Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
bulvár
 
 
 
 

Ez az igazi coming out: egy volt transzgender mesélte el, hogy valójában csak két nem létezik

2019. március 12. 22:00

Teljes erőből ment neki az egyik transznemű mozgalomnak az egykori transz.

Nehéz éveken van túl az amerikai Jamie Shupe. Az elmúlt pár évben volt már férfi, nő, transz, minden egyéb – most pedig arra a döntésre jutott, az egész hülyeség és ismét férfi akar lenni. Shupe körül egyre nagyobb hisztéria, rengetegen akarják megtudni, hogy képes valaki sorozatos nemi fordulatokra pár év leforgása alatt. 

Az okmányirodákban is visszajáró vendég lett, hiszen Shupe eredetileg férfi volt, majd átalakítása után igényelt női, majd semleges nemű iratokat is, de most kéri vissza az eredeti nemével ellátott dokumentumokat. 

Nincs harmadik gender vagy harmadik nem”

– közölte a férfi, majd azzal folytatja, hogy négy évvel ezelőtt írt egy cikket a New York Timesba, hogy eldöntötte: nőként él tovább.

Autentikusan nőként szeretnék élni, aki mindig is voltam. Sikeresen túladtam a fehér privilégiumomon, hogy Amerika leggyűlöltebb kisebbségének tagjává váljak"

– írta akkor.

Rá egy évvel már azon a véleményen volt, hogy se nem férfi, se nem nő, hanem "nonbináris" és ezzel egyből címlapsztár lett.

Egy oregoni bíró úgy döntött, hogy identifikálhatom magam harmadik neműként, mint sem férfi, sem nő. Most megint akként a férfiként szeretnék élni, aki vagyok”

– áll a férfi vallomásában, amit a The Daily Signal hozott le, amit pedig ma a Mandiner szemlézett.

A cikk hosszasan részletezi, miként lett transznemű az 1963-ban született férfi és miként segítettek neki ebben szinte kérdés nélkül az orvosok, a pszichológusok és a bürokrácia. Végül kifejti: mindez hazugság volt, képzelgés, és operációk helyett súlyos mentális problémáit kellett volna kezelni, de ezt senki nem merte neki megmondani.

Azon szerencsések közé tartozom, aki előtt hatévnyi testi beavatkozások tömege után is van még visszaút"

– közölte. 

A saját magát is súlyos mentális betegséggel szenvedő férfinak jellemző Shupe elmesélte, hogy 2013-ban fenyegetett meg egy nővért, hogy ha nem ír fel neki hormonkezelő szereket, megszerzi azokat máshogy. 

Fotó: AFP

A nővér ignorálta, hogy krónikus poszttraumás stresszem van, minthogy előzőleg 18 évig szolgáltam a katonaságnál. Ebben minden orvosom egyetért. Mások azt gondolják, bipoláris zavarom van és valószínűleg borderline személyiségzavarom is. Meg kellett volna állítaniuk, de a transzgender aktivizmus megfélemlítette a nővért, és nem mert nemet mondani"

– mesélte.

Shupe ezután páros lábbal szállt bele abba a transzokat támogató csoportba is, aki arra biztatta, hogy folytassa a hormonterápiát és a péniszét minél hamarabb műttesse vaginává.

Bevettem a hazugságot és hittem nekik” 

– mondta Shupe, majd hozzátette, hogy gyermekkorában szexuálisan zaklatta egy férfi rokona és szülei rendszerint verték.

Ahhoz, hogy meggyógyulhasson, korábban egy intenzív mentális terápiára lett volna szüksége, de az orvosok ma annyira tartanak a transzmozgalomtól, hogy nem merik vállalni a Blanchard-féle diagnózist.

A transzmozgalom megnyerte a csatát az orvoslásban, de megnyerte a nyelvi csatát is"

– fogalmazott.

A történetét azzal folytatta, hogy akármivel próbálkozott, egyáltalán nem tűnt nőnek, ezért inkább „nonbináris” akart lenni, harmadik nemű, sem férfi, sem nő, s ebben különösebb ellenvetések nélkül segítettek neki a doktorok is és a bürokrácia is. Mindebben segítségére siettek az LMBTQ-szervezetek is. 

Aztán amikor 2017-ben kiálltam a transzneműek katonai szolgálata ellen és az identitászavarral küzdő gyermekek sterilizálása és megcsonkítása ellen, akkor kihátráltak mögülem. Egyik napról a másikra a liberális média kedvencéből konzervatív pária lettem"

– közölte.

A korábban már említett bíróságon, ahol a bíró elfogadta, hogy az irataiban "X" legyen, azt mondta, az ügyben eljáró jogtudós kérdés nélkül aláírta kérelmét, semmilyen orvosi vagy más bizonyítékot nem kért be.

Egyszerűen meghozta a döntést; s később kiderült, hogy neki is transznemű gyereke van. Egy értelmes bíró udvariasan nemet mondott volna és nem írta volna alá a kérelmemet. Azt kellett volna mondania, ahogy a gender csak egy koncepció, és a biológiai nemünk határoz meg minket.” 

– fogalmazott.

Jamie Shupe azzal zárja írását, hogy "2019 januárjában, képtelen voltam tovább hazudni még egy napot, visszanyertem eredeti nememet. A lelkiismeretemre nehezedő súly nehezebb volt, mint az elnyert hírnév értéke, amit ebből a bonyolult svindliből szereztem."

Két hamis nemi identitás nem rejtheti el biológiai valóságom igazságát. Nincs harmadik gender vagy harmadik nem"

– mondta.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére