Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Fogy a magyar, kit érdekel?

Szentesi Zöldi László

2017. május 29. 14:58

Néha azt gondolom, hogy a magyarországi baloldallal és annak valamennyi leágazásával tényleg csak szótárral szabad érintkezni. Nem pusztán más fogalmi rendszerben mozognak, hanem egyszerűen nem beszélik a nyelvünket.

Vegyük például azt a körülményt, hogy a család, nemzet, haza és hasonló kifejezések hallatán a liberális először tanácstalanul körülnéz, majd ha valaki lefordította nekik a szavak jelentését, akkor dührohamot kap. Utána pedig elmagyarázza, hogy a valóság helyett a valóság inverzében kéne hinnünk: önmagunk helyett a tükörben.

Itt van például az Index mai nagy összeállítása a demográfiai helyzetről. Stimuláló közéleti eseményként nyilván az Orbán-kormány újabb családvédelmi intézkedései váltották ki belőlük a magyarázkodási kényszert. Gyorsan előkaptak egy készülő tanulmánykötetet, amelyet nyilvánvalóan hozzájuk hasonlóan el nem kötelezett, csillogó szemű igazságkeresők írtak, és ebből prédikálják nekünk, hogy a kormány akkor is szemétláda, amikor segít.

Az Index által idézett tanulmánykötet szerzői nagyjából ezeket állítják ebben a cikkben:

  1. A Földet az elmúlt évtizedekben jellemző népességrobbanás a fejlődő országok többségében is a végéhez közeledik.
  2. A kihívások már nem a fejlett és fejletlen országok között húzódnak.
  3. A világvallásokon belül területi, felekezeti, etnikai szempontból sokkal nagyobb termékenységi különbségek vannak, mint egyes vallások között.
  4. A kontinens államainak nem elhanyagolható része a termékenységre (például Írország, Franciaország, Izland) vagy együttesen a termékenységre és a várható élettartam szolid növekedésére alapozva (például Norvégia, Hollandia, Belgium) fenntartható demográfiai pályán mozog, bevándorlási többlet nélkül is.

Plusz egy állítás, amiért az egész Index-cikk íródott:

+1: önmagukban a termékenység növelését célzó politikák nem képesek reális időtávon belül stabilizálni az ország népességét.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Lefordítva mindezt a mi nyelvünkre: lassan elfogy a harmadik világ, nem szaporodnak már szegénykék, egyébként pedig tökmindegy, melyik a gazdag és a szegény ország, az iszlámnak nincs nagyobb hatása a harmadik világ szaporodási kedvére, mint a többi vallásnak, Európában pedig minden rendben, nem fogyunk el, sőt, és végül a magyar kormány balfasz módra támogatja a családokat, hiszen bár a világ többi részén minden rendben, a magyarok így is, úgy is kipusztulnak végül.

Nem liberálisokról beszélnénk, persze, ha nem állnának elő konkrét javaslatokkal is. Ilyen pompás ötletük például, hogy ne a magyar családokat támogassa a kormány, hanem igyekezzen emelni a várható élettartamot. Ezért a hihetetlenül okos, teljesen konkrét mondatért pedig külön köszönet: „Amennyiben az ország ambiciózus, mindent átfogó népesedéspolitikát kíván folytatni, megkockáztatható egy olyan forgatókönyv vázolása, amely megmutatja, hogy komplex, nem radikális, de konzekvens eszközökkel, okos, egymásra figyelő szakpolitikákkal elősegíthető az ország népességének stabilizálódása.”

Az ember azzal az érzéssel fejezi be a cikk olvasását, hogy ezek tényleg a halál pártján állnak, ahogyan annak idején Fekete Gyula bácsi mondta. Ezek tényleg rosszat akarnak. Ezek tényleg azt gondolják, hogy ha a magyarság eltűnne innen, és a helyén valami internacionális katyvasz jönne létre, akkor eljönne az ő idejük.

Pedig a valóság az, hogy ami ideérkezhet, az csakis az iszlám, akkor pedig lőttek az Index nem is annyira titkolt vágyának, a szingli-meleg-feminista belső hármasra alapozott nagyszerű világképnek.

Ők még nem tudják, hát megsúgjuk nekik: családban élni sokkal jobb, mint egyedül. Melegnek lenni nem jelent többletjogokat. A nőket pedig nem azért teremtette a Jóisten, hogy a férfiakat gyűlöljék, hanem hogy együtt éljenek velük. És fordítva.

Undorító, mi?

Legalább annyira, mint hazug cikkekkel, hamis premisszákkal, bestiális aljassággal támadni az értelmünk és az érzelmeink ellen. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán vezetésével nyert a magyar válogatott

Orbán vezetésével nyert a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

A magyar labdarúgó-válogatott hozta a kötelezőt Észtország ellen.

A soron következő EP-választásnak minden korábbinál nagyobb hatása lehet

A jövő évi európai parlamenti (EP-) választások nagyobb hatással lehetnek az Európai Unió jövőjének alakulására, mint bármely másik korábbi EP-választás - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke Pozsonyban, a V4-ek parlamenti elnökeinek találkozóján.

Iszlamizációellenes programmal állt elő egy svéd város önkormányzata

Többek között betiltják a halal ételeket az iskolai menzákon és az idősek otthonában.

Orbán: ez egy olyan este, ami okot ad a magyaroknak a büszkeségre

Orbán: ez egy olyan este, ami okot ad a magyaroknak a büszkeségre

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este Milánóban a világhírű magyar zeneszerző, Kurtág György első operájának ősbemutatója előtt nyilatkozott az M5 kulturális csatornának.

A német balosok Trianonnal játszadoznak

A német balosok Trianonnal játszadoznak

kinyílott a pitypang

Ott tart ma a hazai és a nemzetközi baloldal, hogy Nagy-Magyarország feldarabolásáról szerveznek játékot Budapesten. Mindezt német pénzen, az első világháború lezárásának századik évfordulóján, s két évvel a gyalázatos békediktátum centenáriuma előtt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

amerika, london, párizs

Egy befolyásos román szakértő azt kifogásolta bejegyzésében, hogy Magyarország két erdélyi focicsapatot is támogat. Írásának címében Csíkszeredát és Sepsiszentgyörgyöt Románia szívének nevezi.

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére