Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elől

2018. augusztus 1. 13:18

A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.

Történt ugyanis, hogy Magyarország bevándorláspolitikája kapcsán Kocsis-Cake hatalmas mellénnyel kezdett el hitlerezni, nácizni és a magyarországi kisebbségek deportálásáról szónokolni a nyilvánvalóan lejárató szándékkal megáldott brit BBC-nek.

Az, hogy a műsor szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy a Magyar Gárdát, a Mi Hazánk Mozgalmat, Toroczkait és a szkinhed pólókat összemossák a határvédelem és a tömeges bevándorlás kérdésével, nem okozott meglepetést, egy fake news-gyár erre képes, többre nem. 

BBC News

Preserving traditions or promoting hate - what's driving Hungary's new nationalism? (via BBC World Service)

Azonban a felvételen a Kocsis-Cake Olivio által elmondott brutális hazugságokra és válogatott hülyeségekre már érdemes kitérnünk, hiszen ez a derék politikus mégiscsak országgyűlési képviselő, aki kifelé – sajnos – Magyarországot és a magyar embereket is képviseli. 

De mit is mondott Kocsis-Cake Olivio Magyarországról és a magyar bevándorláspolitikáról?

Szó szerint azt, hogy "történész vagyok és [eddig] nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni." Majd később hangsúlyozta, hogy

azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni [itthon], mint ami 1930-ban történt Németországban."

Tehát az Országgyűlés első olyan képviselője, aki szemmel láthatóan kevert örökséggel lett megáldva, azt gondolja, hogy Magyarországon már csak idő kérdése, és hamarosan marhavagonokba lesznek pakolva a honi kisebbségek?

Ráadásul mekkora idiótának kell lennie Kocsis-Cake Oliviónak, hogy a nemrégiben Izraelbe látogató és a zsidók védelmét hangsúlyozó Orbán Viktort egy lapon emlegesse Adolf Hitlerrel és az 1930-as évekbeli németországi viszonyokkal?

Mivel rég hallottunk ilyen hitvány, alacsony szintű liberális politizálást, kíváncsiak voltunk Kocsis-Cake reakciójára, hogy ezeket a sorokat tényleg komolyan mondja, vagy csak nem beszél elég jól angolul. Kérdéseinket el is küldtük neki tegnap, azonban Kocsis-Cake nagy bátorsága úgy tűnik hamar elszállt, cikkünk megjelenéséig reagálni sem mert a 888.hu megkeresésére.

A Párbeszéd politikusának küldött levelünkben az alábbi kérdések fogtak ki Kocsis-Cake Olivio intellektusán:

  • Mivel tudja alátámasztani a nemrég Izraelbe látogató és a magyarországi zsidóság védelmezését hangsúlyozó Orbán Viktor és az Ön által emlegetett '30-as évekbeli, németországi események között felállított párhuzamát?
  • Miért érzi szükségét annak, hogy 2018-ban Adolf Hitlerről és a kisebbségek akkori, szisztematikus likvidálásáról beszéljen Magyarország kapcsán?
  • Kérem fejtse ki bővebben – akár konkrét esetet is megjelölve –, hogy a magyarországi kisebbségeket mikor fenyegette 2010 óta bármikor is olyan veszély, amely deportálást vagy haláltáborokba történő szállítást foglalt magába?
  • Végezetül: nem tart attól, hogy az efféle, a tényeket szándékosan összemosó retorikájával megbántja azokat a magyar embereket és családokat, akik a holokausztban érintettek voltak?

Természetesen, ha a nácizó Kocsis-Cake mégis összeszedi magát és reagál, annak közlésével nem maradunk adósok. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után

Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után

amerika, london, párizs

Az El País spanyol lap egy részletes elemzést tett közzé arról, hogy mi várható az előrehozott spanyolországi választásokon. Soros izgulhat.

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

amerika, london, párizs

Az olasz hatóságok rájöttek, hogy a nigériai maffia behálózta az országukat. A bűnszervezet nőket csábított Olaszországba, akiket vudu rituáléval és fenyegetéssel szexrabszolgaságra kényszerítettek.

Hont: jöjjenek a migránsok a magyar gyerekek helyett

A HVG szocialista kemény magjához tartozó Hont András nem támogatja a családvédelmi akciótervet.

Visszamondták egy előadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nőknek nincs pénisze

Visszamondták egy előadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nőknek nincs pénisze

amerika, london, párizs

A rendezvény a szólásszabadságról szólt, de az egyik meghívott mégsem vehetett részt rajta a véleménye miatt.

Nevetséges: Merkel nem a bevándorlástól, hanem Steve Bannontól félti Európát

Súlyos bajok gyötrik Európát, harcolni kell érte, és küzdeni kell a multilateralizmusért, a nemzetközi ügyek egyetértésen, többoldalú megállapodásokon alapuló formálási módjának megőrzéséért is - mondta Angela Merkel német kancellár szombaton az 55. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián (MSC). A kancellár arról is beszélt, hogy Steve Bannontól, Trump egykori tanácsadójától félti Európát.

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

amerika, london, párizs

Bár továbbra is az ÖVP a legnépszerűbb párt Ausztriában, és még mindig az SPÖ a második, a három legnépszerűbb párt között már sokat csökkent a különbség, a tendencia pedig egyértelmű: az FPÖ erősödik, a többiek gyengülnek.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Timmermans Magyarországon

Máris kikezdték a bevándorláspártiak Trump legújabb intézkedését

Donald Trump a rendkívüli állapot kihirdetésével szeretné biztosítani a fal megépítését - a demokraták mindent megtesznek ez ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére