Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Gyurcsány újabb szöget vert be az MSZP koporsójába

2017. november 22. 18:47

Horváth Imre országgyűlési képviselő kilépett az MSZP-ből vélhetően a Demokratikus Koalíció miatt.

A baloldal folyamatosan szerencsétlenkedik, de úgy látszik, az MSZP számára már az is nehézséget okoz, hogy a tavaszi országgyűlési választásokig ne essen szét. Annak ellenére, hogy maguk között sem tudnak rendet tenni, kormányra szeretnének jutni.

Horváth Imre távozását egyébként az MSZP parlamenti frakcióvezetője, Tóth Bertalan is megerősítette az MTI-nek.

Az ATV információi szerint a képviselő azért hagyta ott a szocikat, mert az MSZP a választási együttműködés keretében átadná a Demokratikus Koalíciónak (DK) azt a fővárosi választókerületet, amelyben a szocialista képviselőt megválasztották. A frakcióból azonban még nem lépett ki.

Horváth Imrét 2014 novemberében választották meg országgyűlési képviselőnek a főváros 11. választókerületében, miután elődje, Kiss Péter – aki a szocialista kormányok alatt több miniszteri posztot is betöltött – elhunyt.

Az MSZP parlamenti frakcióvezetője nem erősítette meg a távozás indítékáról napvilágot látott információkat, azt mondta, nem ismeri a képviselő döntésének okait.

Horváth Imre

Fotó: MTI Fotóbank
A szocialisták is meglepődtek

Kunhalmi Ágnes is meglepődött Horváth Imre kilépésén, hiszen egyelőre nincs megállapodás az MSZP és a DK között, a tárgyalások még folyamatban vannak. Egyfolytában szerencsétlenkednek, úgyhogy az is kérdés, lesz-e egyáltalán megállapodás. Viszont Gyurcsányék miatt sok MSZP-s képviselő mond le a körzetéről, hogy megszülethessen az egyezség, de lehet, hogy a DK-nak ez sem elég. Az a legjobb jelölt, akiben minden indító párt egyetért – jegyezte meg Kunhalmi.

A szocik mindenben engednek Gyurcsánynak?

Molnár Gyula pártelnök kedden az MSZP elnökségi ülésén jelezte, hogy ha az újpesti körzet átengedése az ára az országos megegyezésnek a Demokratikus Koalícióval az egyéni jelöltek indításáról, akkor az MSZP vezetése ezt a gesztust indokoltnak tartaná. Molnár Gyula erről beszélt Horváth Imrével is.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére