Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Felháborodott szülők kivették gyermekeiket az egyházi iskolából, amely a transzneműséget propagálta

2017. szeptember 11. 08:58

WIGHT-SZIGET, NAGY-BRITANNIA, 08:58

Egy keresztény pár kiveszi gyermekeit abból az anglikán egyházi fenntartású iskolából, amelybe eddig járt, mivel oda transznemű gyermekek is járnak. A párt transzfóbnak nevezte az iskola, aminek per lesz a vége.

Nigel és Sally Rowe azóta már kivették gyermekeiket az intézményből, mivel szerintük ott olyan dolgok folynak, amelyek hitükkel összeegyeztethetetlenek – számol be az esetről a Daily Mail című brit lap.

Rowe-ék egyik gyermekének osztályába ugyanis járt egy 6 éves kisfiú, aki saját meghatározása szerint transznemű, ezért lányruhákban jár iskolába.

A szülők szerint nem szerencsés, hogy a gyermekek már ilyen fiatalon "a transzneműség komplex témájával" szembesülnek. A pár akkor vette ki végleg két gyermekét az iskolából, amikor látták, hogy egyre jobban zavarja őket a gondolat, hogy egy fiú egyszer csak lánnyá változott.

Az édesapa azt nyilatkozta a sajtónak, hogy ezután a gyerekek magántanulók lesznek. Elmondása szerint azért osztotta meg a történetét a szélesebb nyilvánossággal, hogy más szülőket is bátorítson ezzel.

Sok jó ember van, aki fel van háborodva amiatt, ami az iskoláinkban történik, ám ők félnek elmondani a véleményüket. Valakinek muszáj beszélnie, mielőtt ez a jelenség még jobban elharapódzik"

– mondta Rowe. Röviden összegezve nézeteiket. Elmondta, hogy szerintük nem helyes, hogy kisgyermekeket arra bátorítanak, hogy fogadják el a transzneműség hamis ígéretét. A vízvezeték-szerelőként dolgozó férfi azt is hozzátette, hogy a transzneműséggel való korai találkozásnak pszichológiai következményei is lehetnek.

Az iskola a szülőket transzfóbiával vádolta meg, akik emiatt pereltek. A médiának nyilatkozva az édesanya elmondta például, hogy jóban van annak a 6 éves kisfiúnak az anyjával, akinek a fiúgyermeke lányos ruhákban jár iskolába.

Az iskola egyébként a 2010-es, úgynevezett egyenlőségi törvény előírásait követi. Eszerint a tanároknak megtanítják, hogy hogyan álljanak ahhoz, ha valaki képtelen elfogadni egy transznemű személyt, valamint nem a megfelelő névmást használja a transznemű személyre, és nem hajlandó kimondani annak választott nevét.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére