Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Gyurcsánynál teljes a káosz: válasz helyett metodista lelkésszel "gyóntatta" volna az őt kérdező újságírót

2017. szeptember 21. 16:58

A 2006-os őszödi (hazugság) beszéd elmondója, és azt követő utcai tiltakozásokat rendőri erőszakkal feloszlató volt szocialista miniszterelnökről már régóta tudni lehet, hogy elképesztően téves nézetei vannak a kereszténységről. A tudatlanságára cinikusan büszke Gyurcsány korábban már elmondta magáról, hogy ő egy ideig rendszeresen járt bérmálkozni, most viszont szintet lépett, amikor válasz helyett gyónni küldte az Echo TV újságíróját, amiért az a sukorói üggyel összefüggésben az ő felelősségét firtató kérdéseket mert feltenni.

Gyurcsány Ferenc annyira zavarba jött – amikor tegnapelőtt Császy Zsolt hűtlen kezelés miatt a bíróság által rá kirótt büntetésként börtönbe kellett, hogy vonuljon Tökölön –, hogy elképesztő mértékben elveszítette a kontrollt önmaga fölött, mikor elbúcsúzott volt beosztottjától a börtön bejáratánál.

A volt miniszterelnök válasz helyett személyeskedő hangnemben kioktatta az újságírót.

Gyurcsány felszólította az újságíró riportert, hogy hétvégén menjen és gyónja meg a bűneit, ha pedig nincs kinél, akkor tegye azt meg a háta mögött álló Iványi Gábor volt SZDSZ-es politikus, metodista lelkésznél, aki majd őt "gondos penitenciával szembesíti". 

A Gyurcsány Ferenc által elmondottakkal van néhány probléma:

- Válaszadásként vagy a válaszadás helyett alapvetően nem szép és igencsak haszontalan dolog is az újságírókat bárhová is elküldeni.

- Egy biztosan senki más által nem támogatott új dimenzióját próbálta megnyitni a politikusok és az újságírók viszonyrendszerének a volt miniszterelnök azzal, hogy vallási hovatartozásra, felekezeti, lelki életre, vallásgyakorlásra vonatkozó pejoratív utalást fogalmazott meg egy munkáját végző újságíróval szemben.

- Ráadásul Gyurcsány mindezt teljes cinizmussal vagy pedig hihetetlenül súlyos tudatlanságban fogalmazta meg. Miért? Mert a gyónás köztudottan a katolikus egyház híveinek a hitéletéhez tartozik. Az Iványi Gábor, volt SZDSZ-es képviselő által lelkészként vezetett metodista egyházi gyülekezetben viszont egyáltalán nincs is lehetőség gyónásra..

- A penitenciával pedig nem lehet szembesülni.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Manfred Webernek elég lesz Juncker helye

Mégsem indul a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökségi posztjáért a párt január 19-re összehívott rendkívüli kongresszusán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője, csúcsjelöltje, a CSU alelnöke.

Ömleni fog a pénz Budapestre

Ömleni fog a pénz Budapestre

kétharmad

1000 milliárd forintot jelent a fővárosnak a kormánnyal aláírt, 15 pontból álló megállapodás. A kontraktust Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá szombaton.

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

kétharmad

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére