Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Fogy a magyar, kit érdekel?

Szentesi Zöldi László

2017. május 29. 14:58

Néha azt gondolom, hogy a magyarországi baloldallal és annak valamennyi leágazásával tényleg csak szótárral szabad érintkezni. Nem pusztán más fogalmi rendszerben mozognak, hanem egyszerűen nem beszélik a nyelvünket.

Vegyük például azt a körülményt, hogy a család, nemzet, haza és hasonló kifejezések hallatán a liberális először tanácstalanul körülnéz, majd ha valaki lefordította nekik a szavak jelentését, akkor dührohamot kap. Utána pedig elmagyarázza, hogy a valóság helyett a valóság inverzében kéne hinnünk: önmagunk helyett a tükörben.

Itt van például az Index mai nagy összeállítása a demográfiai helyzetről. Stimuláló közéleti eseményként nyilván az Orbán-kormány újabb családvédelmi intézkedései váltották ki belőlük a magyarázkodási kényszert. Gyorsan előkaptak egy készülő tanulmánykötetet, amelyet nyilvánvalóan hozzájuk hasonlóan el nem kötelezett, csillogó szemű igazságkeresők írtak, és ebből prédikálják nekünk, hogy a kormány akkor is szemétláda, amikor segít.

Az Index által idézett tanulmánykötet szerzői nagyjából ezeket állítják ebben a cikkben:

  1. A Földet az elmúlt évtizedekben jellemző népességrobbanás a fejlődő országok többségében is a végéhez közeledik.
  2. A kihívások már nem a fejlett és fejletlen országok között húzódnak.
  3. A világvallásokon belül területi, felekezeti, etnikai szempontból sokkal nagyobb termékenységi különbségek vannak, mint egyes vallások között.
  4. A kontinens államainak nem elhanyagolható része a termékenységre (például Írország, Franciaország, Izland) vagy együttesen a termékenységre és a várható élettartam szolid növekedésére alapozva (például Norvégia, Hollandia, Belgium) fenntartható demográfiai pályán mozog, bevándorlási többlet nélkül is.

Plusz egy állítás, amiért az egész Index-cikk íródott:

+1: önmagukban a termékenység növelését célzó politikák nem képesek reális időtávon belül stabilizálni az ország népességét.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Lefordítva mindezt a mi nyelvünkre: lassan elfogy a harmadik világ, nem szaporodnak már szegénykék, egyébként pedig tökmindegy, melyik a gazdag és a szegény ország, az iszlámnak nincs nagyobb hatása a harmadik világ szaporodási kedvére, mint a többi vallásnak, Európában pedig minden rendben, nem fogyunk el, sőt, és végül a magyar kormány balfasz módra támogatja a családokat, hiszen bár a világ többi részén minden rendben, a magyarok így is, úgy is kipusztulnak végül.

Nem liberálisokról beszélnénk, persze, ha nem állnának elő konkrét javaslatokkal is. Ilyen pompás ötletük például, hogy ne a magyar családokat támogassa a kormány, hanem igyekezzen emelni a várható élettartamot. Ezért a hihetetlenül okos, teljesen konkrét mondatért pedig külön köszönet: „Amennyiben az ország ambiciózus, mindent átfogó népesedéspolitikát kíván folytatni, megkockáztatható egy olyan forgatókönyv vázolása, amely megmutatja, hogy komplex, nem radikális, de konzekvens eszközökkel, okos, egymásra figyelő szakpolitikákkal elősegíthető az ország népességének stabilizálódása.”

Az ember azzal az érzéssel fejezi be a cikk olvasását, hogy ezek tényleg a halál pártján állnak, ahogyan annak idején Fekete Gyula bácsi mondta. Ezek tényleg rosszat akarnak. Ezek tényleg azt gondolják, hogy ha a magyarság eltűnne innen, és a helyén valami internacionális katyvasz jönne létre, akkor eljönne az ő idejük.

Pedig a valóság az, hogy ami ideérkezhet, az csakis az iszlám, akkor pedig lőttek az Index nem is annyira titkolt vágyának, a szingli-meleg-feminista belső hármasra alapozott nagyszerű világképnek.

Ők még nem tudják, hát megsúgjuk nekik: családban élni sokkal jobb, mint egyedül. Melegnek lenni nem jelent többletjogokat. A nőket pedig nem azért teremtette a Jóisten, hogy a férfiakat gyűlöljék, hanem hogy együtt éljenek velük. És fordítva.

Undorító, mi?

Legalább annyira, mint hazug cikkekkel, hamis premisszákkal, bestiális aljassággal támadni az értelmünk és az érzelmeink ellen. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A Párbeszéd szerint a kormány hibája, hogy szopófantom kísértett Kőbányán

A baloldallal és az MSZP-vel kapcsolatban már megszokhattuk a csúsztatások, ferdítések és hazugságok áradatát a párt kommunikációjában. Azért időről időre még mindig sikerül meglepetést okozniuk. Ezúttal Burány Sándor értelmezte sajátosan a valóságot.

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére