Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Ez Soros terve

2017. szeptember 25. 21:58

A baloldal politikai szervilizmusát, a bárkinek való behódolás utáni vágyát (a Szovjetunió, most meg a Nyugat) mi sem bizonyítja jobban, mint a Soros-terv következetes tagadása. Az alábbiakban bemutatjuk az amerikai milliárdos tervét.

A baloldal és csatlósai, a baloldali médiumok következetesen tagadják a Soros-terv létezését, Szanyi Tibor legutóbb csupán annyit mert elismerni, hogy Soros létezik. Se több, se kevesebb. Létezik és kész! Ennyire futja a magyar baloldaltól. Segítünk eligazodni a baloldali média által elhallgatott hírek világában.

Beszéljünk a Soros-tervről

Soros György, a migrációs válság eszkalálódása közepette kétszer is kifejtette véleményét arról, hogy miként kellene az Európai Uniónak eltartania több millió muzulmán bevándorlót. A hazai sorosjugend-hálózat a bevándorlási válság első percétől egészen a mai napig az illegális migráció és az embercsempészet mellett tette le a voksát, ma már azonban tagadják a Soros-tervet.

A milliárdos spekuláns 2015-ben és 2016-ban két publikációban is kifejtette véleményét az európai migrációs válságról.

Az általa alapított prágai Project Syndicate szájton, valamint az általa is pénzelt Foreign Policy magazinban jelentette meg a „Soros-tervként” elhíresült akcióterveit.

A Rebuilding the Asylum System (A menekültrendszer újjáépítése) címet viselő dokumentumban leírja, hogy az Európai Unió tagállamai önzők és saját nemzetállami törekvéseiket tarják szem előtt, amely káros az unió egészére nézve. Soros szerint az Európai Unió a határain kívül is humanitárius és gazdasági felzárkózást célzó programokat kellene, hogy végezzen, így idejekorán ki tudná szűrni Brüsszel azokat, akikre szükség van Európában.

Azonban a Soros-terv tartalmaz pár pragmatikusabb, az európai emberek életére sokkal nagyobb befolyással lévő, jövőben végrehajtandó utasítást is:

  • az Európai Uniónak az elkövetkezőkben megközelítőleg évi egymillió menedékkérő befogadására kell felkészülnie.
  • az Európába érkező migránsokat fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia a befogadó országoknak.
  • az EU élére kell, hogy álljon annak a globális kezdeményezésnek, amelynek célja, hogy Libanonnak, Jordániának és Törökországnak megfelelő segítséget nyújtsanak a három országban tartózkodó összesen négymillió menekült ellátásához.
  • az európai uniós állampolgárok adójából az uniónak évente 8-10 milliárd euróval kellene támogatnia a migránsországokat.

Soros szerint emellett az EU-nak lendületbe kell hoznia az NGO-kat, hogy támogassák a nemzetközi migrációt. Soros tervét az általa birtokolt baloldali médiumok, (444, Átlátszó, Kettős Mérce) és az általa pénzelt "civil szervezetek" csont nélkül hajtják végre.

Magyarán a TASZ, a 444 és a Helsinki Bizottság bűvkörében élők a mesterségesen gerjesztett, az európai létformára végzetes veszélyt jelentő döntés végrehajtói.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Ez kell ahhoz, hogy az USA szóba álljon Észak-Koreával

Ez kell ahhoz, hogy az USA szóba álljon Észak-Koreával

amerika, london, párizs

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) miniszteri tanácskozásán beszélt az észak-koreai válságról.

Letartóztatták az MSZP óbudai önkormányzati képviselőjét

Simonka Csabát zsarolás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

Az Iszlám Állam rengeteg fegyvert szerzett az Európai Unióból

Az Iszlám Állam rengeteg fegyvert szerzett az Európai Unióból

amerika, london, párizs

A dzsihadisták Irakban és Szíriában az Európai Unióból származó fegyverekkel és lőszerekkel harcolnak.

Tárgyalásokba kezd Merkel és Schulz

Tárgyalásokba kezd Merkel és Schulz

amerika, london, párizs

Pénteken eldőlt, hogy a német szociáldemokraták tárgyalást kezdenek a kormányalakításról a CDU/CSU pártszövetséggel.

Ausztriában létrejött a koalíciós megállapodás

Ausztriában létrejött a koalíciós megállapodás

amerika, london, párizs

Ahogyan tervezték, még karácsony előtt megvan az új kormány Ausztriában.

Jöhet a Brexit-tárgyalások második sorozata

Jöhet a Brexit-tárgyalások második sorozata

amerika, london, párizs

Hosszas huzavona után az Európai Unió végül beleegyezett a második fázisba. Ezek a tárgyalások az átmeneti időszak hosszáról és a jövőbeli kereskedelmi megállapodásokról fognak szólni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére