Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Golyóálló mellényt kapnak a kitoloncolást végző hatóságok Németországban

2018. augusztus 6. 12:46

Egyre veszélyesebb feladatnak minősül Németországban a kitoloncolás gyakorlata, ezért a németországi Essen városában már kizárólag golyóálló mellényben végezhetik ezt a hatóságok. Természetesen a szélsőbaloldali Die Linke politikusai tiltakoznak a végrehajtást levezénylők biztonságát garantáló intézkedés ellen.

Heves tiltakozást váltott ki a németországi baloldaliak körében az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban szeptembertől nyíló Központi Bevándorlási Hivatal, mely 300 dolgozóval próbálja felvenni helyi szinten az illegális bevándorlás ellen a küzdelmet. Mi több, a központot érintő rendelkezés szerint 128 golyóálló mellényt is be kell szerezniük szeptemberre, mivel a kitoloncolásokat végző hatósági személyek fokozottan veszélyeztetve vannak nemcsak a kitoloncolandó személyek, hanem azok családjaik és egyéb pártfogóik által is.

Sajtóértesülések szerint mind a központ felállítása, mind pedig a hatósági személyek felvértezése felháborodást váltott ki a baloldalon. A Die Linke nevű szélsőbaloldali párt egyik politikusa, Marion Wegscheider szerint

egy ilyen végrehajtó ágazat létesítése összeegyeztethetetlen azzal az imázzsal, amelyet mi Essen kapcsán ápolunk."

Csakhogy a központ létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, ugyanis a statisztikák szerint legalább 21 ezer olyan, magát menekültnek tartó személy tartózkodik a régió vonzáskörzetében, aki valójában kitoloncolásra kellene, hogy kerüljön. Éppen ennek a jelentőségét hangsúlyozta Essen egyik konzervatív civil köre (EBB), amely közleményében üdvözölte a központ létrehozását és annak célkitűzéseit. Elmondásuk szerint muszáj javítani a kitoloncolások hatékonyságán, hiszen ha a visszautasított menedékkérelemmel rendelkezők itt maradnak, az a törvény rendjét ássa alá, amely pedig rossz üzenetet közvetít minden állampolgár felé.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére