Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Farage az EU-ról: "Mindig nehéz otthagyni a börtönt"

2017. június 15. 08:28

Nigel Farage brit EP-képviselőt, a UKIP korábbi vezetőjét egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az uniós intézményekben. A politikus szívesen találkozna Orbán Viktorral, a magyarokat pedig arra biztatja, hogy kövessék a britek példáját.

Farage a Magyar Időknek adott interjúban elmondta, azért tartotta fontosnak, hogy Orbán Viktor és Magyarország védelmére keljen Brüsszelben, mert egy demokratikusan megválasztott és a hazájában nagy népszerűségnek örvendő politikusról van szó.

Ámulva néztem, ahogy ott ül az Európai Parlamentben, amelynek a tagjai szinte szétszedték. Úgy gondolom, hogy Orbán úr rendelkezik egy bizonyos érvkészlettel, amelyből még nem vonta le a megfelelő és logikus következtetéseket”

– mondta a Brexit-párti politikus, aki szerint Magyarország is jobban járna, ha kilépne az Európai Unióból.

A magyar kormány már többször leszögezte: nem áll szándékában kilépni az EU-ból, Brüsszelnek azonban változásokra van szüksége és tiszteletben kell tartania a tagállamok szuverenitását.

A brit politikus, Donald Trump jó barátja azt is elárulta, hogy csak futólag volt szerencséje találkozni a magyar miniszterelnökkel, de szeretné, ha egyszer rendes alkalom adódna a találkozásra.

Nigel Farage

Fotó: AFP

Nigel Farage szerint nem véletlen, hogy Brüsszel a kvótarendszer miatt eljárással fenyeget, mivel az egész gépezetet a németek irányítják. AZ EP-képviselő azonban meglehetősen szkeptikus a magyarok csatározását illetően, mivel szerinte az Európai Unió a demokrácia szemszögéből nézve nem áll távol az egykori Szovjetuniótól. A politikus leszögezte, Magyarország csak akkor válhat szuverén országgá, ha elhagyja az EU-t. Arra a kérdésre, hogy a politikus rendkívül magabiztos az uniós kilépés előnyeit illetően, a Brexit pedig szép lassan káoszba torkollik, Farage úgy válaszolt:

Mindig nehéz otthagyni a börtönt. Sosem mondtuk, hogy könnyű dolgunk lesz, hiszen pénzügyileg egy egész politikai osztály érdekelt az uniós tagságunkban, de sikerülni fog, ki fogunk lépni.”

Farage az interjúban arról is beszélt, hogy 20 éve nemkívánatos személy az uniós intézményekben, de nem érdekli őt, hogy kedvelik-e vagy sem, „én biztosan nem kedvelem őket” – tette hozzá.

Az előrehozott brit választások kapcsán a politikus elmondta, hogy nem az EU-szimpatizánsok bosszúja volt az eredmény, hiszen azok igazán a liberális demokraták voltak, akik mindössze a voksok 7 százalékát szerezték meg. Farage szerint a konzervatív brit miniszterelnök, Theresa May a kampány során egy rideg, robotszerű, humortalan és a legkevésbé sem őszinte pártvezető képét mutatta, míg a munkáspárti Corbyn „a vagány politikus megtestesítője lett”. Arra a kérdésre, hogy a brit kilépést követően, mi történik majd a szigetországban élő uniós állampolgárok jogaival, a politikus így válaszolt:

Semmi. Ha valaki jogszerűen érkezett, nem éri hátrány, nem lesz változás. Ennek ellenére bevándorláspolitikai szigorra van szükség, és nagyon dühösek leszünk, ha ez elmarad a kilépés után. A lakosságunk évente félmillió fővel növekszik. A józan ész diktálja, hogy véget vessünk ennek a folyamatnak.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

amerika, london, párizs

Miután kedd este négy ember súlyosan megsérült egy ismeretlen tettes által elkövetett marseille-i késes támadásban, a bevándorláspárti média már kész tényként közölte, hogy nincs ok az aggodalomra, csupán egy hétköznapi hajléktalanról van szó. Ez azonban nem volt igaz.

Tarlós István útépítési programot indít az összes budapesti földút leaszfaltozására

Szilárd útburkolattal látják el az összes budapesti földutat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak az aszfaltozásra - jelentette be Tarlós István. A budapesti főpolgármester emellett még repülészárlat elrendelését is kezdeményezi az éjfél és reggel öt óra közötti időszakra a Liszt Ferenc repülőtér környékén lakók nyugalma biztosítása érdekében.

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

amerika, london, párizs

A nyíltan bevándorláspárti német Zöldek azt követelik Webertől, hogy rakja ki a Fideszt az Európai Néppártból. Hans-Peter Friedrich, a német szövetségi parlament alsóházának, a Bundestagnak a bajor konzervatív alelnöke viszont határozottan visszautasította pénteken Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök azon megjegyzését, hogy a Fideszt ki kellene zárni az európai pártcsaládjából.

Tibi atya, az örök kamasz

Tibi atya, az örök kamasz

piszkostizenkettő

Tibi atya, ez a grafikai eszközökkel létrehozott, interneten fellelhető alkoholista pap, ez a be nem azonosítható - épp ezért bátor - entitás ismét szerepzavarba esett, és a pucér nős vicceken, a seggrészegen hasra esős poénokon röhögcsélés, no meg a bögre és pólóárusítás mellett belekotnyeleskedett a felnőttek dolgába.

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek"

Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.

Kezdik belátni a németek: nem lehet mit kezdeni az afrikai migránsokkal

Egyre több migránst toloncolnak ki a németek, miután belátták: nem lehet ennyi képzetlen migránst befogadni.

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

amerika, london, párizs

A brit kormány határozottan elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik harcosának felesége visszatérjen a szigetországba, azonban Jeremy Corbyn szívesen látná Nagy-Britanniában.

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

amerika, london, párizs

Az uniós határvédelmi ügynökség saját statisztikájában kénytelen volt elismerni, hogy az olasz belügyminiszter bevándorlásellenes politikája sikeres.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére