minden értékes ingatlanját

Nemrég kiderült, hogy Volner János minden értékesebb ingatlanját a felesége nevére íratta: egy 1500 m2-es telken álló 180 m2-es családi házat, egy üdülőt Budapesten a XI. kerületben, Zalatárnokon egy 3229 m2-es szőlőt, Pusztaedericsen egy szántót és legelőt, Szentkozmadombján egy beépítetlen belterületet. Az Origo által megkérdezett jogász azt mondta: ha ezt azért tette, hogy vagyonát megmentse, akkor valószínűleg hibázott. 

Na és amúgy mizu a Jobbiknál?

A Jobbik legutóbbi tisztújító kongresszusán Volner Jánost, Toroczkai László, Z. Kárpát Dániel, Sneider Tamás, Fülöp Erik és Janiczak Dávid mellett alelnökké választották. A hivatalos indoklás szerint Vona azért vétózta meg három korábbi alelnök – Novák Előd mellett Szávay István és Apáti István – újrázását, mert állítólag túl „radikálisok” voltak a magát néppártnak és kormányzóképesnek feltüntetni próbáló Jobbik számára. Vona a Novákhoz hasonló néppártosodást bíráló hangokat próbálta kiszorítani a pártvezetésből. Az antidemokratikus és kirekesztő pártelnöki lépések miatt Novák Előd kifakadt, és többek között azt is elmondta a sajtónak, hogy Vona Gábor a legnagyobb csendben szövetkezett Simicska Lajossal, nyilvánvalóan azért, hogy az ő pénzén futtassák fel a Jobbikot.

Fotó: MTI Fotóbank

Simicska a Népszabadság információi szerint elhatározta, hogy a választásokig hátralévő két évben a Jobbikot fogja segíteni. Simicska egyik bizalmasa, Schlecht Csaba arról beszélt: jót tenne az országnak, ha 2018-ban Vona Gábor lenne a miniszterelnök. Így felmerül a kérdés, hogy Novák Elődöt valójában nem radikalizmusa miatt kellett eltávolítani a Jobbikból, hanem azért, mert sokszor bírálta Simicska Lajost.

A néppártosodást erőltető párt elnöke, Vona Gábor a nagy középre húzásban Volner Jánosnak is meghatározó szerepet kínált, akinek 2015 májusában a Facebookon megjelent gondolatai még a nemzeti radikalizmust éltették:

Bejegyzésében Volner bevallotta, hogy, 2007. augusztus 25-én, a Magyar Gárda megalakulásakor hallotta először beszélni Vona Gábort, és azonnal elhatározta, hogy a „tehetséges fiatalembert” Magyarország miniszterelnökévé teszi. Arról is írt, hogy röviddel később már a romagyilkosságok helyszínén, Tatárszentgyörgyön mondott beszédet a Magyar Gárda Mozgalom első felvonulásának házigazdájaként. Volner posztjában hangsúlyozta:

a nemzeti radikalizmus remekül összefér a néppártosodással."

Ilyen sületlenségeket is csak a "híres" szentpétervári kamuegyetemen oktatnak...

Gratulálunk Vona Gábornak a remek alelnök választáshoz! Ahogy Török Gábor is megmondta, Vona egy "gondolkodó típusú, sokszor szinte tépelődő politikus". Úgy tűnik Vonának érdemes lett volna egy kicsit tovább tépelődnie. Vajon kormányfőként is ilyen "kiváló" döntéseket hozna a szúrós tekintetű pártelnök?

(Origo)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

kétharmad

Lopakodó kísérlet zajlik arra, hogy az egyszer már megbukott uniós bevándorlási politikát Brüsszel visszahozza - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminiszterei hétfői brüsszeli tanácskozásának szünetében.

Izraelben is megunták a liberális média hazugságait

A hagyományos baloldali pártok gyengülése után a liberális eszmék fő képviseletét a baloldali és liberális médiumok vették át. Habár a tendencia Magyarországon már régóta megfigyelhető, ez Izraelben sincs másképp.

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

kétharmad

Vasárnap tartották az ellenzéki előválasztási vitát, melyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely vett részt. Utóbbi azonban gyönyörűen lebuktatta magát.

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

piszkostizenkettő

Aczél elvtárs szellemi örökösei és a rájuk támaszkodó rezsimbontók a szombati fiaskó után teljesen leszerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére