Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Gyurcsánynál teljes a káosz: válasz helyett metodista lelkésszel "gyóntatta" volna az őt kérdező újságírót

2017. szeptember 21. 16:58

A 2006-os őszödi (hazugság) beszéd elmondója, és azt követő utcai tiltakozásokat rendőri erőszakkal feloszlató volt szocialista miniszterelnökről már régóta tudni lehet, hogy elképesztően téves nézetei vannak a kereszténységről. A tudatlanságára cinikusan büszke Gyurcsány korábban már elmondta magáról, hogy ő egy ideig rendszeresen járt bérmálkozni, most viszont szintet lépett, amikor válasz helyett gyónni küldte az Echo TV újságíróját, amiért az a sukorói üggyel összefüggésben az ő felelősségét firtató kérdéseket mert feltenni.

Gyurcsány Ferenc annyira zavarba jött – amikor tegnapelőtt Császy Zsolt hűtlen kezelés miatt a bíróság által rá kirótt büntetésként börtönbe kellett, hogy vonuljon Tökölön –, hogy elképesztő mértékben elveszítette a kontrollt önmaga fölött, mikor elbúcsúzott volt beosztottjától a börtön bejáratánál.

A volt miniszterelnök válasz helyett személyeskedő hangnemben kioktatta az újságírót.

Gyurcsány felszólította az újságíró riportert, hogy hétvégén menjen és gyónja meg a bűneit, ha pedig nincs kinél, akkor tegye azt meg a háta mögött álló Iványi Gábor volt SZDSZ-es politikus, metodista lelkésznél, aki majd őt "gondos penitenciával szembesíti". 

A Gyurcsány Ferenc által elmondottakkal van néhány probléma:

- Válaszadásként vagy a válaszadás helyett alapvetően nem szép és igencsak haszontalan dolog is az újságírókat bárhová is elküldeni.

- Egy biztosan senki más által nem támogatott új dimenzióját próbálta megnyitni a politikusok és az újságírók viszonyrendszerének a volt miniszterelnök azzal, hogy vallási hovatartozásra, felekezeti, lelki életre, vallásgyakorlásra vonatkozó pejoratív utalást fogalmazott meg egy munkáját végző újságíróval szemben.

- Ráadásul Gyurcsány mindezt teljes cinizmussal vagy pedig hihetetlenül súlyos tudatlanságban fogalmazta meg. Miért? Mert a gyónás köztudottan a katolikus egyház híveinek a hitéletéhez tartozik. Az Iványi Gábor, volt SZDSZ-es képviselő által lelkészként vezetett metodista egyházi gyülekezetben viszont egyáltalán nincs is lehetőség gyónásra..

- A penitenciával pedig nem lehet szembesülni.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gulyás Gergely kihúzta a gyufát az ukránoknál

Gulyás Gergely kihúzta a gyufát az ukránoknál

kétharmad

Az ukrán külügyminisztérium megengedhetetlennek minősítette pénteken Gulyás Gergelynek, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek azt a kijelentését, amellyel félfasisztának nevezte az ukrán oktatási törvényt.

Azt írta a szomáliai migránsokra, hogy lusták, ezért pénzbírságot kellett fizetnie

Egy 70 éves embernek kellett a bíróság elé állnia, mert azt írta a Facebookon, hogy "a szomáliaiak lusták és nem akarnak dolgozni."

Holland újságíró: Sorosnak velünk is terve van

Holland újságíró: Sorosnak velünk is terve van

amerika, london, párizs

A magyar származású amerikai milliárdos személye Hollandiában is egyre nagyobb vitákat generál. Az ország egyik legismertebb jobboldali újságírója egy videóban beszélt Soros hollandiai tevékenységéről.

Gyurcsány családi vállalkozást csinált a DK-ból

Gyurcsány Ferenc - az észak-koreai diktátorok "családcentrikusan demokratikus" kinevezési gyakorlatát a magyar baloldalon is meghonosítva - a DK-s EP-lista első helyére a saját feleségét, Dobrev Klárát jelölte meg. Még szerencse, hogy a pártot Demokratikus Koalíciónak hívják.

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

amerika, london, párizs

Miután kedd este négy ember súlyosan megsérült egy ismeretlen tettes által elkövetett marseille-i késes támadásban, a bevándorláspárti média már kész tényként közölte, hogy nincs ok az aggodalomra, csupán egy hétköznapi hajléktalanról van szó. Ez azonban nem volt igaz.

Tarlós István útépítési programot indít az összes budapesti földút leaszfaltozására

Szilárd útburkolattal látják el az összes budapesti földutat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak az aszfaltozásra - jelentette be Tarlós István. A budapesti főpolgármester emellett még repülészárlat elrendelését is kezdeményezi az éjfél és reggel öt óra közötti időszakra a Liszt Ferenc repülőtér környékén lakók nyugalma biztosítása érdekében.

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

amerika, london, párizs

A nyíltan bevándorláspárti német Zöldek azt követelik Webertől, hogy rakja ki a Fideszt az Európai Néppártból. Hans-Peter Friedrich, a német szövetségi parlament alsóházának, a Bundestagnak a bajor konzervatív alelnöke viszont határozottan visszautasította pénteken Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök azon megjegyzését, hogy a Fideszt ki kellene zárni az európai pártcsaládjából.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére