Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Fegyőréknél ismét kilóg a liberális lóláb

2017. augusztus 21. 08:28

Újabb bizonyíték, hogy a magát egyik oldalhoz sem tartozónak valló Momentum hazudik.

Fekete-Győr András állandóan azt hangoztatja, hogy amolyan centralistaként a jobb és baloldali témákat is felvállalja. Elvileg ehhez a politikájához kapott felhatalmazást a Momentum küldöttgyűlésétől is két hete, de most, sok más párttaghoz hasonlóan ismét egy erősen liberális múlttal rendelkező személyt, Cseh Katalint sikerült az elnökségbe beválasztani. Cseh Katalin szülész-nőgyógyász rezidens, Hollandiában egészségügyi közgazdaságtan szakon végzett. A Momentum alapítójaként 2015 óta a szervezet tagja — írja a Magyar Hírlap.

Cseh Katalin már a Momentum előtt is aktívan politizált, a liberális — Soros György és Bajnai Gordon köreihez is köthető — Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért szervezetben, amely kedvenc elfoglaltsága az Orbán-kormány elleni tüntik szervezése volt, főleg 2011 és 2012 tájékán. Utána a Népharag csoport tagjaként is feltűnt a liberális demonstrációkon, 2014 decemberében egy szintén kormányellenes tüntetésen emigráns orvosként mutatkozott be és beszélt arról, hogy egy következmények nélküli országba nem lehet hazajönni.

A hölgy a Magyar Hírlap információi szerint egyébként a Liberális Fiatalok Egyesületének és az Együttnek is tagja volt. Mindemellett tagja az Európai Parlament liberális frakció ifjúsági szárnyának, a LYMEC-nek. Cseh Katalin előszeretettel látogatja a Budapest Pride-okat is, mert elmondása szerint egy elfogadóbb társadalomban szeretne élni.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére