Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ezért lesz ott a 888 a Békemeneten

2018. március 14. 15:33

A béke nem a mi műfajunk, számunkra ezért kicsit mást jelent a Békemenet, mint a legtöbb résztvevő számára. A CÖF szerint a meneten részt vevő lengyel barátainkkal együtt azt üzenjük Európának, hogy a közép-európai népek nagyon érzékenyek a szabadságukra és a függetlenségükre - e mellett maximálisan ki tudunk állni. A hírek szerint több mint ezer lengyel is részt vesz a meneten, nekik pedig külön örülünk.
A 888.hu kiáll Magyarország mellett és elítéli Sorost és a bevándorlást

Mint azt olvasóink tudják, a 888.hu is részt vesz a Békemeneten. Szerkesztőségünk fontosnak tartotta, hogy ilyen módon mutassuk ki a szolidaritásunkat a jobboldali közösséggel és a nemzeti kormánnyal.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Azt azonban érdemes hozzátenni, hogy a béke nem a 888.hu műfaja. Kampány van, árad a hazugságtenger a balliberális, a Jobbikhoz köthető és a Simicska-médiumokból. Kampány van, tehát harc van. A tét pedig óriási: egy erős, stabil, a nemzeti érdekek mentén politizáló kormány nyeri el a kormányzás jogát vagy pedig egy megosztott, káoszt és bizonytalanságot szító, külföldről támogatott, egymással folyamatosan civakodó, tehát gyenge kormány következik?

A jelenlegi kormány harcban áll Brüsszellel és Sorossal a bevándorlás kérdésében. A nemzeti kormány kiáll a mellett az elképzelés mellett, hogy minden országnak joga van dönteni arról, hogy kivel szeretne együtt élni, kiket enged be a hazájába. Brüsszel és Soros erős ellenfelek számunkra, akiket csak egy erős felhatalmazással bíró kormány képes megállítani.

A választásokon a nemzeti kormánnyal szemben a születőben levő Frankenstein-koalíció indul – közös bőrbe varrt politikai hullák. Ha valamilyen csoda folytán sikerülne többséget szerezniük, az katasztrofális hatással lenne az ország jövőjére. Egy egységes kormány helyett egy sokszínű, egymással marakodó társaság kerülne hatalomra, amely a gyengesége miatt biztosan kiszolgáltatná Magyarországot a bevándorlás kérdésében is.

Fontosnak tartjuk tehát a kiállást a nemzeti kormány és főként Magyarország mellett – ez a béke üzenete. Ezt fogják képviselni a Békemeneten részt vevő emberek.

De ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk azokkal szemben, akik veszélyeztetik a békét, a biztonságunkat és végső soron Magyarország jövőjét. Ezeknek az érdekeknek a legfőbb finanszírozója Soros György. Ezért mi a Békemeneten a Soros elleni elszántságunkat szeretnénk demonstrálni, méghozzá ilyen táblákkal:

Gyertek velünk, álljunk ki az értékeinkért és álljunk ki az értékeinket veszélyeztetők ellen is!

CÖF: kiállás Magyarország mellett

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által március 15-ére meghirdetett Békemenet nem valaki ellen irányul, hanem ez kiállás Magyarország mellett – jelentette ki a CÖF alapítója kedden Budapesten a nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Csizmadia László úgy folytatta: ezért pártállástól függetlenül mindazok részvételére számítanak a rendezvényen, akik biztonságos életet szeretnének a magyar asszonyok, anyák és gyermekek számára.

Hozzátette: a meneten részt vevő lengyel barátaikkal együtt azt üzenik Európának, hogy a közép-európai népek nagyon érzékenyek a szabadságukra és a függetlenségükre.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője hangsúlyozta, demonstrálni kívánják, hogy a belső és külső ellenféllel szemben egyaránt megvédik az elmúlt nyolc évben elért eredményeket.

Úgy vélekedett: a Békemenet azért vált ki olyan nagy aggodalmat a baloldal részéről, mert a nemzeti erők győzelme alapjaiban rendítheti meg a nemzet ellenében dolgozó erőket.

A közelgő országgyűlési választáson az a tét, hogy Magyarország magyar marad vagy bevándorlóországgá válik – mondta ifj. Lomnici Zoltán.

Sok lengyel jön

A Gazeta Polska című lengyel konzervatív napilap körül szerveződő polgári körök tagjai idén immár hatodik alkalommal vesznek részt a március 15-i ünnepségeken a Civil Összefogás Fórum (CÖF) meghívására.

A Gazeta Polska és a CÖF közötti együttműködés keretében évente egy-két alkalommal magyarok is kiutaznak Lengyelországba. Legutóbb 2016 végén kísértük el a CÖF-öt Krakkóba, ahol 300 szellemi honvédő tapasztalhatta meg, hogy mit is jelent a lengyel-magyar barátság.

300 szellemi honvédő bevette Krakkót

A szerdai napon több mint 300 szellemi honvédőnk indul Krakkóba, hogy részt vegyen Lengyelország függetlenségének ünnepi megemlékezésén - állt a CÖF november 9-i közleményében. Kik azok a szellemi honvédők, és miért vesznek részt Lengyelország függetlenség napi megemlékezésén? Egyáltalán miben áll a lengyel-magyar barátság? A 888.hu riportja Krakkóból.

A lengyel kormányfői hivatal honlapján elérhető videofelvétel szerint Morawiecki a találkozón megköszönte a Budapestre készülő lengyelek szolidaritását "a magyar testvérnemzettel", azt, hogy tevékenységüknek köszönhetően "virágoznak a két társadalom közötti informális kapcsolatok".

A lengyelek és a magyarok együtt próbálják "átalakítani Európát a valódi szabadság, szolidaritás, igazságosság szellemében" – fogalmazott Morawiecki, aki úgy vélte, hogy ez a jelenlegi körülmények között nem mindig könnyű, így "érdemes együtt tartani".

Információink szerint a március 15-i ünnepségre érkező lengyelek száma meghaladhatja az ezret is. Csizmadia László CÖF-vezető kérdésünkre elmondta, hogy a lengyel delegáció a Békemenet elején kap helyet, a 3-4. sor után következnek.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

szabad vasárnap

A Star Wars-univerzum kétségkívül generációkat meghatározó világ a filmtörténelemben. Az első trilógia klasszisra sikeredett, a folytatások viszont már hagytak némi kívánnivalót maguk után.

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

amerika, london, párizs

A techóriás több száz appnak továbbítja a Gmail-felhasználók adatait, pedig ezen gyakorlatát a tavalyi évben elvileg befejezte. Ismét megkérdőjeleződik ezzel a techóriások megbízhatósága.

Cseh lap: kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

A Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap pénteki jegyzetében írt Magyarországról.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

amerika, london, párizs

Folytatódik Trump főbírójelöltjének állítólagos zaklatási botránya. Brett Kavanaugh vádlója feltételeket szab a szenátusi meghallgatásához, közben pedig újabb részletek derültek ki az ügyről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére