Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Ez Soros terve

2017. szeptember 25. 21:58

A baloldal politikai szervilizmusát, a bárkinek való behódolás utáni vágyát (a Szovjetunió, most meg a Nyugat) mi sem bizonyítja jobban, mint a Soros-terv következetes tagadása. Az alábbiakban bemutatjuk az amerikai milliárdos tervét.

A baloldal és csatlósai, a baloldali médiumok következetesen tagadják a Soros-terv létezését, Szanyi Tibor legutóbb csupán annyit mert elismerni, hogy Soros létezik. Se több, se kevesebb. Létezik és kész! Ennyire futja a magyar baloldaltól. Segítünk eligazodni a baloldali média által elhallgatott hírek világában.

Beszéljünk a Soros-tervről

Soros György, a migrációs válság eszkalálódása közepette kétszer is kifejtette véleményét arról, hogy miként kellene az Európai Uniónak eltartania több millió muzulmán bevándorlót. A hazai sorosjugend-hálózat a bevándorlási válság első percétől egészen a mai napig az illegális migráció és az embercsempészet mellett tette le a voksát, ma már azonban tagadják a Soros-tervet.

A milliárdos spekuláns 2015-ben és 2016-ban két publikációban is kifejtette véleményét az európai migrációs válságról.

Az általa alapított prágai Project Syndicate szájton, valamint az általa is pénzelt Foreign Policy magazinban jelentette meg a „Soros-tervként” elhíresült akcióterveit.

A Rebuilding the Asylum System (A menekültrendszer újjáépítése) címet viselő dokumentumban leírja, hogy az Európai Unió tagállamai önzők és saját nemzetállami törekvéseiket tarják szem előtt, amely káros az unió egészére nézve. Soros szerint az Európai Unió a határain kívül is humanitárius és gazdasági felzárkózást célzó programokat kellene, hogy végezzen, így idejekorán ki tudná szűrni Brüsszel azokat, akikre szükség van Európában.

Azonban a Soros-terv tartalmaz pár pragmatikusabb, az európai emberek életére sokkal nagyobb befolyással lévő, jövőben végrehajtandó utasítást is:

  • az Európai Uniónak az elkövetkezőkben megközelítőleg évi egymillió menedékkérő befogadására kell felkészülnie.
  • az Európába érkező migránsokat fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia a befogadó országoknak.
  • az EU élére kell, hogy álljon annak a globális kezdeményezésnek, amelynek célja, hogy Libanonnak, Jordániának és Törökországnak megfelelő segítséget nyújtsanak a három országban tartózkodó összesen négymillió menekült ellátásához.
  • az európai uniós állampolgárok adójából az uniónak évente 8-10 milliárd euróval kellene támogatnia a migránsországokat.

Soros szerint emellett az EU-nak lendületbe kell hoznia az NGO-kat, hogy támogassák a nemzetközi migrációt. Soros tervét az általa birtokolt baloldali médiumok, (444, Átlátszó, Kettős Mérce) és az általa pénzelt "civil szervezetek" csont nélkül hajtják végre.

Magyarán a TASZ, a 444 és a Helsinki Bizottság bűvkörében élők a mesterségesen gerjesztett, az európai létformára végzetes veszélyt jelentő döntés végrehajtói.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Simán nyert a Fidesz jelöltje Békéscsabán

A békéscsabai időközi választást a Fidesz jelöltje nyerte meg.

Ausztriában nem lehet többé törökül letenni a jogsit

Ausztriában nem lehet többé törökül letenni a jogsit

amerika, london, párizs

Eddig lehetett, sokan éltek is a lehetőséggel, Norbert Hofer szerint viszont fontos, hogy az osztrák állampolgárok beszéljenek németül.

Migránssimogató békeaktivisták tiltakoztak a német konzervatívok ellen

Migránssimogató békeaktivisták tiltakoztak a német konzervatívok ellen

amerika, london, párizs

A résztvevők a hivatalosan Keresztényszociális Unió (CSU) bajor konzervatív párt jobbra tolódása és a közbeszéd eldurvulása ellen tiltakoztak vasárnap Münchenben. A háttérben az állhat, hogy a "civil" szervezeteknek nem tetszik, hogy a CSU a német állampolgárok biztonsága érdekében szigorúbb migránspolitikát vezetett be a tartományban.

Özil: két szívem van, egy német és egy török

Özil: két szívem van, egy német és egy török

amerika, london, párizs

Mesut Özil szerint tiszteletlenség lett volna a részéről, ha nem találkozik Erdogannal.

Több millió forintba kerül Svédországnak a migránsok szexuális felvilágosítása

Több millió forintba kerül Svédországnak a migránsok szexuális felvilágosítása

amerika, london, párizs

A svéd kormány célja az, hogy az illegális bevándorlókat megtanítsa arra, hogyan közeledjenek a svéd nőkhöz, hiszen a migránsok odavannak a szőkékért.

Csak a konzervativizmus győzheti le Macront és világképét

Csak a konzervativizmus győzheti le Macront és világképét

amerika, london, párizs

Frédéric Saint-Clair politikai elemző, Dominique de Villepin miniszterelnök egykori tanácsadója szerint létezik ellenszer a macroni politikára és világképre. Szerinte a francia ellenzéknek vissza kell találnia a konzervatív politikai hagyományhoz. Egy olyan hagyományhoz, amely Közép-Kelet Európában reneszánszát éli napjainkban.

562 éve diadalmaskodott Hunyadi János serege Nándorfehérvárnál

562 éve diadalmaskodott Hunyadi János serege Nándorfehérvárnál

szabad vasárnap

A Hunyadi János által vezetett keresztény magyar seregek 1456. július 22-én mértek megsemmisítő vereséget II. Mehmed török szultán hadaira. A déli harangszó a keresztény világban azóta is a nándorfehérvári diadalra emlékeztet. A napot 2011-ben az Országgyűlés a nándorfehérvári diadal emléknapjává nyilvánította.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére