Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
szatén
 
 
 
 

Ez a nép önként mond le a szexről, ami sok problémát okoz a gazdaságnak

2017. február 14. 14:08

Hiába élnek házasságban, a japánok közel fele nem szexel a partnerével és a párok nem tervezik, hogy ezen változtatnának. A születésszám nagyon alacsony az országban, a japán vezetők pedig aggódnak a nemzet sorsáért.

A felmérés szerint a házas emberek 47,2 százaléka él szex nélküli házasságban. A 2014-es felméréshez képest 2,6 százalékkal emelkedett a szexmentes párok száma. A legelső ilyen kutatást még 2004-ben végezték el, akkor a pároknak még "csak" a 31,9 százaléka válaszolta azt, hogy nem szexel a partnerével.

A szakértők szerint a japán társadalom elveszti a libidóját, de nem ők az egyetlen iparosodott ország, akiknek gondot jelent időt találni az intimitásra.

A felmérés azt mutatja, hogy a probléma legfőképp a 40-es éveik végén járó férfiakat és nőket érinti. Valószínűleg azért, mert ekkor a legnehezebb összehangolni a munkahelyi követelményeket a családdal.

Érdekes továbbá, hogy a japán nők 22 százaléka véli úgy, hogy a szex egy fárasztó, kellemetlen dolog.

A férfiaknak a 35,2 százaléka vallotta be, hogy a munka után már nem marad elég ereje arra, hogy az asszonnyal hemperegjen az ágyban, mivel már túl fáradt. Elenyésző azoknak a száma, akik azért nem közösülnek a partnerükkel, mert szexpartner helyett családtagként tekintenek rájuk vagy mert a gyerek születése után tönkrement a szexuális életük.

A kutatók szerint a pezsgő szexuális élet érdekében felül kellene vizsgálni a munkaórák számát. A munkáltatónak több, családdal eltöltött időt kellene biztosítania az alkalmazottak számára. A kormány ennek érdekében azt tervezi, hogy a túlórát 60 óra/hónapban fogják maximalizálni, miután nem csak szex veszik el a plusz munkaórák miatt, hanem az öngyilkosok száma is növekedett.

Fotó: AFP

Rossz hír továbbá a szigetország vezetőinek, hogy a számítások szerint Japánban tovább fog emelkedni a szüzek száma. Egy másik 5 000 fővel készített felmérés azt mutatja, hogy a 18-34 éves korosztályban a férfiak 42 százaléka a nőknek pedig a 44 százaléka szűz.

A szakértők azonban arra is rámutattak, hogy az egyedülálló férfiak aránya szinte változatlan az 1990-es évek óta.

Úgy tűnik, hogy a japánoknál a népességszám csökkenésében nagy szerepet játszik a szexmentes élet. A termékenysége ráta szerint jelenleg 1,4 gyerek jut egy nőre, de ahhoz, hogy a társadalom lélekszáma ne csökkenjen és biztosítani tudják a populáció stabilitását, 2,1-re kellene, hogy nőjön ez az arány. Ha a jövőben nem történik változás ezen a téren, akkor a japán népesség 127 millió főről 86 millió főre csökkenhet a következő 40 éven belül.

OLVASTAD MÁR?

szatén
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Feministák miatt írták át a francia nyelvtant

Feministák miatt írták át a francia nyelvtant

kinyílott a pitypang

Átírta a nyelvtant a francia tudományos akadémia. A csak hímnemű foglalkozásneveknek kitaláltak egy nőnemű változatot is a nyelvészek, hogy ne legyen gond a genderkompatibilitással.

A németek döntő többsége aggódik a bevándorlás miatt

A németek több mint 70 százaléka aggódik a bevándorlás miatt egy friss felmérés szerint.

Jézus halálán viccelődött Ausztriában egy zöldpárti képviselő

Jézus halálán viccelődött Ausztriában egy zöldpárti képviselő

amerika, london, párizs

Nyugati szomszédunknál azon megy a vita, hogy nagypéntek csak részben legyen munkanap. A Zöldek egyik képviselője botrányos megjegyzéssel hívta fel magára a figyelmet.

Deutsch Tamás példásan helyretette Junckert

Jean-Claude Juncker bevándorláspárti EB-elnök szerint a Fideszt ki kellene zárni az Európai Néppártból (EPP), erre reagált a Facebookon Deutsch Tamás.

Karácsony Gergely sem tud helyesen írni

Karácsony Gergely sem tud helyesen írni

kinyílott a pitypang

Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa után a korábbi miniszterelnök-jelölt, most épp a főpolgármesteri címre ácsingózó Karácsony Gergely baja is meggyűlt a "j" és az "ly" betűk használatával.

Salvini ismét keményen beszólt egy "migránsmentő" hajónak

Salvini ismét keményen beszólt egy "migránsmentő" hajónak

amerika, london, párizs

A Soros-féle NGO hiába változtatta meg a hajó nevét, Olaszországban így sem köthetnek ki.

Jakab Péter szerint a cigányok a szobájuk közepére szoktak piszkítani

Jakab Péter szerint a cigányok a szobájuk közepére szoktak piszkítani

kétharmad

Nincs megállás, a zsidók és a homoszexuálisok mellett a cigányokról is velős véleményt fogalmazott meg a Jobbik parlamenti képviselője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére