Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Ez Soros terve

2017. szeptember 25. 21:58

A baloldal politikai szervilizmusát, a bárkinek való behódolás utáni vágyát (a Szovjetunió, most meg a Nyugat) mi sem bizonyítja jobban, mint a Soros-terv következetes tagadása. Az alábbiakban bemutatjuk az amerikai milliárdos tervét.

A baloldal és csatlósai, a baloldali médiumok következetesen tagadják a Soros-terv létezését, Szanyi Tibor legutóbb csupán annyit mert elismerni, hogy Soros létezik. Se több, se kevesebb. Létezik és kész! Ennyire futja a magyar baloldaltól. Segítünk eligazodni a baloldali média által elhallgatott hírek világában.

Beszéljünk a Soros-tervről

Soros György, a migrációs válság eszkalálódása közepette kétszer is kifejtette véleményét arról, hogy miként kellene az Európai Uniónak eltartania több millió muzulmán bevándorlót. A hazai sorosjugend-hálózat a bevándorlási válság első percétől egészen a mai napig az illegális migráció és az embercsempészet mellett tette le a voksát, ma már azonban tagadják a Soros-tervet.

A milliárdos spekuláns 2015-ben és 2016-ban két publikációban is kifejtette véleményét az európai migrációs válságról.

Az általa alapított prágai Project Syndicate szájton, valamint az általa is pénzelt Foreign Policy magazinban jelentette meg a „Soros-tervként” elhíresült akcióterveit.

A Rebuilding the Asylum System (A menekültrendszer újjáépítése) címet viselő dokumentumban leírja, hogy az Európai Unió tagállamai önzők és saját nemzetállami törekvéseiket tarják szem előtt, amely káros az unió egészére nézve. Soros szerint az Európai Unió a határain kívül is humanitárius és gazdasági felzárkózást célzó programokat kellene, hogy végezzen, így idejekorán ki tudná szűrni Brüsszel azokat, akikre szükség van Európában.

Azonban a Soros-terv tartalmaz pár pragmatikusabb, az európai emberek életére sokkal nagyobb befolyással lévő, jövőben végrehajtandó utasítást is:

  • az Európai Uniónak az elkövetkezőkben megközelítőleg évi egymillió menedékkérő befogadására kell felkészülnie.
  • az Európába érkező migránsokat fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia a befogadó országoknak.
  • az EU élére kell, hogy álljon annak a globális kezdeményezésnek, amelynek célja, hogy Libanonnak, Jordániának és Törökországnak megfelelő segítséget nyújtsanak a három országban tartózkodó összesen négymillió menekült ellátásához.
  • az európai uniós állampolgárok adójából az uniónak évente 8-10 milliárd euróval kellene támogatnia a migránsországokat.

Soros szerint emellett az EU-nak lendületbe kell hoznia az NGO-kat, hogy támogassák a nemzetközi migrációt. Soros tervét az általa birtokolt baloldali médiumok, (444, Átlátszó, Kettős Mérce) és az általa pénzelt "civil szervezetek" csont nélkül hajtják végre.

Magyarán a TASZ, a 444 és a Helsinki Bizottság bűvkörében élők a mesterségesen gerjesztett, az európai létformára végzetes veszélyt jelentő döntés végrehajtói.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Feloszlatják a katalán kormányt

A spanyol kormány kezdeményezi a katalán kormány feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megrendezését - jelentette be Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök a kabinet rendkívüli ülését követően Madridban szombaton.

A katalánok többsége az előrehozott helyi választásokban látja a megoldást

A katalánok többsége az előrehozott helyi választásokban látja a megoldást

amerika, london, párizs

A megkérdezettek 68,6 százaléka vélekedik úgy, hogy csak így lehetne megoldani a konfliktust egy szombaton közzétett felmérés szerint.

Diktátort neveztek ki az WHO jószolgálati nagykövetének

Diktátort neveztek ki az WHO jószolgálati nagykövetének

amerika, london, párizs

A posztot Zimbabwe diktátora, Robert Mugabe kapta meg - az Egészségügyi Világszervezet döntését senki nem érti, ugyanis egy olyan emberre bízták az afrikai kontinens egészségügyének felrázását, akinek uralkodása alatt országában soha nem látott mélypontra zuhant a várható élettartam.

A Momentum megszabadulna a katonai határvédelemtől

A Momentum megszabadulna a katonai határvédelemtől

közeleg a tél

A nagykörúti mozgalom nem rég kihirdetett pártprogramjának nem minden elemét kívánta feszegetni a liberális média. Nem véletlenül, hiszen vannak benne egészen elképesztő mondatok is.

Látványos a kormánypártok budapesti térnyerése

Látványos a kormánypártok budapesti térnyerése

közeleg a tél

A kormányközeliséggel aligha vádolható ZRI Závecz Research Intézet októberi adatai szerint a Fidesz az elmúlt negyed évben 15 százalékponttal lett népszerűbb Budapesten. Országos szinten pedig továbbra is utcahosszal vezet, az ellenzék romokban.

Bíznak a befektetők a magyar gazdaságban

Bíznak a befektetők a magyar gazdaságban

közeleg a tél

A befektetők láthatóan bíznak a magyar gazdaságban - mondta Csath Magdolna közgazdász szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Svéd politikusok szerint katonákat kéne a no-go zónákba vezényelni

Svéd politikusok szerint katonákat kéne a no-go zónákba vezényelni

amerika, london, párizs

A konzervatív Mérsékelt Párt 20 politikusa nyújtotta be a javaslatot, amellyel a no-go zónákban uralkodó bandaháborúk ellen vennék fel a harcot.

A Fidesz ellenzi az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig - jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére