Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Felháborodott szülők kivették gyermekeiket az egyházi iskolából, amely a transzneműséget propagálta

2017. szeptember 11. 08:58

WIGHT-SZIGET, NAGY-BRITANNIA, 08:58

Egy keresztény pár kiveszi gyermekeit abból az anglikán egyházi fenntartású iskolából, amelybe eddig járt, mivel oda transznemű gyermekek is járnak. A párt transzfóbnak nevezte az iskola, aminek per lesz a vége.

Nigel és Sally Rowe azóta már kivették gyermekeiket az intézményből, mivel szerintük ott olyan dolgok folynak, amelyek hitükkel összeegyeztethetetlenek – számol be az esetről a Daily Mail című brit lap.

Rowe-ék egyik gyermekének osztályába ugyanis járt egy 6 éves kisfiú, aki saját meghatározása szerint transznemű, ezért lányruhákban jár iskolába.

A szülők szerint nem szerencsés, hogy a gyermekek már ilyen fiatalon "a transzneműség komplex témájával" szembesülnek. A pár akkor vette ki végleg két gyermekét az iskolából, amikor látták, hogy egyre jobban zavarja őket a gondolat, hogy egy fiú egyszer csak lánnyá változott.

Az édesapa azt nyilatkozta a sajtónak, hogy ezután a gyerekek magántanulók lesznek. Elmondása szerint azért osztotta meg a történetét a szélesebb nyilvánossággal, hogy más szülőket is bátorítson ezzel.

Sok jó ember van, aki fel van háborodva amiatt, ami az iskoláinkban történik, ám ők félnek elmondani a véleményüket. Valakinek muszáj beszélnie, mielőtt ez a jelenség még jobban elharapódzik"

– mondta Rowe. Röviden összegezve nézeteiket. Elmondta, hogy szerintük nem helyes, hogy kisgyermekeket arra bátorítanak, hogy fogadják el a transzneműség hamis ígéretét. A vízvezeték-szerelőként dolgozó férfi azt is hozzátette, hogy a transzneműséggel való korai találkozásnak pszichológiai következményei is lehetnek.

Az iskola a szülőket transzfóbiával vádolta meg, akik emiatt pereltek. A médiának nyilatkozva az édesanya elmondta például, hogy jóban van annak a 6 éves kisfiúnak az anyjával, akinek a fiúgyermeke lányos ruhákban jár iskolába.

Az iskola egyébként a 2010-es, úgynevezett egyenlőségi törvény előírásait követi. Eszerint a tanároknak megtanítják, hogy hogyan álljanak ahhoz, ha valaki képtelen elfogadni egy transznemű személyt, valamint nem a megfelelő névmást használja a transznemű személyre, és nem hajlandó kimondani annak választott nevét.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére