Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Farage: tanúi lehetünk a józan ész újjászületésének

2017. február 25. 11:28

A Deutsche Welle interjút közölt Nigel Farage-zsal, a brit UKIP vezetőjével. Farage az amerikai konzervatívok éves konferenciáján (CPAC) mondott beszédet, itt kapta mikrofonvégre a német lap.

Arra a kérdésre, hogy milyen tanáccsal szolgálna a németeknek a közelgő választásokon, Farage azt válaszolta, hogy

először is semmiképpen nem szavaznék Angela Merkelre."

Nigel Farage a CPAC rendezvényén.

Fotó: AFP

Nézzék csak meg, hogy milyen borzasztó állapotokat idézett elő az úgynevezett menekültek befogadása, akiknek 70 százaléka fiatal férfi, tulajdonképpen gazdasági migráns – húzta alá Farage.

A helyzetben rejlő biztonsági kockázatok ecsetelésére a berlini kamionos merényletet hozta fel és kiemelte, hogy olyan biztonsági rések vannak Európában, amelyek megengedik azt, hogy egy terrorcselekmény elkövetése után a terrorista felszálljon Franciaországba tartó vonatra, majd onnan Olaszországba utazzon.

Farage szerint a közelgő német, holland, francia és később az olaszországi választások miatt nagy változásokra kell felkészülni európai politikai színtéren.

A változásokra és a Brexitre utalva, a német lap újságírója azt kérdezte, hogy Farage szerint eljött-e a globalizáció vége. A brit politikus szerint nem valaminek a végét, hanem valaminek az újjászületését mutatják a jelenlegi trendek. Ez pedig a józan ész újjászületése:

a nemzetállamok demokratikusan kormányozzák saját magukat, saját törvényeket hoznak és saját maguk védik meg határaikat. Visszatérünk a normalitáshoz"

– mondta Farage, és hozzátette: nagyon izgatott a közelgő változások miatt.

Arra a kérdésre, hogy hogyan halad Nagy-Britannia kilépése az EU-ból, Farage kijelentette, hogy 8 hónap telt el, de eddig nem történt semmi.

A brit politikus ironikusan megjegyezte, hogy Theresa May miniszterelnök csodálatosan beszél a kilépésről, de nem történik semmi. Farage kiemelte, hogy egy év múlva többet fogunk tudni.

Remélem, hogy hisz a brit népben, mert ha nem, akkor nagyon dühösek leszünk"

– mondta Farage.

Nigel Farage a brit euroszkeptikus Függetlenségi Párt (UKIP) korábbi vezetője, jelenleg még Európai Parlamenti képviselő. A Brexit-szavazáson a kilépést támogatók táborának egyik vezető alakja. A kilépés után befejezte hazai politikai karrierjét, mivel szerinte elérte azt, amiért 20 évig küzdött. Nagy-Britanniában és az USA-ban is többször kiállt Donald Trump mellett, aki otthonában is fogadta a brit politikust.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére