Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ezúttal az amerikaiaknak mutattunk példát, hogyan kell védeni az üldözött keresztényeket

2018. június 26. 17:30

Amerikában mintának tekintik az üldözött keresztények magyar segítését - derült ki a Miniszterelnökség közleményéből.

Mint olvasható, Washingtonban tárgyalt Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkára. A június 19-24-i látogatás célja a hitük miatt üldözött keresztény közösségek érdekében és a vallásszabadság védelmében végzett magyar és amerikai kormányzati tevékenység összehangolása és a Hungary Helps humanitárius program tapasztalatainak átadása volt. 

A helyettes államtitkár az Egyesült Államok külügyminisztériumában bemutatta a magyar kormány közel-keleti és afrikai újjáépítési programjait, felajánlva azok tapasztalatait. A felek együttműködésről állapodtak meg a vallásszabadság védelmében. Ezt követően Magyarország meghívást kapott a témában hamarosan Washingtonban tartandó miniszteri konferenciára.

Azbej Tristan tárgyalt az Egyesült Államok nemzetközi segélyezési fejlesztési ügynöksége, a USAID vezetőivel is.

A több milliárd dollár keretű program vezetői elismeréssel nyilatkoztak a Hungary Helps programról, kiemelve, hogy

azt mintának tekintik a Mike Pence alelnök által bejelentett és a közeljövőben induló, üldözött keresztényeket támogató programjuk számára." 

Mindemellett a kopt keresztények védelmét célul kitűző Coptic Solidarity világszervezet csúcstalálkozóján, a Capitoliumban is méltatták a magyar kiállást. Az Egyiptomban és a diaszpórában élő kopt közösség vezetőin kívül French Hill és Chris Smith kongresszusi képviselők is Magyarország útmutató tevékenységét emelték ki. David Alton, az angliai Lordok Háza tagja szerint

a keresztény gyökerű világnak köszönetet kellene mondania Magyarországnak, nem pedig a Soros György szervezetei által az országról terjesztett rágalmakat visszhangoznia."

A helyettes államtitkár több jószolgálati szervezettel, valamint az Egyesült Államok Nemzetközi Vallásszabadságért Felelős Bizottságának biztosával is megbeszélést folytatott – olvasható.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére