Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
fehér férfi
 
 
 
 

Ez történik, ha kamasz fiúk válnak a genderlobbi célpontjaivá

2018. június 4. 14:22

Ki emlékszik már arra a széles körű felháborodásra, amely azt követően tört ki, hogy tavaly márciusban a H&M divatcikkeket forgalmazó vállalat bejelentette egy új, gendersemleges ruhakollekciót fog a piacra dobni? Senki. És miért? Mert a divatmárka bejelentését valójában nem is követte felháborodás, negatív visszhang. Hiszen sajnos megszoktuk már, hogy a balliberálisok, a feministák és a teljes LMBTQ-lobbi által világra hozott identitáspolitika a mindennapjaink részévé vált.

Nagy-Britanniában ugyanezen okból szintén elmaradt a társadalom józan reakciója, miután ugyancsak tavaly néhány iskola úgy döntött, az iskolai egyenruhákat érintő szabályokat módosítják. Méghozzá úgy, hogy eltörlik a fiúknak előírt nadrág és a lányoknak előírt szoknya viselését annak érdekében, hogy bevezessék az úgynevezett "nemsemleges" öltözéket, amely egy speciálisan megtervezett nadrág, melyet fiúk és lányok egyaránt viselhetnek.

Ahogyan a H&M genderlobbit kiszolgáló piaci döntése sem váltott ki különösebb reakciót az európaiakból, úgy Nagy-Britanniában az iskolai egyenruhákat érintő reformok sem izgatták kifejezetten a szülőket. Úgy érveltek, ez egy olyan döntés, amely az egyenlőséget hivatott képviselni, mivel a fiúk tulajdonképpen ugyanúgy nadrágban fognak járni, a lányok pedig már nagyon régóta megbarátkoztak a nadrágviselés ötletével. Ráadásul szerintük a reform lehetőséget ad azoknak a diákoknak, akik még nem döntötték el a "társadalomban betöltendő nemüket", hogy elkerüljék ezáltal a kirekesztést, csúfolást.

Bőrszín alapján döntötték el, ki fizet az italokért - persze a fehérek kárára

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

Csakhogy a történet itt nem állt meg, a genderlobbinak ez nem volt elég. A lelkes, hagyományoktól teljesen elszakadt iskolavezetők pedig tapsikolva asszisztáltak a gyermeki lelkeknek a tolerancia nevében történő megcsonkításához. Emellett az establishment média is támogató módon számolt be ezekről az esetekről. Sőt, egyesek még olyan publicisztikákat írtak, amelyek leplezetlenül amellett ágáltak, hogy

nem elég az egyforma, nemsemleges nadrág viseletének ötlete. Egészítsük ki úgy, hogy mindenki viselhessen ezt is, azt is. Így nemcsak a lányok választhatnának a nadrág és a szoknya közül, hanem a fiúk is."

Nem is kellett sokat várni, két hónappal ezelőtt, 2018 áprilisában meg is jelent a hír, miszerint Anglia egyik legpatinásabb bentlakásos iskolájának igazgatója úgy nyilatkozott, ha egy fiú azt kéri az iskolai vezetőségtől, hogy szoknyát viselhessen, akkor az ügyben illetékesek "ezt a kérést szimpátiával fogják kezelni". Majd hozzátette, "a múltban már volt, hogy egy fiú egy héten keresztül egy hosszú szoknyát viselt nálunk, hogy kifejezze ez ügyben képviselt álláspontját".

De a felháborodás ezután is elmaradt. Pedig a legutóbbi, 2017-es YouGov-felmérés szerint nem élvez többségi támogatást a genderlobbi szülte, "fiúk is hordhassanak szoknyát"  kezdeményezés. Ugyanis a megkérdezettek mindössze 42 százaléka támogatja ezt, szemben azzal a 47 százalékkal, akik ugyan liberálisan közelítenek a kérdéshez, de semmilyen formában nem támogatják, hogy a fiúk lányoknak öltözhessenek.

Kizárólag egy mesterségesen előállított társadalmi dilemmáról van szó, amelyre nincs igénye a brit többségi társadalomnak.

Ugyanakkor beszédes, hogy a fiúk szoknyahordását támogató 42 százaléknyi megkérdezett nemi eloszlása igencsak aránytalan: 48-36 a férfiak hátrányára. Felmerül a kérdés, miért ennyire fontos a nőknek, hogy egy ilyen kérdésben ennyire destruktív álláspontot támogassanak? Pláne, ha sokuknak a saját fiáról van szó?

De mivel az agymosás természete általában olyan, hogy azt állandóan növelni kell, hogy a kívánt hatás szinten maradjon, Nagy-Britannia és a genderlobbi immár kitermelte az első olyan iskolát, ahol 

a fiúk számára nyáron már kötelező a szoknya viselete a rövidnadrág helyett."

Nem elírás, nem tévedés. Kötelező. Ugyanis az oxfordshire-i Chiltern Edge középiskola – amely 11-16 éves diákokat tanít – úgy rendelkezett, ha a fiúknak nyáron melegük van a már eleve nemsemlegesre fazonírozott hosszúnadrágban, akkor nem hordhatnak rövidnadrágot, helyette szoknyát kell. Gratulálunk.

A leírtak alapján tehát jól kirajzolódik, hogy a genderlobbi mennyire fokozatosan, de ugyanakkor határozottan képes bekebelezni egy teljes nemzetet – amely oly büszke volt a maga konzervatív világlátására, kultúrájára – a megfelelően agymosott, politikai és médiaelitben megtalálható támogatóival.

A kérdés az, hogy a britek most már elérkezettnek látják-e az időt arra, hogy felszólaljanak az efféle deviáns, torz értékrendek erőltetett népszerűsítése ellen? Félő, ha sokáig haboznak, már nem lesz mi mellett kiállniuk...

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hihetetlen gólokkal úszott el a feljutási esélyünk a Nemzetek Ligájában

Hihetetlen gólokkal úszott el a feljutási esélyünk a Nemzetek Ligájában

hajrá, magyarok!

Egy elképesztően sok hibával tarkított meccsen a magyar labdarúgó-válogatott döntetlent játszott Észtországban.

A brit adófizetők 2 millió fontjába kerül a szélsőséges imám védelme

A brit adófizetők 2 millió fontjába kerül a szélsőséges imám védelme

amerika, london, párizs

A brit hatóságok körülbelül kétmillió fontot fordítanak a hírhedt szélsőséges, Anjem Choudary hitszónok védelmére. A pakisztáni származású férfit a héten idő előtt kiengedték a börtönből, de további ellenőrzésére fokozott óvintézkedésekkel készülnek.

Úgy tűnik, hogy ma az Iszlám Állam lecsapott Kölnben

Rendőri akcióval véget ért a túszejtés a németországi Kölnben hétfő délután, az elkövető súlyosan megsebesült.

Miközben az illetékesek a homokba dugják a fejüket, a börtönökben egyre többen radikalizálódnak

A brit igazságügyi minisztérium megakadályozta egy tanulmány elkészítését, amely azt vizsgálta volna, hogy az elítéltek miért térnek át az iszlámra olyan nagy számban a nagy-britanniai börtönökben. A tanulmány azért is lett volna fontos, mert nemcsak az iszlám hitre térők száma növekedett meg, hanem kiugróan sokan radikalizálódnak is a szigetország büntetés-végrehajtási intézményeiben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A hétfő legfontosabb hírei egy helyen.

Bezzegrománia: tavaly naponta 600 román hagyta el a saját hazáját

Bezzegrománia: tavaly naponta 600 román hagyta el a saját hazáját

amerika, london, párizs

A vágyvezérelt baloldali újságírók hetente tolnak egy bezzegromániát, de általában elhallgatják, hogy az ország a társadalmi és a politikai csőd szélén táncol, a gazdasága romokban hever, a politikai vezetése pedig csupán Brüsszel és Washington helytartójaként működik.

Győzni kell az észtek ellen, hogy legyen miért számolgatni

Győzni kell az észtek ellen, hogy legyen miért számolgatni

hajrá, magyarok!

Hétfőn este Tallinnban lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában.

"Ez a nemzedék gonosz nemzedék"

"Ez a nemzedék gonosz nemzedék"

szabad vasárnap

Tizenkét évvel ezelőtt, 2006. október 15-én verték halálra Szögi Lajos tiszavasvári tanárembert.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére