Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Fújd szárazra, édes!

Szentesi Zöldi László

2018. március 26. 11:16

Jó, én tudom, hogy Borsod kemény hely, Ózd meg különösen. Mégis nyilvánvaló, hogy a keménység és a bunkóság nem egy és ugyanaz.

Beszéljünk akkor egy kicsit Janiczak Dávidról. Tudják, az ózdi jobbikos polgármesterről. Aki a következőt mondta a munkatársnőjének, beosztottjának (és nem, nem pontozom ki, mert klasszikust csak szépen, pontosan):

„Oda dobod föl a pinádat! Szárazon kúrlak seggbe az összes fasszal!”

Jó, én tudom, hogy Borsod kemény hely, Ózd meg különösen. Mégis nyilvánvaló, hogy a keménység és a bunkóság nem egy és ugyanaz. Még Ózdon sem, legkevésbé a polgármesteri hivatalban, a köz szolgálatában.

Janiczak Dávid

Nem. Így ember nem beszél. Sem a beosztottjával, sem más nővel. Sem viccből, sem félkomolyan, sem komolyan. Így csakis sutyerák, utolsó prolik beszélnek, ócska tahók éjjel kettőkor az árokpart szélén, mielőtt belebucskáznak kihányni a frissen felböfögött sört. 

Nos, akkor szögezzük le: ilyen ócska proli, tahó Ózd jobbikos polgármestere is. Vona Gábor persze azonnal sutyorgott valamit, hogy jaj, az ember néha mond ilyeneket meg olyanokat, próbálta védeni a védhetetlent.

Hogy ilyen a Jobbik? Vagy csak Janiczak Dávid ilyen? Az ózdiak legközelebb eldöntik. Ha nekik ez jó, marad ez a stílus, marad ez a miliő. Mindenesetre, amíg eldöntik, hogy megkegyelmeznek vagy megbüntetik Janiczakot, és hogy most április 8-án hova ikszelnek, érdemes elgondolkodni egy kicsit azon, mit kellene elkövetni egy jobbikos politikusnak, hogy Vona megvonja tőle a bizalmat? És ha meg is teszi, amit mondott? Ez a gyerek üldögélt már meztelenül az irodájában, most kibukkant ez az útszéli felvétel, higgyék el, valami nem stimmel a libidójával. Simán benne van az életrajzában, hogy előrántja a himbilimbit az óvodai ünnepségen, Vona pártelnök úr pedig elnéző mosollyal, okos kis barna tekintetével azt mondja majd, hogy Istenem, a legtöbb férfinek van himbilimbije, miért volna baj, hogy Janiczak polgármesterre éppen akkor és ott jött rá a görcs?

Nemrégiben a Keménymag című műsorban azt találtam mondani, hogy szerintem jó csaj nem lehet feminista. Pár nap múlva az összes feminista ellenem ágált a Facebookon, hogy én mekkora patkány vagyok, biztos nem volt még nőm, meg hogy velem soha nem párosodnának, hímsoviniszta vagyok és persze impotens, valamint látens buzi.

Mindenekelőtt megnyugtatom az összes érintett feministát, hogy nőket már igen, bizony. Jobbakat nálatok. Százszor jobbakat. Nincs ugyanis magasan a léc, és higgyétek el, hogy veletek nem, nem, soha. Megnéztem ugyanis a fotóitokat, elolvastam a „hitvallásaitokat”. Valahogy úgy állt össze nekem a kép, hogy nektek elsősorban önmagatokkal, nem a férfiakkal van bajotok. És még halkan hadd jegyezzem meg, hogy miközben egy normális férfi felelősséget vállal másokért, dolgozik keményen, és két fontos, példamutató nő is van az életében, a felesége és az édesanyja, valamint gyermekeket nevel fel, sok-sok áldozattal, aggodalommal, szeretettel, addig nektek nagyjából az a kihívás, hogy cukrászdát váltotok-e, ahol a hasonlóan idióta barátnőitekkel cseverésztek a faszik bunkóságáról, meg arról, hogy éppen hol tartotok önmagatok megvalósításában.

A normális nők a normális férfiakat keresik. És viszont. Tudom, bonyolult, de a valóság nevű végtelen térben ez a fő játékszabály. Ahova ti bezártátok magatokat, nyilván nem, de bocsánat, momentán ez egyetlen normális férfit és nőt sem érdekel.

Nektek igazából Janiczak Dávidra volna szükségetek. Aki odaáll elétek, és feldobatja veletek a muffot, szárazon seggbe kúr. És ezt meg is mondja nektek kendőzetlenül, pőrén, egyszerűen.

Mindez azért jutott eszembe, mert az én kis meghurcolásom és a Janiczak-ügy egy időben zajlott. És amíg rólam leszeditek a keresztvizet, hogy nemet mondok egy ostoba, emberellenes ideológiára, a feminizmusra, Janiczakról nincs mondanivalótok.

Az a másik ügy nem létezik. Neki szabad mindent, hiszen jobbikos. És nektek, feministáknak most éppen a kormány a vörös posztó, a Jobbik pedig finomuló szín. Ugye, ugye? Erről van itt szó, ilyen egyszerű az egész. Ezért nem ágál Janiczak és pártelnöke ellen a sok szabadságjogos és egyenlősítő, valamint hivatásos nőbarát, férfiletörő egylet.

Egy apró köhintéssel azért tartoztatok volna önmagatoknak és általában a nőknek, nem? Az én kijelentésemhez képest Janiczaké ugyanis maga az elaljasult ősbunkóság, és amíg én az ideológiára igyekeztem nyilakat lőni, ő a nőről valamiféle bundás vagy szőrtelenített vakondként gondolkodik.

Ha nem tetszik ez a gondolatmenet, fújd szárazra, édes és hívd Dávidot, ő ahol tud, segít.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére