Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Folyékony trágyával vett elégtételt egy amerikai gazdálkodó a bevándorlókon

2017. augusztus 17. 21:58

VERMONT, 21:58

Az amerikai Vermont egyik gazdálkodója elkeseredésében lelocsolta híg trágyával a határőrség járőrkocsiját, miután a határőrök a sokadik kihívásra sem voltak hajlandóak intézkedni azzal összefüggésben, hogy a szomszéd konkurens vállalkozások nagy számban, illegálisan alkalmaztak migránsokat.

A Vermontban tevékenykedő farmer vállalkozó, Mark Johnson annyira elkeseredett és elégedetlen volt az Egyesült Államok Vámügyi és Határvédelmi Ügynöksége által az illegális bevándorlókkal szemben megtett tényleges lépéseket illetően, hogy végül, utolsó fegyverként folyékony trágyát vetett be annak érdekében, hogy igazára felhívja a figyelmet.

Fotó: Facebook

Mark Johnson azt állítja, hogy a mezőgazdasági tevékenységből származó megélhetését gyakorlatilag teljesen tönkretette az utóbbi években az, hogy számos környező gazdaságban illegális bevándorlókkal végeztetnek el minden munkát.

Johnson szerint a migránsokat alkalmazó cégek miatt az ő farmja csődközeli helyzetbe került, de emellett a bevándorlók miatt megjelent a környéken a prostitúció és rettenetesen megromlott a közbiztonság.

A farmer – saját elmondása szerint – akkor lett rendkívül dühös, amikor sokadszorra is azt a választ kapta a hívására kiérkező határőrségi járőröktől, hogy ők nem mehetnek be a feltehetően illegális migránsokkal teli farmokra, mert azok magánterületek.

A határőrök fellépésével való elégedetlenségét végül Johnson azzal fejezte ki, hogy folyékony marhatrágyával locsolta le a határőrség járőrautóját. A férfinak bíróság elé kell állnia tette miatt.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére