Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

"Fogadják be azok Ahmed H.-t, akik kiálltak mellette"

2019. január 28. 15:15

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a bevándorláspárti brüsszeli képviselőknek kellene befogadniuk a röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t, ha már kampányoltak érte.

Hidvéghi Balázs hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: hétfőn levélben fordul a több mint két tucat EP-képviselőhöz, akik pár hónapja Ahmed H. szabadon engedését követelték.

Hidvéghi Balázs.

Fotó: MTI Fotóbank

Ezek a képviselők nyíltan kiálltak Ahmed H. mellett, és még az egyik Soros-szervezet által készített közös kampányfotón is képesek voltak pózolni egy terrorista védelmében – hívta fel a figyelmet, kifejtve: a levélben arra kéri őket, hogy ha akkor olyan fontos volt Ahmed H. szabadsága, akkor most járjanak közben a kormányuknál, és fogadják be Ahmed H.-t az országukba.

Megjegyezte: most, hogy a férfi letöltötte a börtönbüntetését és idegenrendészetei őrizetben várja, hogy kiutasítása után "legyen végre egy ország, amely befogadja őt", úgy tűnik, "mégsem kapkodnak utána a korábban oly hangos Ahmed-rajongók".

Pedig igazán megkönnyebbülnénk, ha lenne érte jelentkező, és végre elhagyhatná Magyarországot; mert őszintén szólva, mi nem kérünk egy olyan terroristából, aki erőszakos támadást vezényelt le a határt védő rendőrök ellen, kövekkel dobálta őket és hergelte az illegális migránsok tömegét – tette hozzá a politikus.

Mint mondta, közös az Ahmed H.-ért korábban kampányoló brüsszeli képviselőkben, hogy mind "masszívan bevándorláspártiak", és "rajta vannak Soros megbízható szövetségeseinek a listáján". Emellett többnyire az Európai Parlament liberális, szocialista, zöld és kommunista frakcióiban ülnek.

A kommunikációs igazgató elmondta: levelének címzettjei között van többek között a holland zöldpárti Judith Sargentini, "a bevándorláspárti politika egyik fő szónoka, Soros egyik legfőbb szövetségese", aki "folyamatosan támadja Magyarországot, mert nem akarunk bevándorlóországgá válni".

Ahmed H. a bíróság előtt.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Hidvéghi Balázs közölte: levelet küld Ska Keller képviselő asszonynak is, aki "azzal lett ismert, hogy migránsfalvakat akar létrehozni Kelet-Európában", valamint Anna Gomes portugál képviselőnek is, aki Magyarországot hibáztatja a migránskvóta eddigi bukásáért.

Rajtuk kívül levelet kap még Malin Björk svéd képviselő is, aki az áttelepítési keret előadója. Szerinte Magyarország számára "nem csupán lehetséges, hanem kifejezetten üdvös is lenne" pár ezer migráns befogadása. Továbbá ő is azok között van, aki megvonná a forrásokat azon tagállamoktól, amelyek nem akarnak befogadni migránsokat – emelte ki a kommunikációs igazgató.

A szír Ahmed H.-t a Szegedi Ítélőtábla tavaly szeptember 20-án jogerősen öt év börtönre ítélte azzal, hogy leghamarabb a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Emellett tíz évre kiutasította Magyarországról. A bíróság határzár tiltott, tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett átlépése és társtettesként elkövetett terrorcselekmény bűntettében mondta ki bűnösnek. A férfi a 2015. szeptember 19-ei elfogásától a szabadlábra helyezéséig a kiszabott öt év büntetés kétharmadát (40 hónap) töltötte le, ténylegesen azonban nem szabadult, mert a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal a kiutasítás végrehajtása miatt elrendelte az idegenrendészeti őrizetét, amelyet a bíróság a múlt héten további hatvan nappal meghosszabbított. A férfi jelenleg az okmányai elkészültét várja, ha ez megtörtént, repülővel hagyja el az országot, a Ciprusi Köztársaságba toloncolják ki.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére