Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Farage keményen beleszállt McCainbe

2017. augusztus 5. 22:28

WASHINGTON, 22:28

Nigel Farage, a függetlenségpárti brit UKIP egykori vezére, jelenleg EP-képviselő, Washingtonban szólalt fel a Young America’s Foundation (Fiatal Amerika Alapítvány) konferenciáján. Farage kikelt a konszarvatívok  ellen, különösen John McCaint ekézte.

Az egyik dolog, amit megtanultam, hogy a jóravaló konzervatív értékekért mindig meg kell küzdeni és lelkesen védelmezni kell azokat. Komoly ellenfeleink vannak bizonyos intézmények és a média személyében...de a legnagyobb ellenfél, amellyel szembe kell néznünk az, aki köztünk van, álruhás konzervatívként, de a liberális értékeket vallja"

mondta Farage Washingtonban pénteken. A brit politikus nem sokat kertelt, hogy pontosan kire is gondol.

Fotó: AFP

Kik azok, akik valóban meg akarják állítani Trumpot? Nem a Demokraták, nem a CNN. John McCain az, és az ő emberei – mondta Farage, utalva arra, hogy McCain republikánus létére arra kérte képviselőtársait, hogy ne szavazzák meg Trump javaslatát a kongresszusban, amely félresöpörné az Obamacare néven ismert költséges egészségbiztosítási programot.

Farage beszélt egy keveset Obamáról és Hillary Clintonról is, akik azzal fenyegették hazáját, hogy a Brexit megtörténte után "a sor végére kell majd állnia", hogy kétoldalú kereskedelmi megállapodás szülessen az USA és Nagy-Britannia között. Hillary Clintont személyes ellenségének is nevezte.

Nagyon utálnak, de tudják mit? Az érzés kölcsönös"

– mondta Farage az Európai Unióról beszélve. Tanulságként azonban azt fogalmazta meg a fiatalok számára, hogy a támadások ellenére őrizzék meg konzervatív értékrendjüket.

Az EP-képviselő a kapitalizmusról beszélve elmondta, hogy a szabad versenyen alapuló kapitalizmus nem létezik többé, jelenleg a globális cégek, korporációk korát éljük. Ebben a korban a nagyobb bankok és vállalatok uralják a politika világát. Ezek a cégek körbeveszik magukat bonyolult jogszabályi hálókkal, amelyek aztán később megakadályozzák, hogy a kis- és középvállalatok beszálljanak a versenybe.

A radikális iszlámról beszélve kiemelte, hogy a Brexit- és Trump-kampánynak jót tett, hogy őszintén álltak a nemzetbiztonság kérdéséhez.

A CNN még mindig tagad. Hillary Clinton ki sem merte mondani azt a szót a kampányában, hogy iszlám terrorizmus"

– mondta Farage.  

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére