Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Gulyás Mártonék sajátosan értelmezik a jogállam és a szabadság fogalmát

2017. november 19. 12:00

Nem múlt el balhé nélkül a Gulyás Márton-féle Közös Ország Mozgalom választási nagygyűlése, hiszen alaposan megválogatták, kik nézhetik a neves, baloldali előadókat. Akiknek nem egyezett a véleményük az övékkel, azokat a biztonságiakkal erőszakkal kidobatták a Gödörből.

Szombat délután tartotta a pár száz főből álló kormányváltó gittegylet a nagygyűlését. A Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom gyűlése azonban nem múlt el balhék nélkül, hiszen tettlegesség is volt az eseményen. A biztonsági személyzet két férfit is erőszakkal rángatott ki az eseményről. 

A gyűlésen ott volt a Hirado.hu is, azonban Gulyásék az MSZP szintjére süllyedve nekik nem nyilatkoznak, csak a "baráti médiának". Az előadások kezdete után a nézőtéren botrány tört ki, hiszen két embert is a biztonságiak dobtak ki.

Az esetről készült videót itt lehet megnézni. 

Az eseményen részt vett Gyurcsány Ferenc is, aki sokadjára ígérte meg, hogy a baloldali pártok rövid időn belül megállapodást fognak kötni. 

A legszórakoztatóbb eleme az estének minden kétséget kizáróan Gőgös Zoltán lehetett, aki elmondta, hogy az MSZP-n aztán nem fog múlni a kormányváltás. Ezt azok a szocik mondják, akiknek egy épkézláb jelöltjük sincs alig pár hónappal a választások előtt.

Tulajdonképpen Gőgös Zoltánnak igaza van, hiszen rajtuk semmi se fog múlni, hiszen ilyen bénázás után esélyük se lesz. 

A Momentum és az LMP nem vett részt ezen a "neves" eseményen. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak kormányközeli török napilap.

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

amerika, london, párizs

Több ezren tüntettek Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó, egykori georgiai elnök vezetésével vasárnap Kijevben Petro Porosenko ukrán elnök menesztését követelve.

Mi lesz így az NFL-el?

Mi lesz így az NFL-el?

bulvár

Harmadik hónapja gyalázatos mélységekben az amerikai futball népszerűsége.

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

amerika, london, párizs

Semmiféle párbeszéd vagy tárgyalás sem kezdődhet egy terrorszervezet volt tagjaival, háborús bűnösökkel - mondta Charles Michel belga miniszterelnök azt követően, hogy egy Irakban fogva tartott belga állampolgár, egykori dzsihadista harcos felajánlotta, hogy információkkal segítené a belga titkosszolgálatokat.

Német belügyminiszter: a szerencsén is múlt, hogy idén 3 terrortámadást sikerült megakadályozni

Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban, 2000 óta pedig 16-ot - mondta Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban. Ez azt jelenti, hogy míg korábban évente átlagosan egy merényletet akadályoztak meg, idén már hármat kellett. Nagyon észnél kell lennie a német hatóságoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére