Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Felháborodott szülők kivették gyermekeiket az egyházi iskolából, amely a transzneműséget propagálta

2017. szeptember 11. 08:58

WIGHT-SZIGET, NAGY-BRITANNIA, 08:58

Egy keresztény pár kiveszi gyermekeit abból az anglikán egyházi fenntartású iskolából, amelybe eddig járt, mivel oda transznemű gyermekek is járnak. A párt transzfóbnak nevezte az iskola, aminek per lesz a vége.

Nigel és Sally Rowe azóta már kivették gyermekeiket az intézményből, mivel szerintük ott olyan dolgok folynak, amelyek hitükkel összeegyeztethetetlenek – számol be az esetről a Daily Mail című brit lap.

Rowe-ék egyik gyermekének osztályába ugyanis járt egy 6 éves kisfiú, aki saját meghatározása szerint transznemű, ezért lányruhákban jár iskolába.

A szülők szerint nem szerencsés, hogy a gyermekek már ilyen fiatalon "a transzneműség komplex témájával" szembesülnek. A pár akkor vette ki végleg két gyermekét az iskolából, amikor látták, hogy egyre jobban zavarja őket a gondolat, hogy egy fiú egyszer csak lánnyá változott.

Az édesapa azt nyilatkozta a sajtónak, hogy ezután a gyerekek magántanulók lesznek. Elmondása szerint azért osztotta meg a történetét a szélesebb nyilvánossággal, hogy más szülőket is bátorítson ezzel.

Sok jó ember van, aki fel van háborodva amiatt, ami az iskoláinkban történik, ám ők félnek elmondani a véleményüket. Valakinek muszáj beszélnie, mielőtt ez a jelenség még jobban elharapódzik"

– mondta Rowe. Röviden összegezve nézeteiket. Elmondta, hogy szerintük nem helyes, hogy kisgyermekeket arra bátorítanak, hogy fogadják el a transzneműség hamis ígéretét. A vízvezeték-szerelőként dolgozó férfi azt is hozzátette, hogy a transzneműséggel való korai találkozásnak pszichológiai következményei is lehetnek.

Az iskola a szülőket transzfóbiával vádolta meg, akik emiatt pereltek. A médiának nyilatkozva az édesanya elmondta például, hogy jóban van annak a 6 éves kisfiúnak az anyjával, akinek a fiúgyermeke lányos ruhákban jár iskolába.

Az iskola egyébként a 2010-es, úgynevezett egyenlőségi törvény előírásait követi. Eszerint a tanároknak megtanítják, hogy hogyan álljanak ahhoz, ha valaki képtelen elfogadni egy transznemű személyt, valamint nem a megfelelő névmást használja a transznemű személyre, és nem hajlandó kimondani annak választott nevét.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kisfilm arról, hogy miként árulta el a Jobbik és a baloldal Magyarországot

Kisfilm arról, hogy miként árulta el a Jobbik és a baloldal Magyarországot

közeleg a tél

Simicska Lajos pénze annyira megtetszett Havas Henriknek, Heller Ágnesnek, Magyar Györgynek és a balliberális értelmiség viperafészkeként elkönyvelt Spinoza Ház tagságának, hogy beálltak a sorba és elkezdték tolni a Jobbik szekerét.

Az amerikai hadsereg nehezen szabadul az elavult Humvee terepjáróktól

Az amerikai hadsereg nehezen szabadul az elavult Humvee terepjáróktól

amerika, london, párizs

A Humveek a technikai fejlődés miatt napról napra egyre sebezhetőbbek. Ezért az amerikaiaknak egyre sürgetőbb lenne a több tízezer Humveet egy korszerűbb, új járműre lecserélni. Az amerikai katonai szaksajtó szerint a teljes cserére azonban nincs esély, még a világ legnagyobb és legtöbb pénzből működő hadseregében sem - részben pénzügyi, részben pedig logisztikai okok miatt. A tengerészgyalogsághoz a Humveek helyére 2019-től érkeznek majd új járművek.

Már megvan a Soros-birodalom örököse

Már megvan a Soros-birodalom örököse

közeleg a tél

A világ 29. leggazdagabb emberének számító Soros György már készül az utódlásra, fokozatosan adja át hálózatának működtetését fiának, Alexander Sorosnak. Miután Alexander 2012-ben megtartotta "bemutatkozó partiját" New Yorkban, azonnal belevetette magát apja birodalmának működtetésébe, az elmúlt években már a világ számos befolyásos vezetőjével négyszemközt tárgyalt, és egyedül intézte az Open Society Foundations ügyeit.

Megduplázták a barátnőjét lemészároló sportoló büntetését

Tizenhárom év és öt hónapra, vagyis több mint duplájára növelte a szándékos emberölésért elítélt Oscar Pistorius paralimpiai bajnok futó büntetését a dél-afrikai legfelsőbb fellebbviteli bíróság.

Trump, a konzervatív nacionalista

Trump, a konzervatív nacionalista

amerika, london, párizs

F. H. Buckley amerikai jogászprofesszor arra figyelmeztet, hogy az amerikai történelem fényében Trump populistaként való leírása nemcsak téves, hanem rossz szándékú is, az amerikai elnök ugyanis Benjamin Disraelihez és más - jóléti szociális politikát folytató, minden társadalmi rétegre figyelő - angolszász politikusokhoz hasonlóan konzervatív nacionalista.

Az SPD már tárgyalna a nagykoalícióról

Az SPD már tárgyalna a nagykoalícióról

amerika, london, párizs

Továbbra sem dőlt el, mi lesz Németországban, de könnyen lehet, hogy semmi újdonságra nem számíthatunk.

Szél Bernadett rendesen elhajtotta a lejmoló Vona Gábort

Szél Bernadett rendesen elhajtotta a lejmoló Vona Gábort

közeleg a tél

"Én nem szeretnék vele koalícióba kerülni" - utalt az egyre hiteltelenebb Vona Gábor vezette Jobbikra tegnap este Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje a Simicska TV esti műsorában.

Fodor Csaba: antiszolidaritás, hogy mindenkit be kell fogadni

A Nézőpont Intézet ügyvezetője szerint antiszolidarizmus az, hogy minden menedékkérőt be kell fogadni, szolidárisnak a jogrenddel kell lenni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére