Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Gyárfás megtudná, mi van a róla készült hangfelvételeken

2018. május 4. 07:00

Bánáti János, Gyárfás Tamás védőügyvédje indítványozta, hogy tárják a védelem elé azokat a hangfelvételeket, amelyekből több száz készülhetett 2000 és 2004 között. A hanganyagokat minden jel szerint Portik Tamás rögzítette, a társalgások az olajmaffiózó és a sportvezető között zajlottak. A Magyar Idők szerint Fenyő János meggyilkoltatása is szóba kerülhetett.

Gyárfás Tamás és ügyvédje megismerné azokat a hangfelvételeket, amelyekre bizonyítékként hivatkoztak a lapok. A sportvezetőt gyanúsítottként hallgatták ki a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban.

A Magyar Idők úgy tudja, új bizonyítékokat nem tártak Gyárfásék elé, a gyanúsított korábbi vallomását pontosították, így például ismételten Tasnádi Péterről és Portik Tamásról kérdezték a sportvezetőt.

Nem feltételeztem róla, hogy rögzíti kettőnk privát beszélgetését, de semmi olyat nem nem mondtam az egykori olajmaffiózónak, amit ne vállalhatnék"

– idézte Gyárfást a Bors.

A társalgást Portik minden jel szerint 2000 és 2004 között rögzítette, több száz ilyen hanganyag kerülhetett elő Stefan Rohác, a Fenyő-gyilkosság miatt életfogytiglanra ítélt Jozef Rohác testvérének a házából.

Ezen felvételekből vághatták össze azt a hangkazettát, amit eljuttattak tavaly ősszel Gyárfáshoz, hogy aztán megzsarolják.

Gyárfás egyelőre mindent tagad, úgy reagált a felvételekre, hogy ő nem buzdított senkit erőszakra, Portiknak nem fizetett. A kihallgatás végén a védelem hivatalosan, jegyzőkönyvben rögzített módon is kérte, hogy mutassák meg az összes, Gyárfás és Portik állítólagos megbeszéléséről szóló hangfelvételt.

A gyanúsítás rámutatott, hogy a Prisztás József, valamint Boros Tamás megöletéséért összesen 28 év fegyházbüntetéssel sújtott Portik Tamás adott utasítást Jozef Rohácnak Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolására, de Portikot erre Fenyő üzleti ellensége, Gyárfás Tamás bujtotta fel. Az már régebben kiderült, hogy Gyárfás kapcsolatban volt az olajbűnözésben nagy szerepet játszó Energol Rt. egykori igazgatójával. Gyárfás ügyvédje  szerint ez a kapcsolat csak alkalmi volt, azonban elismerte, hogy Portik egy időben ingatlant bérelt Gyárfástól, és 2004-ben elcserélték a villáikat is.

Fenyő Jánost 1998. február 11-én ölték meg a Margit utcában, mikor a dugóban araszolt a Mercedes S típusú személygépkocsijában. Mikor megállt a pirosnál, a mögötte lévő Mitsubishi ajtaja kinyílt, a sofőr kiszállt, előrement és Agram 2000-es fegyverével több tucat lövést adott le Fenyőre, aki azonnal meghalt.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Teóriák Hadházy lábáról

Teóriák Hadházy lábáról

piszkostizenkettő

Szegény nagyanyám mondogatta, ha nem is divatos a ruha, legalább legyen tiszta.

A szobordöntögetés után most Kolumbuszt ábrázoló festményeket takarnak le Amerikában

A szobordöntögetés után most Kolumbuszt ábrázoló festményeket takarnak le Amerikában

amerika, london, párizs

A Notre Dame katolikus egyetem indianai kampuszán a rektor utasítására letakarják az Amerika felfedezőjeként számontartott Kolumbusz Kristófot ábrázoló falfestményeket. Nem ez az első eset, amikor a történelmet el akarják feledtetni az Egyesült Államokban, Kolumbusz egyeseknek már évek óta persona non grata.

A baloldal a náci karlendítést is elnézi a Jobbiknak

A baloldal a náci karlendítést is elnézi a Jobbiknak

kétharmad

Miután kiderült, hogy a Jobbik elnökének esküvőjén náci karlendítéssel pózolt a menyasszony, az ellenzék kissé megzavarodott, de csakhamar bevédték szövetségesüket, úgy döntöttek, hogy szemet hunynak az antiszemita incidens feled.

Franciaországban is falat építettek a migránsok féken tartására

Franciaországban is falat építettek a migránsok féken tartására

amerika, london, párizs

A calais-i migránsdzsungelben odáig fajultak a dolgok, hogy egy háromméteres falat kellett felhúzni egy benzinkút körül a migránsok miatt.

Eljárás indult a Facebook és a Twitter ellen Oroszországban

Eljárás indult a Facebook és a Twitter ellen Oroszországban

amerika, london, párizs

A franciák pedig megbüntették a Google-t. Rosszul indul a liberális techóriások éve.

Bevándorláspárti seftelőknek nevezte az ellenzéket Menczer Tamás

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az ellenzék az "összefogósdival" bizonyítja, hogy alkalmatlan az ország vezetésére.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Lássuk, mi várható ma!

A Jobbik elnöke szerint jobb egy muszlim, mint egy zsidó

A Jobbik elnöke szerint jobb egy muszlim, mint egy zsidó

kétharmad

Egy elfeledett hangfelvétel tanúsága szerint Sneider Tamás egykor azt mondta: ha valaki a muzulmán hitre tér át, az még mindig jobb, mintha zsidó lenne.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére