Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

2018. november 12. 20:30

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Amerikai kiképzésen vett részt Fekete-Győr "Nem félünk" András, aki hazaérkezése után a Mandinernek adott interjújában egy szánalmas, gyáva és magalkuvó portrét festett le önmagáról.

Talán a baloldal "merjünk kicsik lenni" életérzése ér fel ahhoz a szellemi nívótlansághoz, amelyet Fegyőr és a Momentum képvisel, hiszen miután kiderült, hogy a szomszédos országokban a nemzetközi közösség sunnyogása mellett és a központi kormányzatok (Kijev, Bukarest) támogatásával szélsőségesek vegzálják a határon túliakat, Fekete-Győr András senkin sem merte számonkérni a helyzetet.

Mindenki előtt ismert, hogy ukrán szélsőségesek listázzák a magyarokat Kárpátalján, pogromokat terveznek ellenük, ukrán állami szervek pedig szándékosan züllesztik le a magyarlakta régiókat, nyelvi jogaik gyakorlásától, anyanyelvük használatától is megfosztják az ott élőket. Fekete Győr András "magyar" politikusként pedig azt bírta mondani, hogy a magyar kormány a felelős ezért, amiért határozottan kiáll a pont száz évvel ezelőtt elcsatolt közösségeink, a volt területeinken élők mellett.

Sőt, Fekete-Győr azt is beismeri, hogy pusztán gyávaságból nem merte feszegetni a kárpátaljai magyarok témáját, mert érezte, hogy ez szenzitív a kérdés. És nem akarta megbántani az ukrán safe space-ben élő kollégája lelkivilágát.

Azt hiszem, hogy minden bizonnyal kijelenthetjük, ha létezik még valami a velünk élő gyurcsányizmusból, akkor az Fegyőrben öltött testet.

A nemzeti érdekeket szembeköpő Fekete-Győr még tudja ezt fokozni, hiszen egy állítólagos román kollégája elszámoltatta a "magyar" politikust, amiért nem örül Erdély elcsatolásának.

"Egy másik román kollégám viszont, akit az Európai Parlamentből ismertem, mikor kiírtam, hogy nem értek egyet Junckerrel abban, hogy Erdély Romániával való egyesülése európai ünnep lenne, akkor írt nekem, hogy Romániában nem fogadták olyan jól az álláspontomat. Dédapámat a román csapatok üldözték el Erdélyből. Ők máshogy látják a történelmet."

Az amerikai útja során megismert egy román "civilt", aki egyben ellenzéki (mindez amúgy jól mutatja, hogy a románok hiába civilek és ellenzékiek, mégsem váltak saját nemzetük árulóivá, mint ahogyan a mieink, hiszen a román nemzeti érdeket minden körülmények között szem előtt tartják), és akivel egyáltalán nem beszélt az erdélyi és a romániai magyarok helyzetéről, jogfosztottságáról, valamint az erdélyi fiatalok erőszakszervek általi vegzálásáról.

Hiszen ő senkit sem akart ilyen kínos kérdésekkel megbántani. Éljen a bolsevizmus és a nemzetköziség; Fegyőr is azt reméli, hogy nemzetközivé lesz a világ!

Ha a Momentumon múlik a magyar megmaradás, akkor sajnos rég elvesztünk! Bár, szerencsére egyre kevesebb közük van mindahhoz, ami magyar! És ez így van jól!

Ja, amúgy...

A teljes interjú itt!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

kétharmad

A Századvég friss közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

amerika, london, párizs

A Szent Péter-bazilika mellett egyéb keresztény templomok is szerepeltek a szomáliai migráns célpontjai között. Azt tervezte, hogy karácsonykor viszi véghez a robbantásokat.

Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

piszkostizenkettő

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

amerika, london, párizs

Mélypontra süllyedt Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége az elmúlt hónapban a sárgamellényesek franciaországi tiltakozásai nyomán, miközben úgy tűnik, hogy a nemzeti jobboldal vezetője, Marine Le Pen nagy előnyt kovácsolt a helyzetből - ezek a fő következtetései az Odoxa francia közvélemény-kutató intézet kedden ismertetett felmérésének.

Óriási változások a családpolitikában

Óriási változások a családpolitikában

A szocialista-liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bővítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sőt nyugdíjprémium kifizetését is lehetővé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetően.

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

amerika, london, párizs

For days now, MPs from the Hungarian opposition are trying to provoke a conflict with the police in hopes of accusing the Hungarian government of being a brutal dictatorship. Of course, it is all a facade, and even though there is clear evidence for this, the left-leaning media is all too happy to assist the dishonest MPs in their endeavour - showing us exactly what the problem is with mainstream media and leftist, liberal politicians nowadays.

Századvég: jövőre is négyszázalékos lehet a gazdasági növekedés

A kiigazított adatok alapján a gazdaság a rendszerváltás óta mért leggyorsabb ütemben bővült.

A Soros-féle Amnesty kiáll a vandál csürhe mellett

A Soros György által támogatott Amnesty International szerint a rendbontók csak békésen tiltakoztak, a rendőrség pedig szükségtelen és eltúlzott erőt vetett be ellenük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére