Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Farage az EU-ról: "Mindig nehéz otthagyni a börtönt"

2017. június 15. 08:28

Nigel Farage brit EP-képviselőt, a UKIP korábbi vezetőjét egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az uniós intézményekben. A politikus szívesen találkozna Orbán Viktorral, a magyarokat pedig arra biztatja, hogy kövessék a britek példáját.

Farage a Magyar Időknek adott interjúban elmondta, azért tartotta fontosnak, hogy Orbán Viktor és Magyarország védelmére keljen Brüsszelben, mert egy demokratikusan megválasztott és a hazájában nagy népszerűségnek örvendő politikusról van szó.

Ámulva néztem, ahogy ott ül az Európai Parlamentben, amelynek a tagjai szinte szétszedték. Úgy gondolom, hogy Orbán úr rendelkezik egy bizonyos érvkészlettel, amelyből még nem vonta le a megfelelő és logikus következtetéseket”

– mondta a Brexit-párti politikus, aki szerint Magyarország is jobban járna, ha kilépne az Európai Unióból.

A magyar kormány már többször leszögezte: nem áll szándékában kilépni az EU-ból, Brüsszelnek azonban változásokra van szüksége és tiszteletben kell tartania a tagállamok szuverenitását.

A brit politikus, Donald Trump jó barátja azt is elárulta, hogy csak futólag volt szerencséje találkozni a magyar miniszterelnökkel, de szeretné, ha egyszer rendes alkalom adódna a találkozásra.

Nigel Farage

Fotó: AFP

Nigel Farage szerint nem véletlen, hogy Brüsszel a kvótarendszer miatt eljárással fenyeget, mivel az egész gépezetet a németek irányítják. AZ EP-képviselő azonban meglehetősen szkeptikus a magyarok csatározását illetően, mivel szerinte az Európai Unió a demokrácia szemszögéből nézve nem áll távol az egykori Szovjetuniótól. A politikus leszögezte, Magyarország csak akkor válhat szuverén országgá, ha elhagyja az EU-t. Arra a kérdésre, hogy a politikus rendkívül magabiztos az uniós kilépés előnyeit illetően, a Brexit pedig szép lassan káoszba torkollik, Farage úgy válaszolt:

Mindig nehéz otthagyni a börtönt. Sosem mondtuk, hogy könnyű dolgunk lesz, hiszen pénzügyileg egy egész politikai osztály érdekelt az uniós tagságunkban, de sikerülni fog, ki fogunk lépni.”

Farage az interjúban arról is beszélt, hogy 20 éve nemkívánatos személy az uniós intézményekben, de nem érdekli őt, hogy kedvelik-e vagy sem, „én biztosan nem kedvelem őket” – tette hozzá.

Az előrehozott brit választások kapcsán a politikus elmondta, hogy nem az EU-szimpatizánsok bosszúja volt az eredmény, hiszen azok igazán a liberális demokraták voltak, akik mindössze a voksok 7 százalékát szerezték meg. Farage szerint a konzervatív brit miniszterelnök, Theresa May a kampány során egy rideg, robotszerű, humortalan és a legkevésbé sem őszinte pártvezető képét mutatta, míg a munkáspárti Corbyn „a vagány politikus megtestesítője lett”. Arra a kérdésre, hogy a brit kilépést követően, mi történik majd a szigetországban élő uniós állampolgárok jogaival, a politikus így válaszolt:

Semmi. Ha valaki jogszerűen érkezett, nem éri hátrány, nem lesz változás. Ennek ellenére bevándorláspolitikai szigorra van szükség, és nagyon dühösek leszünk, ha ez elmarad a kilépés után. A lakosságunk évente félmillió fővel növekszik. A józan ész diktálja, hogy véget vessünk ennek a folyamatnak.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére