Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
szatén
 
 
 
 

Ez a nép önként mond le a szexről, ami sok problémát okoz a gazdaságnak

2017. február 14. 14:08

Hiába élnek házasságban, a japánok közel fele nem szexel a partnerével és a párok nem tervezik, hogy ezen változtatnának. A születésszám nagyon alacsony az országban, a japán vezetők pedig aggódnak a nemzet sorsáért.

A felmérés szerint a házas emberek 47,2 százaléka él szex nélküli házasságban. A 2014-es felméréshez képest 2,6 százalékkal emelkedett a szexmentes párok száma. A legelső ilyen kutatást még 2004-ben végezték el, akkor a pároknak még "csak" a 31,9 százaléka válaszolta azt, hogy nem szexel a partnerével.

A szakértők szerint a japán társadalom elveszti a libidóját, de nem ők az egyetlen iparosodott ország, akiknek gondot jelent időt találni az intimitásra.

A felmérés azt mutatja, hogy a probléma legfőképp a 40-es éveik végén járó férfiakat és nőket érinti. Valószínűleg azért, mert ekkor a legnehezebb összehangolni a munkahelyi követelményeket a családdal.

Érdekes továbbá, hogy a japán nők 22 százaléka véli úgy, hogy a szex egy fárasztó, kellemetlen dolog.

A férfiaknak a 35,2 százaléka vallotta be, hogy a munka után már nem marad elég ereje arra, hogy az asszonnyal hemperegjen az ágyban, mivel már túl fáradt. Elenyésző azoknak a száma, akik azért nem közösülnek a partnerükkel, mert szexpartner helyett családtagként tekintenek rájuk vagy mert a gyerek születése után tönkrement a szexuális életük.

A kutatók szerint a pezsgő szexuális élet érdekében felül kellene vizsgálni a munkaórák számát. A munkáltatónak több, családdal eltöltött időt kellene biztosítania az alkalmazottak számára. A kormány ennek érdekében azt tervezi, hogy a túlórát 60 óra/hónapban fogják maximalizálni, miután nem csak szex veszik el a plusz munkaórák miatt, hanem az öngyilkosok száma is növekedett.

Fotó: AFP

Rossz hír továbbá a szigetország vezetőinek, hogy a számítások szerint Japánban tovább fog emelkedni a szüzek száma. Egy másik 5 000 fővel készített felmérés azt mutatja, hogy a 18-34 éves korosztályban a férfiak 42 százaléka a nőknek pedig a 44 százaléka szűz.

A szakértők azonban arra is rámutattak, hogy az egyedülálló férfiak aránya szinte változatlan az 1990-es évek óta.

Úgy tűnik, hogy a japánoknál a népességszám csökkenésében nagy szerepet játszik a szexmentes élet. A termékenysége ráta szerint jelenleg 1,4 gyerek jut egy nőre, de ahhoz, hogy a társadalom lélekszáma ne csökkenjen és biztosítani tudják a populáció stabilitását, 2,1-re kellene, hogy nőjön ez az arány. Ha a jövőben nem történik változás ezen a téren, akkor a japán népesség 127 millió főről 86 millió főre csökkenhet a következő 40 éven belül.

OLVASTAD MÁR?

szatén
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

kétharmad

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP győri erős embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselői megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor című műsorának beszélt csalódottságáról.

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

piszkostizenkettő

A rossz színész is színész. De ő még az sem. Statiszta. Karácsony Gergely a színpadon.

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

hajrá, magyarok!

A napokban sokat foglalkoztunk Dzsudzsák Balázzsal és a legújabb klubváltásával. A focista levélben mondta el véleményét a körülötte zajló felhajtásról.

Újabb sokk Németországban: nyugdíjasokat bántalmazott és rabolt ki egy migráns család

Egy öttagú társaság - a rendőrség feltételezése szerint egy migráns család - rabolt ki és bántalmazott súlyosan egy agg német házaspárt a Ruhr-vidéken.

Ha ebből a nyolc szokásból többet is űzöl, akkor téged sajnos minden autós gyűlöl

Bizonyára veletek is előfordult már a közlekedésetek során egy-egy jelenetsor láttán, hogy a pokolra kívántátok embertársatokat. Nem veletek van a baj!

Ismét az AfD a második erő Németországban

Ismét az AfD a második erő Németországban

amerika, london, párizs

Jót tett a párt népszerűségének, hogy menesztették a chemnitzi tüntetésekről őszintén beszélő titkosszolgálati vezetőt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Várhatóan erről fog szólni a mai nap.

Brutális pénzekért ment Dzsudzsák az arabokhoz

Dzsudzsák pénzéhségére nem lehet panasz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére