Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Fújd szárazra, édes!

Szentesi Zöldi László

2018. március 26. 11:16

Jó, én tudom, hogy Borsod kemény hely, Ózd meg különösen. Mégis nyilvánvaló, hogy a keménység és a bunkóság nem egy és ugyanaz.

Beszéljünk akkor egy kicsit Janiczak Dávidról. Tudják, az ózdi jobbikos polgármesterről. Aki a következőt mondta a munkatársnőjének, beosztottjának (és nem, nem pontozom ki, mert klasszikust csak szépen, pontosan):

„Oda dobod föl a pinádat! Szárazon kúrlak seggbe az összes fasszal!”

Jó, én tudom, hogy Borsod kemény hely, Ózd meg különösen. Mégis nyilvánvaló, hogy a keménység és a bunkóság nem egy és ugyanaz. Még Ózdon sem, legkevésbé a polgármesteri hivatalban, a köz szolgálatában.

Janiczak Dávid

Nem. Így ember nem beszél. Sem a beosztottjával, sem más nővel. Sem viccből, sem félkomolyan, sem komolyan. Így csakis sutyerák, utolsó prolik beszélnek, ócska tahók éjjel kettőkor az árokpart szélén, mielőtt belebucskáznak kihányni a frissen felböfögött sört. 

Nos, akkor szögezzük le: ilyen ócska proli, tahó Ózd jobbikos polgármestere is. Vona Gábor persze azonnal sutyorgott valamit, hogy jaj, az ember néha mond ilyeneket meg olyanokat, próbálta védeni a védhetetlent.

Hogy ilyen a Jobbik? Vagy csak Janiczak Dávid ilyen? Az ózdiak legközelebb eldöntik. Ha nekik ez jó, marad ez a stílus, marad ez a miliő. Mindenesetre, amíg eldöntik, hogy megkegyelmeznek vagy megbüntetik Janiczakot, és hogy most április 8-án hova ikszelnek, érdemes elgondolkodni egy kicsit azon, mit kellene elkövetni egy jobbikos politikusnak, hogy Vona megvonja tőle a bizalmat? És ha meg is teszi, amit mondott? Ez a gyerek üldögélt már meztelenül az irodájában, most kibukkant ez az útszéli felvétel, higgyék el, valami nem stimmel a libidójával. Simán benne van az életrajzában, hogy előrántja a himbilimbit az óvodai ünnepségen, Vona pártelnök úr pedig elnéző mosollyal, okos kis barna tekintetével azt mondja majd, hogy Istenem, a legtöbb férfinek van himbilimbije, miért volna baj, hogy Janiczak polgármesterre éppen akkor és ott jött rá a görcs?

Nemrégiben a Keménymag című műsorban azt találtam mondani, hogy szerintem jó csaj nem lehet feminista. Pár nap múlva az összes feminista ellenem ágált a Facebookon, hogy én mekkora patkány vagyok, biztos nem volt még nőm, meg hogy velem soha nem párosodnának, hímsoviniszta vagyok és persze impotens, valamint látens buzi.

Mindenekelőtt megnyugtatom az összes érintett feministát, hogy nőket már igen, bizony. Jobbakat nálatok. Százszor jobbakat. Nincs ugyanis magasan a léc, és higgyétek el, hogy veletek nem, nem, soha. Megnéztem ugyanis a fotóitokat, elolvastam a „hitvallásaitokat”. Valahogy úgy állt össze nekem a kép, hogy nektek elsősorban önmagatokkal, nem a férfiakkal van bajotok. És még halkan hadd jegyezzem meg, hogy miközben egy normális férfi felelősséget vállal másokért, dolgozik keményen, és két fontos, példamutató nő is van az életében, a felesége és az édesanyja, valamint gyermekeket nevel fel, sok-sok áldozattal, aggodalommal, szeretettel, addig nektek nagyjából az a kihívás, hogy cukrászdát váltotok-e, ahol a hasonlóan idióta barátnőitekkel cseverésztek a faszik bunkóságáról, meg arról, hogy éppen hol tartotok önmagatok megvalósításában.

A normális nők a normális férfiakat keresik. És viszont. Tudom, bonyolult, de a valóság nevű végtelen térben ez a fő játékszabály. Ahova ti bezártátok magatokat, nyilván nem, de bocsánat, momentán ez egyetlen normális férfit és nőt sem érdekel.

Nektek igazából Janiczak Dávidra volna szükségetek. Aki odaáll elétek, és feldobatja veletek a muffot, szárazon seggbe kúr. És ezt meg is mondja nektek kendőzetlenül, pőrén, egyszerűen.

Mindez azért jutott eszembe, mert az én kis meghurcolásom és a Janiczak-ügy egy időben zajlott. És amíg rólam leszeditek a keresztvizet, hogy nemet mondok egy ostoba, emberellenes ideológiára, a feminizmusra, Janiczakról nincs mondanivalótok.

Az a másik ügy nem létezik. Neki szabad mindent, hiszen jobbikos. És nektek, feministáknak most éppen a kormány a vörös posztó, a Jobbik pedig finomuló szín. Ugye, ugye? Erről van itt szó, ilyen egyszerű az egész. Ezért nem ágál Janiczak és pártelnöke ellen a sok szabadságjogos és egyenlősítő, valamint hivatásos nőbarát, férfiletörő egylet.

Egy apró köhintéssel azért tartoztatok volna önmagatoknak és általában a nőknek, nem? Az én kijelentésemhez képest Janiczaké ugyanis maga az elaljasult ősbunkóság, és amíg én az ideológiára igyekeztem nyilakat lőni, ő a nőről valamiféle bundás vagy szőrtelenített vakondként gondolkodik.

Ha nem tetszik ez a gondolatmenet, fújd szárazra, édes és hívd Dávidot, ő ahol tud, segít.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére