Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Ez Soros terve

2017. szeptember 25. 21:58

A baloldal politikai szervilizmusát, a bárkinek való behódolás utáni vágyát (a Szovjetunió, most meg a Nyugat) mi sem bizonyítja jobban, mint a Soros-terv következetes tagadása. Az alábbiakban bemutatjuk az amerikai milliárdos tervét.

A baloldal és csatlósai, a baloldali médiumok következetesen tagadják a Soros-terv létezését, Szanyi Tibor legutóbb csupán annyit mert elismerni, hogy Soros létezik. Se több, se kevesebb. Létezik és kész! Ennyire futja a magyar baloldaltól. Segítünk eligazodni a baloldali média által elhallgatott hírek világában.

Beszéljünk a Soros-tervről

Soros György, a migrációs válság eszkalálódása közepette kétszer is kifejtette véleményét arról, hogy miként kellene az Európai Uniónak eltartania több millió muzulmán bevándorlót. A hazai sorosjugend-hálózat a bevándorlási válság első percétől egészen a mai napig az illegális migráció és az embercsempészet mellett tette le a voksát, ma már azonban tagadják a Soros-tervet.

A milliárdos spekuláns 2015-ben és 2016-ban két publikációban is kifejtette véleményét az európai migrációs válságról.

Az általa alapított prágai Project Syndicate szájton, valamint az általa is pénzelt Foreign Policy magazinban jelentette meg a „Soros-tervként” elhíresült akcióterveit.

A Rebuilding the Asylum System (A menekültrendszer újjáépítése) címet viselő dokumentumban leírja, hogy az Európai Unió tagállamai önzők és saját nemzetállami törekvéseiket tarják szem előtt, amely káros az unió egészére nézve. Soros szerint az Európai Unió a határain kívül is humanitárius és gazdasági felzárkózást célzó programokat kellene, hogy végezzen, így idejekorán ki tudná szűrni Brüsszel azokat, akikre szükség van Európában.

Azonban a Soros-terv tartalmaz pár pragmatikusabb, az európai emberek életére sokkal nagyobb befolyással lévő, jövőben végrehajtandó utasítást is:

  • az Európai Uniónak az elkövetkezőkben megközelítőleg évi egymillió menedékkérő befogadására kell felkészülnie.
  • az Európába érkező migránsokat fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia a befogadó országoknak.
  • az EU élére kell, hogy álljon annak a globális kezdeményezésnek, amelynek célja, hogy Libanonnak, Jordániának és Törökországnak megfelelő segítséget nyújtsanak a három országban tartózkodó összesen négymillió menekült ellátásához.
  • az európai uniós állampolgárok adójából az uniónak évente 8-10 milliárd euróval kellene támogatnia a migránsországokat.

Soros szerint emellett az EU-nak lendületbe kell hoznia az NGO-kat, hogy támogassák a nemzetközi migrációt. Soros tervét az általa birtokolt baloldali médiumok, (444, Átlátszó, Kettős Mérce) és az általa pénzelt "civil szervezetek" csont nélkül hajtják végre.

Magyarán a TASZ, a 444 és a Helsinki Bizottság bűvkörében élők a mesterségesen gerjesztett, az európai létformára végzetes veszélyt jelentő döntés végrehajtói.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Több mint félmillió migráns maradna Európában

Több mint félmillió migráns maradna Európában

amerika, london, párizs

Tavaly mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be az Európai Unióban - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden közzétett jelentéséből.

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

amerika, london, párizs

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

spring is coming

Toroczkai László szerint semmilyen szinten nincs értelme együttműködni az LMP-vel.

Lomnici: Rákosiék gondolkodtak úgy, mint most Karácsony Gergely

Karácsony Gergely március 15-én először arról beszélt, hogy nem esküdne fel az Alaptörvényre. Majd aznap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kifejtette, hogy ha kormányra kerülne, akkor az "Alaptörvény nélkül, törvényesség nélkül" kormányozna. Az Alaptörvényt pedig kidobná a kukába és nem tekintené magára nézve kötelezőnek a rendelkezéseit. Ennek lehetséges következményeiről kérdeztük Lomnici Zoltánt.

Az európai baloldal behódolt az iszlámnak

Az európai baloldal behódolt az iszlámnak

amerika, london, párizs

Bart De Wever, Antwerpen polgármestere a De Zondag című flamand lapnak adott rendhagyó interjút a migrációval és Európa iszlamizációjával kapcsolatban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére