Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elől

2018. augusztus 1. 13:18

A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.

Történt ugyanis, hogy Magyarország bevándorláspolitikája kapcsán Kocsis-Cake hatalmas mellénnyel kezdett el hitlerezni, nácizni és a magyarországi kisebbségek deportálásáról szónokolni a nyilvánvalóan lejárató szándékkal megáldott brit BBC-nek.

Az, hogy a műsor szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy a Magyar Gárdát, a Mi Hazánk Mozgalmat, Toroczkait és a szkinhed pólókat összemossák a határvédelem és a tömeges bevándorlás kérdésével, nem okozott meglepetést, egy fake news-gyár erre képes, többre nem. 

BBC News

Preserving traditions or promoting hate - what's driving Hungary's new nationalism? (via BBC World Service)

Azonban a felvételen a Kocsis-Cake Olivio által elmondott brutális hazugságokra és válogatott hülyeségekre már érdemes kitérnünk, hiszen ez a derék politikus mégiscsak országgyűlési képviselő, aki kifelé – sajnos – Magyarországot és a magyar embereket is képviseli. 

De mit is mondott Kocsis-Cake Olivio Magyarországról és a magyar bevándorláspolitikáról?

Szó szerint azt, hogy "történész vagyok és [eddig] nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni." Majd később hangsúlyozta, hogy

azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni [itthon], mint ami 1930-ban történt Németországban."

Tehát az Országgyűlés első olyan képviselője, aki szemmel láthatóan kevert örökséggel lett megáldva, azt gondolja, hogy Magyarországon már csak idő kérdése, és hamarosan marhavagonokba lesznek pakolva a honi kisebbségek?

Ráadásul mekkora idiótának kell lennie Kocsis-Cake Oliviónak, hogy a nemrégiben Izraelbe látogató és a zsidók védelmét hangsúlyozó Orbán Viktort egy lapon emlegesse Adolf Hitlerrel és az 1930-as évekbeli németországi viszonyokkal?

Mivel rég hallottunk ilyen hitvány, alacsony szintű liberális politizálást, kíváncsiak voltunk Kocsis-Cake reakciójára, hogy ezeket a sorokat tényleg komolyan mondja, vagy csak nem beszél elég jól angolul. Kérdéseinket el is küldtük neki tegnap, azonban Kocsis-Cake nagy bátorsága úgy tűnik hamar elszállt, cikkünk megjelenéséig reagálni sem mert a 888.hu megkeresésére.

A Párbeszéd politikusának küldött levelünkben az alábbi kérdések fogtak ki Kocsis-Cake Olivio intellektusán:

  • Mivel tudja alátámasztani a nemrég Izraelbe látogató és a magyarországi zsidóság védelmezését hangsúlyozó Orbán Viktor és az Ön által emlegetett '30-as évekbeli, németországi események között felállított párhuzamát?
  • Miért érzi szükségét annak, hogy 2018-ban Adolf Hitlerről és a kisebbségek akkori, szisztematikus likvidálásáról beszéljen Magyarország kapcsán?
  • Kérem fejtse ki bővebben – akár konkrét esetet is megjelölve –, hogy a magyarországi kisebbségeket mikor fenyegette 2010 óta bármikor is olyan veszély, amely deportálást vagy haláltáborokba történő szállítást foglalt magába?
  • Végezetül: nem tart attól, hogy az efféle, a tényeket szándékosan összemosó retorikájával megbántja azokat a magyar embereket és családokat, akik a holokausztban érintettek voltak?

Természetesen, ha a nácizó Kocsis-Cake mégis összeszedi magát és reagál, annak közlésével nem maradunk adósok. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Vizsgálat indult Macron pártja ellen

Vizsgálatot indított a párizsi ügyészség annak érdekében, hogy kiderüljön, honnan kapott Emmanuel Macron francia államfő pártja 144 ezer eurós összegben adományokat a tavalyi évben.

A férfinak inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinak inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére