Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Gyurcsány pártja kiáll a lejárató cikket író, visszaéléssel vádolt indexes újságíró mellett

2018. október 31. 17:00

Valószínűleg az indexes újságíró sem tudta, mi hiányzik még, hogy igazán rossz napja legyen. És akkor kiállt mellette Gyurcsány Ferenc és pártja.

Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció egy közleményben állt ki a lejárató cikket jegyző indexes újságíró, Dezső András mellett.

Gyurcsány pártjának közleménye:

"A valóságot megíró újságírót vegzálja a fideszes ügyészség

Az Index újságírójának, Dezső Andrásnak egy kormányzati propagandalapból kellett megtudnia, hogy a fideszes ügyészség vádat emelt ellene. Bár korábban panaszt tett, azt lesöpörték, így az egyik újságszerű kormányzati kiadványból értesült, hogyan is alakul ügye. A jelek szerint szintet lépett a Polt Péter vezette fideszes ügyészség: a most már hivatalos értesítést sem kell megvárni, hanem helyette az állami propagandamédiát kell lapozni és abból fog kiderülni, ha valaki ellen vádat emeltek..." – áll az igen mulatságos közleményben.

A valóság ezzel szemben az, hogy hivatalos tájékoztatást kértünk és kaptunk az ügyészségtől az üggyel kapcsolatban, amelyre maga a sértett, Sandeberg hívta fel a figyelmünket.

A közlemény ugyanakkor nehéz helyzetbe hoz minket, ugyanis szinte képtelenség megítélni, hogy kinek a kellemetlenebb: Gyurcsányéknak, akik kiállnak egy újságíró mellett, aki nem átall bűncselekményt elkövetni egy lejáratás érdekében; vagy az indexes újságírónak, aki mellett kiállt Gyurcsány.

Ennek megítélését az olvasóra bízzuk.

Mint ismert, lapunk írta meg először, hogy az ügyészség vádat emelt az Index.hu újságírója ellen. A vádemelés apropója egy aljas lejárató cikk, amely kapcsán az újságírónak bűncselekményt kellett elkövetnie, hogy lejárathassa áldozatát. Ahhoz, hogy rossz színben tüntesse fel, nyilvánosságra kellett hoznia az áldozat büntetett előéletét és az általa elkövetett "bűncselekményeket". Mint megírtuk, ez két vitát jelent a valóságban. Natalie Contessa af Sandeberget olyan cselekményekért ítélték el Svédországban, amelyek egyébként Magyarországon nem is számítanának bűncselekménynek.

Ahogy az ügyészség fogalmazott: "különleges személyes adattal visszaélés vétsége" miatt indult az eljárás. A kerületi ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján hozzon büntetővégzést.

A nő bűne az lehetett az indexes újságíró szemében, hogy elmondta: a tömeges bevándorlás a felismerhetetlenségig megváltoztatta Svédországot, ahol a hatóságok már nem tudják garantálni az állampolgárok biztonságát. Ezzel ellentmondott az Index.hu által sugallt narratívának, amely szerint "a multikulturalizmus nem is olyan rossz".

A botrány kirobbanása után az újságíró első reakciója az volt, hogy az áldozat szerepében tetszelgett.

Az újságíró korábban a korrekt tájékoztatásról beszélt az Index.hu adománygyűjtő videójában:

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

pszicho

Sosem kell betartaniuk a közhelyes ígéreteiket.

Felvételen: gyújtogatott a görögországi migránskaraván egy része

Felvételen: gyújtogatott a görögországi migránskaraván egy része

amerika, london, párizs

Eddig nem ismert felvétel került nyilvánosságra a görögországi migránskaraván egyes tagjairól, akik néhány héttel ezelőtt úgy próbálták utat törni a rendőrök között, hogy felgyújtották körülöttük a kiszáradt füvet, aljnövényzetet.

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

kinyílott a pitypang

Bangóné rendesen magára rántotta a teljes bevándorláspárti ellenzéki kártyavárat a Fidesz szavazóit lepatkányozó kijelentésével. Az MSZP és a ballib ellenzéki pártok vezetői bujkálnak, nem nyilatkoznak a vállalhatatlan kijelentésről. Pedig nyilvánvaló, hogy el kell távolítaniuk a közéletből a szélsőséges nézeteket valló Bangónét, aki eleinte felvállalta a nyilatkozatát, majd délutánra már megtagadta azt, mondván: egyesek szándékosan félreértelmezték szavait.

Ismét mentelmi jog mögé bújt a gyurcsányista Czeglédy

Felfüggesztette a bíróság a Czeglédy Csaba ellen indult büntetőeljárást, mivel a politikust európai parlamenti képviselőjelöltként mentelmi jog illeti meg.

Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ

Ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian elmenjünk szavazni.

Egyre több Srí Lanka-i követeli a muszlim bevándorlók kitoloncolását

Egyre több Srí Lanka-i követeli a muszlim bevándorlók kitoloncolását

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi terrorsorozat nemcsak a keresztények, hanem a többségi társadalomhoz tartozó buddhisták körében is kiverte a biztosítékot.

Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal

Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal

amerika, london, párizs

A magyar kormányhoz és újságírókhoz hasonlóan a nemzetközi sajtó is hiába próbálja megtudni, hogy Soros György és az Európai Bizottság vezetői vajon miről tárgyaltak, illetve döntöttek a számtalan titkos találkozójukon. Az EUobserver lap a Tony Blair, Soros és Pierre Moscovici közötti davosi tárgyalásokról semmilyen érdemi választ nem kapott az Európai Bizottságtól, miközben több utólag törölt, meghamisított, illetve cenzúrázott uniós dokumentumot is talált a Brexittel kapcsolatos titkos tárgyalásról.

Az ember mindig ledöbben

Az ember mindig ledöbben

piszkostizenkettő

A terrorcselekményeket Európában szinte kivétel nélkül az iszlám nevében hajtják végre. Következtetés: Az iszlám Európában = terrorizmus.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére