Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Ha az iszlámot beengedjük Európa területére, ott háború lesz

2018. december 12. 17:15

Az ENSZ mindent megtesz azért, hogy így is legyen.

Az ENSZ globális migrációs megállapodása szerint a migráció alapvető emberi jog. Nem mindenki ért ezzel egyet, a gyakorlatban pedig számtalanszor bebizonyosodott, hogy a migráció támogatásának nem létezik jó kimenetele.

Míg Németország egy éretlen megküzdési stratégiát, úgynevezett reakcióképzést választott bűntudata enyhítésére a migránsokkal szemben, addig az ENSZ ennél még egyszerűbb módszert választ, ami mögött az egyszerű megtévesztés motívuma rejtőzik.  

A willkommenskultur nem volt más, mint a holokauszt ellenpólusa, és mint ilyen, egyértelmű szélsőség, tehát a gyakorlatban úgysem működik, veszélyes és káros.

A játszmák olyan eszközök, amiket akkor használunk, ha nem akarjuk felfedni eredeti céljainkat, leplezzük valódi szándékainkat, hogy érvényesítsük akaratunkat, érdekeinket. Magyarán manipulációról van szó.

Az ENSZ marokkói csomagja is csak egy játszma, hiszen a valódi cél a gazdasági előnyszerzés. Erre húznak rá egy igazán emberinek tűnő álarcot, ami nem más, mint hogy a migrációt emberi jognak nyilvánítják. Az egy dolog, hogy megtévesztés az egész, de még ráadásul több szinten káros is. Ezzel az akcióval csak tovább erősítik az amúgy is jellemző hasító, fekete-fehér gondolkozást. Most ők a jók, és mindenki más (aki amúgy átlát a játszmán) csak rossz és gonosz lehet.

Párizs, Brüsszel, München, legutóbb pedig Strasbourg is bizonyította, hogy ha az iszlámot beengedjük Európa területére, ott csak háború lesz. A jövő nem lehet a rombolásé és a pusztulásé, helyben kell cselekedni, segíteni.

Magyarország, Brazília, Ausztrália, a V4-ek úgy gondolják, hogy a nemzetállamoknak joguk van eldönteni, kit engednek be és kit nem. Joguk van megvédeni a saját határaikat.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A magyar válogatott bejutott a középdöntőbe a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is veretlen a tornán.

Nemi erőszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezőjét

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

kétharmad

A magyarok kétharmada aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából.

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

kétharmad

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentő, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A forradalmárnak is alkalmatlan idiótákról

Ezek a mai forradalmárok nem értik a forradalmat. Alkalmatlanok rá. Még erre is alkalmatlanok!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére