Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Ezekről döntött a kormányzat

888.hu

2015. november 5. 20:30

Továbbra sem támogatja Magyarország a németek befogadáspárti politikáját és többször kapnak majd enni a gyerekek.

Erről döntött a magyar kormány a héten:.

1. Nem támogatjuk a német ’welcome-politikát’

Miután Angela Merkel német kancellárbejelentette, hogy erőltetni fogja, hogy az Európába érkező migránsokat elosszák az uniós tagállamok között, a magyar kormány is reagált a kijelentésre. Lázár János szerint ezzel a német kormány rá akarja kényszeríteni akaratát Európára, amit azonban nem tehetnek meg. Ha a németek lelkiismeret-furdalás, vagy bármi más miatt úgy döntenek, hogy bevándorlókat fogadnak be, azt megtehetik, azonban erre más országokat nem kötelezhetnek.

Fotó: MTI Fotóbank

A magyar kormány álláspontja, hogy nem a betelepítés támogatóinak álmait, hanem a magyar emberek akaratát kell szem előtt tartani. Lázár megismételte, hogy a kvótarendszer egy meghívó Európába azoknak, akik rosszabbul élnek, mint az európaiak.

Lázár a V4-ek együttműködését példaértékűnek tartja és hozzátette, hogy a magyar kormány továbbra is fenntartja a négy déli megyére vonatkozó rendkívüli eljárásrendet.

Nem fogadunk vissza senkit.”

A miniszter szerint jelenleg 40 ezer migránst küldenének vissza Magyarországra, azonban a magyar kormány nem hajlandó őket befogadni. Azoknak a migránsoknak az esetét pedig vizsgálják, akik sajtóhírek szerint hazánkban ragadtak.

2. Négyszer kapnak majd enni a gyerekek

Arról is döntött a kormány, hogy 2017-től négyszeri étkezést biztosítanak a gyerekeknek. Emellett pedig a mini, munkahelyi- és családi bölcsik létrehozását is egyszerűsítené a kormányzat, hogy könnyebb legyen létrehozni és fenntartani ezeket.A pedagógus életpályamodellt pedig kiterjesztik a bölcsődei dolgozókra is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére