Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Gyurcsánynál teljes a káosz: válasz helyett metodista lelkésszel "gyóntatta" volna az őt kérdező újságírót

2017. szeptember 21. 16:58

A 2006-os őszödi (hazugság) beszéd elmondója, és azt követő utcai tiltakozásokat rendőri erőszakkal feloszlató volt szocialista miniszterelnökről már régóta tudni lehet, hogy elképesztően téves nézetei vannak a kereszténységről. A tudatlanságára cinikusan büszke Gyurcsány korábban már elmondta magáról, hogy ő egy ideig rendszeresen járt bérmálkozni, most viszont szintet lépett, amikor válasz helyett gyónni küldte az Echo TV újságíróját, amiért az a sukorói üggyel összefüggésben az ő felelősségét firtató kérdéseket mert feltenni.

Gyurcsány Ferenc annyira zavarba jött – amikor tegnapelőtt Császy Zsolt hűtlen kezelés miatt a bíróság által rá kirótt büntetésként börtönbe kellett, hogy vonuljon Tökölön –, hogy elképesztő mértékben elveszítette a kontrollt önmaga fölött, mikor elbúcsúzott volt beosztottjától a börtön bejáratánál.

A volt miniszterelnök válasz helyett személyeskedő hangnemben kioktatta az újságírót.

Gyurcsány felszólította az újságíró riportert, hogy hétvégén menjen és gyónja meg a bűneit, ha pedig nincs kinél, akkor tegye azt meg a háta mögött álló Iványi Gábor volt SZDSZ-es politikus, metodista lelkésznél, aki majd őt "gondos penitenciával szembesíti". 

A Gyurcsány Ferenc által elmondottakkal van néhány probléma:

- Válaszadásként vagy a válaszadás helyett alapvetően nem szép és igencsak haszontalan dolog is az újságírókat bárhová is elküldeni.

- Egy biztosan senki más által nem támogatott új dimenzióját próbálta megnyitni a politikusok és az újságírók viszonyrendszerének a volt miniszterelnök azzal, hogy vallási hovatartozásra, felekezeti, lelki életre, vallásgyakorlásra vonatkozó pejoratív utalást fogalmazott meg egy munkáját végző újságíróval szemben.

- Ráadásul Gyurcsány mindezt teljes cinizmussal vagy pedig hihetetlenül súlyos tudatlanságban fogalmazta meg. Miért? Mert a gyónás köztudottan a katolikus egyház híveinek a hitéletéhez tartozik. Az Iványi Gábor, volt SZDSZ-es képviselő által lelkészként vezetett metodista egyházi gyülekezetben viszont egyáltalán nincs is lehetőség gyónásra..

- A penitenciával pedig nem lehet szembesülni.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére