Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Big pikcsör
 
 
 
 

Giorgia Meloni: "Valójában ők Európa igazi ellenségei"

2019. március 6. 09:00

Exkluzív interjú az olasz jobboldal egyik meghatározó politikusával, Giorgia Melonival az Európát sújtó tömeges bevándorlásról, Sorosról és a közelgő európai parlamenti választásokról, valamint arról, hogy miért érezte fontosnak, hogy kiálljon a magyarok és Orbán Viktor politikája mellett.

Itt az ideje újrahangolni az uniót, melyet a szuverén nemzetállamok szövetségére kell építeni.”

Bertha: Pártja, az Olasz Testvérek (Fratelli d'Italia) a jobbközép koalíció tagjaként vágott neki a tavalyi választásoknak, majd végül ellenzékbe kényszerült. Milyen célkitűzésekkel kezdtek neki a parlamenti munkának?

Meloni: Jelen pillanatban egy természetesnek aligha nevezhető koalíciónak lehetünk a szemtanúi Olaszországban, melynek két pártja a legutóbbi választáson még egymással szemben állt. Mi egy koherens pozícióval rendelkezünk, sarkcsillagként őrizve a jobbközép koalíció programját. Célunk, hogy egy új és nagyobb mozgalmat hozzunk létre valamennyi szuverenista és konzervatív számára, mely különbözik a Ligától, de annak szövetségeseként szolgálhat. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy erősebb és egységesebb kormányunk lehessen a baloldali Öt Csillag Mozgalmat nélkülözve.

Giorgia Meloni | Fotó: www.giorgiameloni.it

Bertha: Hogyan értékelné az olasz kormány politikáját, különös tekintettel Matteo Salvini belügyminiszterségét?

Meloni: Támogatjuk Matteo Salvinit abban a küzdelmében, hogy megváltoztassa az ország bevándorláspolitikáját. Úgy véljük azonban, hogy még többet tehetne az ügy érdekében. Például az EU támogatását is elérve szükség lenne egy valódi haditengerészeti blokkra, mely képes megállítani a migránsok kibocsátását a líbiai partoknál. Emellett az afrikai területeken szükségszerű volna különféle azonosító központok létrehozása is, ahol szétválaszthatnánk a valódi menekülteket az illegális bevándorlóktól. Az érem másik oldala viszont, hogy ellenezzük az összes rossz gazdasági intézkedést, melyet a kormány elfogadott a baloldali Öt Csillag Mozgalom körei által inspirálva.

Az ellenőrizetlen bevándorlás súlyos fenyegetést jelent számunkra.”

Bertha: Milyen veszélyeket rejt Európára nézve az iszlám országokból érkező tömeges bevándorlás?

Meloni: Az ellenőrizetlen bevándorlás súlyos fenyegetést jelent számunkra. Mélységében változtatja meg a társadalmunkat, a kulturális szokásainkat és a demográfiai összetételünket. És ez még azokkal a migránsokkal szemben sem korrekt, akiknek joguk van ahhoz, hogy ne szakadjanak ki gyökerestül a saját országukból. Az a tény, hogy a migráció nagyrészt iszlám országokból származik, egy további probléma. Nem szabad alábecsülnünk azt sem, hogy néhány európai országban mára elterjedt és elfogadottá vált a saría. Ez tolerálhatatlan.

Fotó: www.giorgiameloni.it

Bertha: Májusban európai parlamenti választásokat tartanak, mely sok szempontból sorsdöntőnek ígérkezik. Az egyik kampányanyagukban az olvasható, hogy „új idők új dalai járják be Európát”. Ön szerint milyen változásokra van szükség Brüsszelben?

Meloni: Az Európai Unió establishmentje megbukott, ez világos. Valójában ők Európa igazi ellenségei, miközben épp arról próbálják meggyőzni az embereket, hogy a problémát a hazafias, patrióta mozgalmak jelentik. Itt az ideje újrahangolni az uniót, melyet a szuverén nemzetállamok szövetségére kell építeni. Olyan Európai Unióra van szükségünk, ahol szabadon együttműködhetünk fontos kérdésekben, de egyúttal szabadon dönthetünk olyan szempontokról is, melyek a legközelebb állnak a polgárokhoz. Ez az egyetlen reform, ami képes megmenteni Európát a hamis „uniópárti” prófétáktól.

Soros György Magyarországhoz hasonlóan Olaszországban és számos más országban is rengeteg bevándorláspárti NGO-t finanszíroz.”

Bertha: Magyarországot számtalan támadás éri a bevándorláspárti erők részéről, melyben főszerepet játszik Soros György és hálózata. Mit gondol Soros tevékenységéről, illetve mennyire számít aktív tényezőnek Olaszországban?

Meloni: Soros rengeteg pénzt költ az ellenőrizetlen bevándorlás támogatására, az LMBT-jogokra és a drogliberalizációra. Ő a hagyományos értékek egyik legnagyobb ellensége, egyúttal pedig valamennyi hazafias mozgalomé is, melyeknek kötelességük vele szemben felvenni a harcot politikai és kulturális szinten. Soros György Magyarországhoz hasonlóan Olaszországban és számos más országban is rengeteg bevándorláspárti NGO-t finanszíroz, mögötte pedig ott van a mainstream média. Amikor „hozzáérsz” Soroshoz, az újságírók és a kommentátorok haragjával szembesülsz. A Fratelli d'Italia azonban arra törekszik, hogy lerántsa róla a leplet, méghozzá félelem nélkül.

Fotó: www.giorgiameloni.it

Bertha: A Sargentini-jelentés elfogadását követően Ön és a pártja szolidaritási tüntetést tartott a római magyar nagykövetség előtt. Miért tartotta fontosnak, hogy kiálljon Magyarország és a magyar kormány mellett?

Meloni: A meglévő, nagyon erős szolidaritásunkat akartuk ezáltal kifejezni Orbán Viktor és kormánya, illetve valamennyi magyar ember irányába. Úgy gondoljuk, hogy az Európai Parlament döntése az Önök ellen indított folyamattal egy elfogadhatatlan beavatkozás a nemzeti szuverenitásba. Nagyra értékeljük Orbán Viktor számos politikai döntését, mint például a határok megvédését, vagy éppen a kulturális, vallási és tradicionális értékek megőrzését. Ez a mi látásmódunk is.

Bertha: Ma a legnagyobb ellentét a hazájukat szerető emberek és a globalista, bevándorláspárti erők között húzódik. Mit akarnak ők?

Meloni: Ők egy egydimenziós világot próbálnak meg felépíteni, ahol nincsenek tradíciók, nincsenek közösségek, sem identitás, sem pedig értékek. Egy tökéletes környezetet akarnak a pénzügyi spekulánsok, a multinacionális cégek és az állam nélküli hatalmak számára, akiknek az az érdekük, hogy minket tökéletes fogyasztóvá alakítsanak át egy globális világban, jogok és identitás nélkül. De most más szelek fújnak, az emberek lázadnak, és mi, hazafiak közös erővel le fogjuk győzni őket.

Giorgia Meloni 1977-ben született olasz politikus, 2008 és 2011 között a harmadik Berlusconi-kormány ifjúsági minisztere, jelenleg pedig a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) pártelnöke. Melonit 2018 februárjában személyesen fogadta a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor. A politikus nagy szimpátiával viseltetik Magyarország és a magyar emberek iránt.

OLVASTAD MÁR?

Big pikcsör
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére