Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Big pikcsör
 
 
 
 

Gajdics Ottó: "Én például Nádastól hideglelést kapok"

Fűrész Gábor - GFG - Ketipisz Sztavrosz

2018. február 4. 10:23

Rendhagyó beszélgetés a nagy felhorgadóval, Gajdics Ottóval a kommunistákról és a megbocsátásról, a liberálisokról és a parasztmoralitásról, az européerekről és a jelző nélküli demokráciáról, a kardszárnyú delfinekről és a gendersemleges mosdókról, na meg arról, hogy "akkor ki is a paraszt, már könyörgöm?"

Aki jelzőzi a demokráciát, az nekem mindig gyanús”

GFG: Most mintha abba az irányba tartana a beszélgetés, hogy az egyszerű ember józan hétköznapi moralitását állítjuk helyre, de ha az ellenfél bekapcsolódna ebbe a beszélgetésbe, akkor azt mondaná, hogy kultúrpopulisták vagyunk.

Gajdics: Úgy-úgy.

Fotó: Kozma Zsuzsi

GFG: Te mit gondolsz a populizmusról? Most nevetsz...

Gajdics: Annyira benne van a levegőben, amit kérdezel. Szerintem ez nem szitokszó, hanem a demokrácia legtökéletesebb kiteljesedése. Mivel ha egy emberek által demokratikusan megválasztott hatalom folyamatosan kontrollálja, hogy az emberek érdekében gyakorolja-e a hatalmát vagy sem, akkor ennél tökéletesebb demokrácia nincsen. Tehát a fékek,  ellensúlyok, a szétosztott izék, a kisebbség meg ilyenek az mind baromság. Ami fontos, hogy akiket megválasztottunk, azok azt csinálják, amit mi szeretnénk. Természetesen vannak kérdések, amikhez én nem értek. Amikor azt szokták kérdezni, hogy kell-e népszavazás Paks II-ről, én erre azt szoktam mondani, hogy döntsék már el, akik értenek hozzá, mert ez elég veszélyes, nem kéne, hogy az én hülyeségem belekerüljön ebbe a döntésbe. De azért mégiscsak fontos, hogy alapvető és nagy, nemzeti sorskérdésekben mégiscsak hallgattassék meg az a fél, akiért ez az egész történik. Most erre az ellenfél azt mondja: „populizmus”, menjetek ti...

GFG: Mi lehet a magyarázata annak a végtelen cinizmusnak, hogy éppen a liberálisok röhögik ki azt a gondolatot, hogy „meghallgatni az embereket”.

Gajdics: Mert ők nem demokraták, hanem liberálfasiszták. A bolsevikoknak, a kommunistáknak mindig volt egy ótvaros tulajdonsága, hogy amilyen bűnt elkövettek embertársaikkal szemben, azzal még meg is vádolták az áldozatukat. Most is ugyanez történik. Azt mondják ránk, hogy mi nem vagyunk demokraták, mert nem osztjuk meg a hatalmat azokkal, akik kisebbségben vannak, holott ők az igazi többség. Mert ha az összes kisebbséget összeadod, akkor kiderül, hogy te, aki a kormányzást végzed, meg a híveid vagytok a legkevesebben.

GFG: Hányszor hallgattuk azt az Angardban, hogy kétmillió-háromszázezer ember az semmi.

Gajdics: Igen, hát hogyne. Egyébként hallgattam egy évig szociológiát...

GFG: Ez nem ártott meg neked? (nevetés)

Fotó: Kozma Zsuzsi

Gajdics: De nagyon, oly annyira, hogy fel is pattantam egy kultúrszociológiai szemináriumon, mert arról győzködött a szemináriumvezető, hogy az a fingós a Big Brother nem tudom, hogy hányadik szériájában, az a kultúra része. „Legfeljebb neked, viszontlátásra” és akkor elváltunk egymástól, mint ágtól a levél. De a dolog lényege, hogy nagyon megértettem a szociológia alaptézisét, hogy nincs társadalom, következésképpen nincs társadalmi többség sem, csak kisebbségek vannak, és ezek különböző permutációi adják ki mindig azt a közeget, amiről beszélnek – mármint ők. Na, én nem így gondolkodom. Én közösségekben gondolkodom és per pillanat egy olyan politikai közösség tagja vagyok, amely nyilvánvalóan nem ért mindenben egyet, nyilvánvalóan vannak ebben a közösségben is olyanok, akik jobban járnak, és olyanok is, akik megsértődnek, és mindig vannak benne mozgások is, de mi az alapvető nemzeti sorskérdésekben tökéletesen egy húron pendülünk és ezek mellett az értékek mellett ki is állunk bárkivel szemben. Így már nagyon izgalmas és nagyon fontos, hogy azok, akik megpróbálnak velünk szemben igazi demokrataként feltűnni, azok bármit megtennének, hogy bennünket eltakarítsanak az útból. Ezt persze nem mondják ki hangosan, nem vállalják fel nyíltan, de hát látjuk a kommentelőiket, látjuk, amikor egyszer-egyszer elkottyintják magukat, látjuk azt, amikor véleményt alkotnak rólunk. Nem kell hosszasan tanulmányozni őket ahhoz, hogy kiderüljön róluk, hogy ők azok, akik kirekesztőek. Egyszer el is vétettem, mert rasszistát mondtam, mert nem azt a szót kellett volna használni...

GFG: Szerintem ne vond vissza (nevetés).

Gajdics: Nem vonom vissza, mert azt továbbra is fenntartom, hogy ha valaki, antidemokratikus, hát akkor azok ők, az úgynevezett „igazi demokraták”. Teljesen igaza van Orbán Viktornak, hogy az igazi demokrácia a jelző nélküli demokrácia. Mi éltünk az úgynevezett népi demokráciában, és pontosan tudtuk, hogy az éppen az ellenkezőjét jelenti. Tehát aki jelzőzi a demokráciát, az nekem mindig gyanús.

GFG: Akkor is parasztok vagyunk, amikor Brüsszelben azt mondják ránk, hogy nem tudunk rendesen odaülni az étkezőasztalhoz?

Gajdics: Utaltunk már rá, hogy a globalista nem sokban különbözik a mi drágalátos „úgy maradt kommunistáinktól” és ugyanazt is csinálja. Megvádol minket azzal, hogy mi Európával, a nyugati értékekkel szemben valami despota, autoriter keleti világot szeretnénk idevarázsolni. Ez szemenszedett hazugság. Még akkor is szemenszedett hazugság, ha a hülyegyerek így érti, amit mondunk. Mert lehet, hogy olyan hülye, hogy nem érti, amit beszélek, csak ne gondolná, hogy az a valóság, amit ő összerak a fejében arról, ami elhangzik a számból. Kérdezze meg, ha nem érti (nevetés). Ráadásul a Nyugat úgy szedi be ezt a maszlagot, hogy nem is ő találja ki. El tudod te azt képzelni, hogy valahol Németország virágzó belsejében egy német polgár azzal foglalkozik, hogy Magyarországon a kormány populista-e vagy sem? Hát szerinted mekkora ívben tesz erre? De a mi drágalátos elvtársaink fogják magukat, kihasználva, hogy a rendszerváltozást megelőző időkben is ők nyitották ki először az ablakot, nekik voltak kapcsolataik, ők intézték el a táskában hordott pénzeket, amivel ki lehetett húzni ideig-óráig, amíg elmennek az oroszok és ők voltak azok, akik beengedték azokat, akik felszámolták a piacot, és majdnem padlóra vágták az országot, ők ma is szépen felkeresik a régi újságíró és politikus haverjaikat...

Fotó: Kozma Zsuzsi

GFG: Nem tartod nonszensznek, hogy Soros György Davosban Magyar Bálintot idéz?

Gajdics: Ugye-ugye, éppen erre gondolok. Eljuttatják a torz, hamis, csúsztatásokkal és hazugságokkal teli információcsomagot oda, ahova kell és ott ők felmondják, anélkül, hogy értenék, hogy mit beszélnek. Aztán meg megzavarodik az egyszeri német kisember, mert van egy olyan rossz tulajdonsága a huszonegyedik századi embernek, hogy azt hiszi, amit a tévében lát, az a valóság.

Akkor ki is a paraszt?”

GFG: Beszéljünk akkor egy kicsit a huszonegyedik századi kihívásokról.

Gajdics: Baromi gyorsan kiváló felkészültségű tanárokat kell képezni és visszafoglalni az egyetemek karainak, tantestületeinek a felét. Nem kell az egész, nehogy diktátor legyek már (nevetés). Szóval a felét, és a tanárképzésen kell kezdeni. Irgalmatlan kontraszelekció volt az elmúlt húsz-harminc évben. Most azok tanítanak, akikre tíz-tizenöt évvel is már azt mondták, hogy java részük funkcionális analfabéta. Ez nem vicc. És nem is akarok megsérteni senkit sem. Tanárdinasztiából származom. Rengeteg ismerősöm, barátom, a felségem, én magam is tanár vagyok, nem általában a tanárokat hülyézem, de rengeteg hülye tanár van. És rengeteg liberális van, és csak nagyon kevés ilyen értékrenddel rendelkező van, amiről eddig beszéltünk. Vissza kell foglalni a katedrákat, mert különben rettenetesen nagy baj lesz.

GFG: Azt mondod, hogy az a kulturális robbanás, ami Amerikában, Nyugat-Európában egy szürreális világot hozott létre, be fog szivárogni ide is.

Gajdics: Be, sőt már itt is van.

Fotó: Kozma Zsuzsi

GFG: Hogy álljunk ellen? Mert a tanárképzés megújítása és az általuk felnevelt új generáció még évtized(ek) kérdése, de te addig is gendersemleges vécébe fogsz járni, ha elmész a kocsmába.

Gajdics: Éppen most hallottam, hogy Bécsben a kormányhivatalokban már nincs is kint a piktogram.

GFG: Tegnap söröztünk Sztavrosszal, és én is véletlenül a női mosdóba mentem be, mert nem találtam a férfit, de azért itthon még rendben vannak a dolgok (nevetés).

Gajdics: Ilyen van. De ilyenkor az ember sűrű elnézést kérések közepette kihátrál és megkeresi a rendeset (nevetés). De mi van, ha nem lesz rendes, gyerekek? Nem közeledünk a bajhoz, hanem nyakig benne vagyunk. Ott tartunk majd, hogy nem fogunk tudni beszélni. Most hallottam, hogy egy kardszárnyú delfin megtanult emberi szavakat.

GFG: Ez k888rva jó, de mi értelme van? (nevetés)

Gajdics: Nagyon jó, mert a kardszárnyú delfin van abban a légüres térben, amiről beszélek. A kardszárnyú delfin megtanulta, de nem érti, mi meg még értjük ugyan, de kezd kiüresedni minden szavunk és ott fogunk úszkálni a nagy óceánban, ott fogunk makogni, mint egy hülye gyerek (nevetés). De már ez van.

GFG: Annyira ez van, hogy egy barátom átküldött egy felvételt, amin fókául beszél. Na most mi értelme van ennek? (nevetés)

Gajdics: Na látod. A feleségem váltig állítja, hogy a macskánk másképp nyávog, amikor enni kér, és amikor ki kell mennie húgyozni (nevetés). Mondom neki, hogy én ezt elhiszem drágám, de melyik melyik? (nevetés)

GFG: Idáig fogunk eljutni.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Gajdics: Már ez van. És ezt mindenütt le kell írni még ezerszer. Talán éppen nálatok láttam a svéd mesekönyvről szóló cikket, na ez a vég. Rájönnek a nagy tudású szociológusok, pszichológusok meg akárkik, hogy az egyneműek házassága az óvodáskorúak körében az már úgy rendben van, mert nem okoz gondot a gyereknek, hogy ezt feldolgozza. Hogy mit is jelent az, hogy „feldolgozza”, na mindegy. De a transzszexualitással a szegény óvodás nem tud mit kezdeni. Ezért írnak nekik egy mesekönyvet, amelyben egy nővé operált férfi együtt él egy lóval, amelyik kutyának képzeli magát. Ezt olvassák a svéd gyerekeknek mese gyanánt. Szóval, nem mondom ki, de menjenek oda, ahová én gondolom. Ha nagyon-nagyon gyorsan nem szívjuk fel magunkat, és ha békés, ám meglehetősen indulatos harcot nem vívunk meg velük, akkor higgyétek el, vége lesz a világnak. A nálam egy kicsit okkultistábbak már keresik a megfeleléseket János jelenései és a mai történések között. Hogy is lehet a mai nyelvre lefordítani, amit János még harsonások, kiborult csészék, meg nem tudom, hogy hogy fogalmazott meg, mert sokan úgy érzik, hogy ezt éljük.

GFG: De ott a sztori nem végződik jól. (nevetés)

Gajdics: Hát ez az. Erről beszélek. Nem gondolom persze, hogy nem lehet ezt a világot másképp látni mint én, nem lehet benne másként élni és nagyon értékes emberi életet élni, de van egy vörös vonal, ami itt húzódik ennél a mesekönyvnél. Ha ezen az ember átlép, akkor mindent kidob az életéből, amit eddig elért, ahol most tartunk. Mindez azért van, mert van egy téves gondolat. A 20. század kataklizmáit mind arra fogják, hogy a nemzetállamok nem tudnak megférni egymás mellett, és ezért ezek jobban félnek a nemzetállamok megerősödésétől, mint ettől a víziótól, amitől mi félünk. Nagyon nagy kérdés a jövőt illetően, hogy melyik félelem lesz az erősebb, melyik tudja a másikat meggyőzni arról, hogy hagyja abba amit csinál, mert nagy baj lesz. Ha a tanárképzésen, az egyetemi katedrák visszafoglalásán túl vagyunk, az is nagyon fontos lesz, hogy tudósok hada kezdjen el dolgozni egy modern patriotizmus-, nacionalizmusfogalom megalkotásán. Amikor a nemzetek nem egymással szemben érvényesítik a nemzeti érdeket, hanem össze tudnak fogni. Azt hittem, hogy ez az Európai Unió, de ezt most kezdik kicsavarni a kezünkből – a Schulz-féle hülyék nyolc általánossal. Akkor ki is a paraszt, már könyörgöm?

OLVASTAD MÁR?

Big pikcsör
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére