Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Folytatja a migránspropagandát az Amnesty

Csík Édua

2016. május 19. 20:28

Az Amnesty International kutatást végzett 27 különböző országban, hogy miként állnak az emberek a bevándorlási válság kérdéséhez. Az eredmény természetesen pozitív.

Fotó: AFP

Az Ausztrál bevándorlási miniszter elmondta, hogy a választások közepén nem tudnak fogadni több menekültet, mert nagy részük írástudatlan és tanulatlan. Attól tart, hogy elveszik az állampolgároktól a munkát és terhelnék a jóléti rendszert:

„Sokan közülük nem tudnak még a saját nyelvükön sem írni, sem pedig számolni, nemhogy angolul kommunikáljanak! Ezek az emberek elveszik az ausztrál állampolgárok elöl a munkát, e felöl semmi kétség! Sokan munkanélküliek lennének, és kuncsorognának a munkanélküli segélyért. Élősködnének az egészségügyi pénzeken.”

A baloldali The Guardian szerint sok esetben ellentétes a megkérdezettek válasza a kormányuk ó politikai nézeteivel, ilyen például Ausztrália is, ahol a lakosság válaszai alapján szimpatizál a migránsokkal, így az 5. helyet kapta az indexen.

A vizsgálat során világossá vált, hogy nem feltétlenül van szükség Magyarország befogadási kvótáját latolgatni, mert a világ számos pontján szívesen látják őket.

A világméretű vizsgálatban 27000 embert kérdeztek meg, hogy mi az álláspontjuk a migránsválsággal kapcsolatban. 70 százaléka a megkérdezetteknek azt mondta, hogy a kormányuk többet is segíthetne a migránsokon, míg 80 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy nem bánnák, ha helyet kapnának városukban, de még akár a szomszédjuk is lehetnének a családok.

A felmérés szerint az első helyen Kína, a második helyen Németország és a harmadik helyen Anglia áll a legbarátságosabban a migránsok letelepedéséhez.

Tízből egy a válaszolók közül szívesen látna vendégül migránsokat, akár a saját otthonában is. Kínában 46 százalék, Angliában pedig 29 százalék válaszolt így. 

A menekültek túlnyomó többsége (86 százalék) nem iparosodott országokban telepszik le, hanem inkább fejlődő országokban találnak maguknak helyet. Ezekben az országokban túlnyomó részt pozitívan fogadják letelepedésüket.

Jordániában 650 ezer menekült talált otthonra, ahol az emberek 84 százaléka úgy véli, a kormánynak többet kellene tennie, hogy segítsen a háborús körülmények elöl menekülőknek.

Nemzeti vezetők és delegációk találkoznak a jövőhéten az ENSZ által összehívott világ találkozón, ahol arról értekeznek, hogy egyes országoknak pontosan hány menekültet kellene befogadnia a Közel-Keleten kialakult válság miatt.

Érdekesség, hogy az Amnesty International olyan országokat kérdezett meg a bevándorlási válsággal kapcsolatban, mint például Thaiföld, Dél-Afrika, Dél-Korea; a közép-európai országok közül azonban egyedül Lengyelország állampolgárainak véleményét kérték ki.

(The Guardian)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére