Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ezúttal nem volt miért örömködnie a Soros-féle Avaaznak

2018. április 11. 10:52

A világ legnagyobb, legkiterjedtebb online aktivistahálózata a francia, a német és az olasz választásokat követően Magyarországon is beavatkozott a bevándorlásellenes, nemzeti erőkkel szemben. Ezúttal azonban semmifajta sikert nem sikerült felmutatniuk.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Facebook üzenetküldő applikációját gyakorlatilag teljesen elárasztották az április 8-i magyarországi választásokat megelőzően azok a hirdetések, melyek az Orbán Viktor elleni összefogásra és szavazásra szólítottak fel az Avaaz nevében.

Soros György

Fotó: AFP

A szervezet nyíltan felvállalt célja az volt, hogy megakadályozzák a Fidesz többségét, illetve ahogy fogalmaztak, itt a lehetőség, hogy

országos szinten is megismételjék a Fidesz hódmezővásárhelyi vereségét.”

A Soros György által támogatott, 46 millió tagot számláló, 194 országban jelen lévő aktivistasereg tevékeny szerepet játszott korábban a francia, a német és az olasz választási kampányban is, mindenütt a jobboldali, nemzeti és bevándorlásellenes pártokat, jelölteket támadva.

Az ezekben az országokban elért sikereikről rendre egy körlevél formájában is beszámoltak. Emmanuel Macron Le Pen feletti győzelme után például köszönetüket fejezték ki minden tagjuknak, hogy Hollandia után Franciaországban is legyőzték a „jobboldali populistákat”, és láthatóan sem pénzt, sem időt és energiát nem sajnáltak, hogy „helyes” irányba tereljék a választókat.

Bár az olasz választás már kevésbé alakult kedvezően számukra, az eredmények nyilvánosságra kerülése után ismét azzal büszkélkedtek egy belső körlevélben, hogy a közbenjárásukkal sikerült megakadályozni, hogy a bevándorlásellenes jobbközép párszövetség elérje a 40 százalékot, ezzel pedig önállóan alakítsanak kormányt.

Magyarország esetében a Fidesz-KDNP kétharmados – magas részvétel mellett elért – választási győzelme után nagy a csend. Nem hiába.

A Soros-szervezet technikája, hogy a választási törvényt megkerülve, úgynevezett „harmadik személyként” szállnak be a kampányokba, így ellenőrizetlenül, rengeteg pénzt tehetnek bele a mozgósításba, míg egy hivatalos jelöltnek erre csak korlátozott lehetősége van.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére