Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Farage az EU-ról: "Mindig nehéz otthagyni a börtönt"

2017. június 15. 08:28

Nigel Farage brit EP-képviselőt, a UKIP korábbi vezetőjét egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az uniós intézményekben. A politikus szívesen találkozna Orbán Viktorral, a magyarokat pedig arra biztatja, hogy kövessék a britek példáját.

Farage a Magyar Időknek adott interjúban elmondta, azért tartotta fontosnak, hogy Orbán Viktor és Magyarország védelmére keljen Brüsszelben, mert egy demokratikusan megválasztott és a hazájában nagy népszerűségnek örvendő politikusról van szó.

Ámulva néztem, ahogy ott ül az Európai Parlamentben, amelynek a tagjai szinte szétszedték. Úgy gondolom, hogy Orbán úr rendelkezik egy bizonyos érvkészlettel, amelyből még nem vonta le a megfelelő és logikus következtetéseket”

– mondta a Brexit-párti politikus, aki szerint Magyarország is jobban járna, ha kilépne az Európai Unióból.

A magyar kormány már többször leszögezte: nem áll szándékában kilépni az EU-ból, Brüsszelnek azonban változásokra van szüksége és tiszteletben kell tartania a tagállamok szuverenitását.

A brit politikus, Donald Trump jó barátja azt is elárulta, hogy csak futólag volt szerencséje találkozni a magyar miniszterelnökkel, de szeretné, ha egyszer rendes alkalom adódna a találkozásra.

Nigel Farage

Fotó: AFP

Nigel Farage szerint nem véletlen, hogy Brüsszel a kvótarendszer miatt eljárással fenyeget, mivel az egész gépezetet a németek irányítják. AZ EP-képviselő azonban meglehetősen szkeptikus a magyarok csatározását illetően, mivel szerinte az Európai Unió a demokrácia szemszögéből nézve nem áll távol az egykori Szovjetuniótól. A politikus leszögezte, Magyarország csak akkor válhat szuverén országgá, ha elhagyja az EU-t. Arra a kérdésre, hogy a politikus rendkívül magabiztos az uniós kilépés előnyeit illetően, a Brexit pedig szép lassan káoszba torkollik, Farage úgy válaszolt:

Mindig nehéz otthagyni a börtönt. Sosem mondtuk, hogy könnyű dolgunk lesz, hiszen pénzügyileg egy egész politikai osztály érdekelt az uniós tagságunkban, de sikerülni fog, ki fogunk lépni.”

Farage az interjúban arról is beszélt, hogy 20 éve nemkívánatos személy az uniós intézményekben, de nem érdekli őt, hogy kedvelik-e vagy sem, „én biztosan nem kedvelem őket” – tette hozzá.

Az előrehozott brit választások kapcsán a politikus elmondta, hogy nem az EU-szimpatizánsok bosszúja volt az eredmény, hiszen azok igazán a liberális demokraták voltak, akik mindössze a voksok 7 százalékát szerezték meg. Farage szerint a konzervatív brit miniszterelnök, Theresa May a kampány során egy rideg, robotszerű, humortalan és a legkevésbé sem őszinte pártvezető képét mutatta, míg a munkáspárti Corbyn „a vagány politikus megtestesítője lett”. Arra a kérdésre, hogy a brit kilépést követően, mi történik majd a szigetországban élő uniós állampolgárok jogaival, a politikus így válaszolt:

Semmi. Ha valaki jogszerűen érkezett, nem éri hátrány, nem lesz változás. Ennek ellenére bevándorláspolitikai szigorra van szükség, és nagyon dühösek leszünk, ha ez elmarad a kilépés után. A lakosságunk évente félmillió fővel növekszik. A józan ész diktálja, hogy véget vessünk ennek a folyamatnak.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

amerika, london, párizs

A techóriás több száz appnak továbbítja a Gmail-felhasználók adatait, pedig ezen gyakorlatát a tavalyi évben elvileg befejezte. Ismét megkérdőjeleződik ezzel a techóriások megbízhatósága.

Cseh lap: kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

A Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap pénteki jegyzetében írt Magyarországról.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

amerika, london, párizs

Folytatódik Trump főbírójelöltjének állítólagos zaklatási botránya. Brett Kavanaugh vádlója feltételeket szab a szenátusi meghallgatásához, közben pedig újabb részletek derültek ki az ügyről.

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

kétharmad

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP győri erős embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselői megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor című műsorának beszélt csalódottságáról.

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

piszkostizenkettő

A rossz színész is színész. De ő még az sem. Statiszta. Karácsony Gergely a színpadon.

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

hajrá, magyarok!

A napokban sokat foglalkoztunk Dzsudzsák Balázzsal és a legújabb klubváltásával. A focista levélben mondta el véleményét a körülötte zajló felhajtásról.

Újabb sokk Németországban: nyugdíjasokat bántalmazott és rabolt ki egy migráns család

Egy öttagú társaság - a rendőrség feltételezése szerint egy migráns család - rabolt ki és bántalmazott súlyosan egy agg német házaspárt a Ruhr-vidéken.

Ha ebből a nyolc szokásból többet is űzöl, akkor téged sajnos minden autós gyűlöl

Bizonyára veletek is előfordult már a közlekedésetek során egy-egy jelenetsor láttán, hogy a pokolra kívántátok embertársatokat. Nem veletek van a baj!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére