Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
fehér férfi
 
 
 
 

Ez történik, ha kamasz fiúk válnak a genderlobbi célpontjaivá

2018. június 4. 14:22

Ki emlékszik már arra a széles körű felháborodásra, amely azt követően tört ki, hogy tavaly márciusban a H&M divatcikkeket forgalmazó vállalat bejelentette egy új, gendersemleges ruhakollekciót fog a piacra dobni? Senki. És miért? Mert a divatmárka bejelentését valójában nem is követte felháborodás, negatív visszhang. Hiszen sajnos megszoktuk már, hogy a balliberálisok, a feministák és a teljes LMBTQ-lobbi által világra hozott identitáspolitika a mindennapjaink részévé vált.

Nagy-Britanniában ugyanezen okból szintén elmaradt a társadalom józan reakciója, miután ugyancsak tavaly néhány iskola úgy döntött, az iskolai egyenruhákat érintő szabályokat módosítják. Méghozzá úgy, hogy eltörlik a fiúknak előírt nadrág és a lányoknak előírt szoknya viselését annak érdekében, hogy bevezessék az úgynevezett "nemsemleges" öltözéket, amely egy speciálisan megtervezett nadrág, melyet fiúk és lányok egyaránt viselhetnek.

Ahogyan a H&M genderlobbit kiszolgáló piaci döntése sem váltott ki különösebb reakciót az európaiakból, úgy Nagy-Britanniában az iskolai egyenruhákat érintő reformok sem izgatták kifejezetten a szülőket. Úgy érveltek, ez egy olyan döntés, amely az egyenlőséget hivatott képviselni, mivel a fiúk tulajdonképpen ugyanúgy nadrágban fognak járni, a lányok pedig már nagyon régóta megbarátkoztak a nadrágviselés ötletével. Ráadásul szerintük a reform lehetőséget ad azoknak a diákoknak, akik még nem döntötték el a "társadalomban betöltendő nemüket", hogy elkerüljék ezáltal a kirekesztést, csúfolást.

Bőrszín alapján döntötték el, ki fizet az italokért - persze a fehérek kárára

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

Csakhogy a történet itt nem állt meg, a genderlobbinak ez nem volt elég. A lelkes, hagyományoktól teljesen elszakadt iskolavezetők pedig tapsikolva asszisztáltak a gyermeki lelkeknek a tolerancia nevében történő megcsonkításához. Emellett az establishment média is támogató módon számolt be ezekről az esetekről. Sőt, egyesek még olyan publicisztikákat írtak, amelyek leplezetlenül amellett ágáltak, hogy

nem elég az egyforma, nemsemleges nadrág viseletének ötlete. Egészítsük ki úgy, hogy mindenki viselhessen ezt is, azt is. Így nemcsak a lányok választhatnának a nadrág és a szoknya közül, hanem a fiúk is."

Nem is kellett sokat várni, két hónappal ezelőtt, 2018 áprilisában meg is jelent a hír, miszerint Anglia egyik legpatinásabb bentlakásos iskolájának igazgatója úgy nyilatkozott, ha egy fiú azt kéri az iskolai vezetőségtől, hogy szoknyát viselhessen, akkor az ügyben illetékesek "ezt a kérést szimpátiával fogják kezelni". Majd hozzátette, "a múltban már volt, hogy egy fiú egy héten keresztül egy hosszú szoknyát viselt nálunk, hogy kifejezze ez ügyben képviselt álláspontját".

De a felháborodás ezután is elmaradt. Pedig a legutóbbi, 2017-es YouGov-felmérés szerint nem élvez többségi támogatást a genderlobbi szülte, "fiúk is hordhassanak szoknyát"  kezdeményezés. Ugyanis a megkérdezettek mindössze 42 százaléka támogatja ezt, szemben azzal a 47 százalékkal, akik ugyan liberálisan közelítenek a kérdéshez, de semmilyen formában nem támogatják, hogy a fiúk lányoknak öltözhessenek.

Kizárólag egy mesterségesen előállított társadalmi dilemmáról van szó, amelyre nincs igénye a brit többségi társadalomnak.

Ugyanakkor beszédes, hogy a fiúk szoknyahordását támogató 42 százaléknyi megkérdezett nemi eloszlása igencsak aránytalan: 48-36 a férfiak hátrányára. Felmerül a kérdés, miért ennyire fontos a nőknek, hogy egy ilyen kérdésben ennyire destruktív álláspontot támogassanak? Pláne, ha sokuknak a saját fiáról van szó?

De mivel az agymosás természete általában olyan, hogy azt állandóan növelni kell, hogy a kívánt hatás szinten maradjon, Nagy-Britannia és a genderlobbi immár kitermelte az első olyan iskolát, ahol 

a fiúk számára nyáron már kötelező a szoknya viselete a rövidnadrág helyett."

Nem elírás, nem tévedés. Kötelező. Ugyanis az oxfordshire-i Chiltern Edge középiskola – amely 11-16 éves diákokat tanít – úgy rendelkezett, ha a fiúknak nyáron melegük van a már eleve nemsemlegesre fazonírozott hosszúnadrágban, akkor nem hordhatnak rövidnadrágot, helyette szoknyát kell. Gratulálunk.

A leírtak alapján tehát jól kirajzolódik, hogy a genderlobbi mennyire fokozatosan, de ugyanakkor határozottan képes bekebelezni egy teljes nemzetet – amely oly büszke volt a maga konzervatív világlátására, kultúrájára – a megfelelően agymosott, politikai és médiaelitben megtalálható támogatóival.

A kérdés az, hogy a britek most már elérkezettnek látják-e az időt arra, hogy felszólaljanak az efféle deviáns, torz értékrendek erőltetett népszerűsítése ellen? Félő, ha sokáig haboznak, már nem lesz mi mellett kiállniuk...

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A Trudeau-féle libsik rákényszerítik az összes kanadaira az önostorozást

Készülőben van egy új kanadai "nemzeti ünnep", ami arról szólna, hogy a kanadaiak vezekelnének őseik bűnéért.

A német hatóságok azt bizonygatják, hogy ők igenis foglalkoznak a keresztény rabszolgalány ügyével

A német hatóságok azt bizonygatják, hogy ők igenis foglalkoznak a keresztény rabszolgalány ügyével

amerika, london, párizs

A német hatóságok már vizsgálódnak annak a jazidi nőnek az ügyében, aki a hírek szerint nemrég Németországban ismerte fel egykori bántalmazóját, aki az Iszlám Állam katonája volt. Nem is nagyon lehet tudni, hogy melyik a nagyobb szégyen: az, hogy eddig kérdéses volt, hogy egyáltalán nyomoznak-e az ügyben; vagy az, hogy az áldozat Irakban nagyobb biztonságban érzi magát, mint Stuttgartban.

Kövér: az erős hitű, öntudatos nemzetek lesznek sikeresek a 21. században

Kövér: az erős hitű, öntudatos nemzetek lesznek sikeresek a 21. században

kétharmad

Azok a nemzetek bizonyulnak majd sikeresnek a 21. században, amelyeknek erős lesz a hitük és az öntudatuk - jelentette ki az Országgyűlés elnöke vasárnap Sárváron, a település várossá nyilvánításának ötvenedik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Fergetegesnek ígérkezik a karneváli buli Debrecenben

Tizenhat virágkocsi, köztük egy óriás virágtigris vonul majd végig augusztus 20-án az idei, sorrendben 49. debreceni virágkarneválon, a kompozíciók elkészítéséhez több százezer élő és száraz virágot használtak fel, köztük azt a 670 ezer szál dáliát, ami Hollandiából érkezett a cívisvárosba. A tapasztalatok szerint augusztus 20-án megduplázódik Debrecen több mint 210 ezres lélekszáma.

25 ezer ember látta a helyszínen a Csíksomlyói passiót

25 ezer ember látta a helyszínen a Csíksomlyói passiót

szabad vasárnap

A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Csíksomlyói passió című előadás szabadtérre átalakított verzióját 25 ezer néző látta a csíksomlyói Nyeregben szombaton.

Ilyen lesz az időjárás a jövő héten

A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

A skót fiatalok többsége hallani sem akar még több bevándorlóról

A skót tinédzserek mindössze 15 százaléka szeretné, ha több bevándorló érkezne az országába, ami komoly csapást jelent a Skóciában székelő bevándorláspárti csoportosulásoknak.

Ujhelyi István ismét bizonyította, miért ő az MSZP főbohóca

Ujhelyi István ismét bizonyította, miért ő az MSZP főbohóca

kinyílott a pitypang

A szocialisták brüsszeli politikusa szerint Szent István is Soros-ügynök a kormánypártok logikája alapján. Hogy mindez miért is kívánkozott ki Ujhelyiből augusztus 20-a előtt, annak megfejtését rábízzuk az olvasókra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére