Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Felcsavarnák a globalizmust a honi liberálisok

2018. május 11. 17:30

A Liberálisok szerint nem elég globalista az új kormány szemlélete. Ha pedig valami nem elég globalista, az csak avítt lehet - vélekednek haladó polgártársaink.

A Liberálisok első parlamenti felszólalása mi másról is szólhatott volna, mint arról, hogy az új magyar kormány nem elég XXI. századi, és bizony nem elég globalista. Magyarország ismét visszalépett egyet a társadalomfejlődésben, az államszervezet építésében, bezzeg Nyugaton már rég felismerték az "új világrendhez való alkalmazkodás kötelezettségét". Közleményük alapján kiderül, mi nem elég globalista az újonnan felálló nemzeti kormányban. Íme:

Az előző két ciklus is túlságosan centralista volt, a kormányfő kezében összpontosul minden, a tárcák csupán végrehajtók. Emellett a struktúra nem hordozza magában eléggé a XXI. század kihívásaira adandó válaszok keresését. De a liberálisok szerint mindenre van megoldás, csupán fel kell tekerni a globalizmust:

A globalizációs folyamatok sikeresen működő, önigazgatásra képes régiókat kívánnak, emiatt Európai Ügyekért és Regionalizációért felelős minisztériumra van szükség. Emellett a klímaváltozás és a természeti kihívások kezelése önálló Környezetvédelmi Minisztériumot kíván. De önálló Oktatási Minisztériumra is szükség volna. S nem szabad azt sem megengedni, hogy egy kis ország gazdaságát külön kezeljék a nemzetgazdasági folyamatoktól. Hiszen az új világrend a globális partnerségről szól:

"A nélkülöző milliók, akik ebben az országban élnek, ma sem méltóságukban, sem jogaikban, sem esélyeikben nem egyenlők a társadalom szerencsésebb felének tagjaival. Az ő felemelkedésük nem pusztán erkölcsi kötelesség, de össztársadalmi érdek is. Egy ilyen társadalmi krízisben minisztériumot kell létrehozni az esélyegyenlőségnek."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök érti a nacionalizmus és a globalizmus közötti fontos különbséget - ezzel a címmel közölt elemzést a The Daily Caller amerikai hírportál Raheem Kassam brit politikai elemzőtől.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai nap folyamán.

Orbán: Magyarország és Lengyelország függetlensége ma is súlyos támadásoknak van kitéve

Orbán: Magyarország és Lengyelország függetlensége ma is súlyos támadásoknak van kitéve

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök Mateusz Morawiecki lengyel kormányfőhöz intézett levélben köszöntötte a lengyel népet a függetlenség visszaszerzésének századik évfordulója alkalmából.

Jelentgetésbe menekül a korrupciógyanúba keveredő Jobbik

Jelentgetésbe menekül a korrupciógyanúba keveredő Jobbik

kétharmad

Feljelentette a Jobbik azt a volt városi vezetőt, aki a párt zavaros pénzügyeiről beszélt. Szabó Balázs volt szekszárdi elnök nevetségesnek tartja az ellenzéki párt reakcióját. Közben a NAV egy olyan áfacsalási ügyben nyomoz, amiben a Jobbik egyik vezetője, Staudt Gábor is érintett lehet, azonban ő tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

A belga szövetségi kormány menekültügyi és migrációs államtitkársága nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagjának aláírását - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.

Theresa May: a brit kormány jóváhagyta a Brexit-megállapodást

A brit kormány jóváhagyta a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezetet - közölte szerda este, a kabinet ötórás soron kívüli ülése után Theresa May brit miniszterelnök.

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

amerika, london, párizs

Nem lett meg az abszolút többség a humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményező határozatról szóló szerdai európai parlamenti (EP-) szavazáson, de a jelentéstevő új voksolást szeretne kiíratni, mivel szerinte technikai hiba történt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek a mai nap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére