Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Gyárfás megtudná, mi van a róla készült hangfelvételeken

2018. május 4. 07:00

Bánáti János, Gyárfás Tamás védőügyvédje indítványozta, hogy tárják a védelem elé azokat a hangfelvételeket, amelyekből több száz készülhetett 2000 és 2004 között. A hanganyagokat minden jel szerint Portik Tamás rögzítette, a társalgások az olajmaffiózó és a sportvezető között zajlottak. A Magyar Idők szerint Fenyő János meggyilkoltatása is szóba kerülhetett.

Gyárfás Tamás és ügyvédje megismerné azokat a hangfelvételeket, amelyekre bizonyítékként hivatkoztak a lapok. A sportvezetőt gyanúsítottként hallgatták ki a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban.

A Magyar Idők úgy tudja, új bizonyítékokat nem tártak Gyárfásék elé, a gyanúsított korábbi vallomását pontosították, így például ismételten Tasnádi Péterről és Portik Tamásról kérdezték a sportvezetőt.

Nem feltételeztem róla, hogy rögzíti kettőnk privát beszélgetését, de semmi olyat nem nem mondtam az egykori olajmaffiózónak, amit ne vállalhatnék"

– idézte Gyárfást a Bors.

A társalgást Portik minden jel szerint 2000 és 2004 között rögzítette, több száz ilyen hanganyag kerülhetett elő Stefan Rohác, a Fenyő-gyilkosság miatt életfogytiglanra ítélt Jozef Rohác testvérének a házából.

Ezen felvételekből vághatták össze azt a hangkazettát, amit eljuttattak tavaly ősszel Gyárfáshoz, hogy aztán megzsarolják.

Gyárfás egyelőre mindent tagad, úgy reagált a felvételekre, hogy ő nem buzdított senkit erőszakra, Portiknak nem fizetett. A kihallgatás végén a védelem hivatalosan, jegyzőkönyvben rögzített módon is kérte, hogy mutassák meg az összes, Gyárfás és Portik állítólagos megbeszéléséről szóló hangfelvételt.

A gyanúsítás rámutatott, hogy a Prisztás József, valamint Boros Tamás megöletéséért összesen 28 év fegyházbüntetéssel sújtott Portik Tamás adott utasítást Jozef Rohácnak Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolására, de Portikot erre Fenyő üzleti ellensége, Gyárfás Tamás bujtotta fel. Az már régebben kiderült, hogy Gyárfás kapcsolatban volt az olajbűnözésben nagy szerepet játszó Energol Rt. egykori igazgatójával. Gyárfás ügyvédje  szerint ez a kapcsolat csak alkalmi volt, azonban elismerte, hogy Portik egy időben ingatlant bérelt Gyárfástól, és 2004-ben elcserélték a villáikat is.

Fenyő Jánost 1998. február 11-én ölték meg a Margit utcában, mikor a dugóban araszolt a Mercedes S típusú személygépkocsijában. Mikor megállt a pirosnál, a mögötte lévő Mitsubishi ajtaja kinyílt, a sofőr kiszállt, előrement és Agram 2000-es fegyverével több tucat lövést adott le Fenyőre, aki azonnal meghalt.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére