Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elől

2018. augusztus 1. 13:18

A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.

Történt ugyanis, hogy Magyarország bevándorláspolitikája kapcsán Kocsis-Cake hatalmas mellénnyel kezdett el hitlerezni, nácizni és a magyarországi kisebbségek deportálásáról szónokolni a nyilvánvalóan lejárató szándékkal megáldott brit BBC-nek.

Az, hogy a műsor szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy a Magyar Gárdát, a Mi Hazánk Mozgalmat, Toroczkait és a szkinhed pólókat összemossák a határvédelem és a tömeges bevándorlás kérdésével, nem okozott meglepetést, egy fake news-gyár erre képes, többre nem. 

BBC News

Preserving traditions or promoting hate - what's driving Hungary's new nationalism? (via BBC World Service)

Azonban a felvételen a Kocsis-Cake Olivio által elmondott brutális hazugságokra és válogatott hülyeségekre már érdemes kitérnünk, hiszen ez a derék politikus mégiscsak országgyűlési képviselő, aki kifelé – sajnos – Magyarországot és a magyar embereket is képviseli. 

De mit is mondott Kocsis-Cake Olivio Magyarországról és a magyar bevándorláspolitikáról?

Szó szerint azt, hogy "történész vagyok és [eddig] nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni." Majd később hangsúlyozta, hogy

azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni [itthon], mint ami 1930-ban történt Németországban."

Tehát az Országgyűlés első olyan képviselője, aki szemmel láthatóan kevert örökséggel lett megáldva, azt gondolja, hogy Magyarországon már csak idő kérdése, és hamarosan marhavagonokba lesznek pakolva a honi kisebbségek?

Ráadásul mekkora idiótának kell lennie Kocsis-Cake Oliviónak, hogy a nemrégiben Izraelbe látogató és a zsidók védelmét hangsúlyozó Orbán Viktort egy lapon emlegesse Adolf Hitlerrel és az 1930-as évekbeli németországi viszonyokkal?

Mivel rég hallottunk ilyen hitvány, alacsony szintű liberális politizálást, kíváncsiak voltunk Kocsis-Cake reakciójára, hogy ezeket a sorokat tényleg komolyan mondja, vagy csak nem beszél elég jól angolul. Kérdéseinket el is küldtük neki tegnap, azonban Kocsis-Cake nagy bátorsága úgy tűnik hamar elszállt, cikkünk megjelenéséig reagálni sem mert a 888.hu megkeresésére.

A Párbeszéd politikusának küldött levelünkben az alábbi kérdések fogtak ki Kocsis-Cake Olivio intellektusán:

  • Mivel tudja alátámasztani a nemrég Izraelbe látogató és a magyarországi zsidóság védelmezését hangsúlyozó Orbán Viktor és az Ön által emlegetett '30-as évekbeli, németországi események között felállított párhuzamát?
  • Miért érzi szükségét annak, hogy 2018-ban Adolf Hitlerről és a kisebbségek akkori, szisztematikus likvidálásáról beszéljen Magyarország kapcsán?
  • Kérem fejtse ki bővebben – akár konkrét esetet is megjelölve –, hogy a magyarországi kisebbségeket mikor fenyegette 2010 óta bármikor is olyan veszély, amely deportálást vagy haláltáborokba történő szállítást foglalt magába?
  • Végezetül: nem tart attól, hogy az efféle, a tényeket szándékosan összemosó retorikájával megbántja azokat a magyar embereket és családokat, akik a holokausztban érintettek voltak?

Természetesen, ha a nácizó Kocsis-Cake mégis összeszedi magát és reagál, annak közlésével nem maradunk adósok. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A Párbeszéd szerint a kormány hibája, hogy szopófantom kísértett Kőbányán

A baloldallal és az MSZP-vel kapcsolatban már megszokhattuk a csúsztatások, ferdítések és hazugságok áradatát a párt kommunikációjában. Azért időről időre még mindig sikerül meglepetést okozniuk. Ezúttal Burány Sándor értelmezte sajátosan a valóságot.

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére